Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlar cuma günü banlanmışım gelemedim vakvakıma bildirimi yaptım ama beni de çok merak etmişsiniz çok mersi:63:

gelelim gelmiş geçmiş menüme diyeceğim de demeyeceğim dün ki menümü sayacağım zira midemdeki sorundan o kadar korkmaya başladım ki bugün üniversite hastanesinde randevum var hayır dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

dün ki menü
sabah:zeytinyağlı incir
sabah kahvaltı:yarım lübnan lavaşı arası kırılmış yumurta peynir maydanoz,şekersiz çay
akşam:palamut tava , avokado soslu salata...
gece ütü yaparken nar suyu...
su :3 litre
25 dk bölgesel

Günaydınnnnnnn :KK76: oğlum hastalandı :confused:
Çocukta burun akıntısı başladı akşamüstü gece öksürük krizine girdi. Bugünde salya sümük, öksürük. Yapabileceklerimi yapıyorum. Ballı süt, ıhlamur, pekmez ve birkaç ilaç veriyorum İnşallah çabucak atlatır. Gece 2de yatıp sabah 6:30 da kalktık ve tartılayım dedim aboooovvvvv :KK43: Ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Neyse kuşhanımın ilk günü hayırlı olsun. Bakalım 2 hafta devam edebilecek miyim?
Şimdi gidip mutfağımı bir toparlıycam sonra oğluşa çorba yapacağım sonrada yogamı yapıp, ipimi atlayacağım, bebem cozutmadıkça sıkıntı yok şimdilik.

Son düzenleme:
Bir ara spor grupları vardı çok güzel spor oluyordu, herkes motiveysewyarın yine grup kurup puanlama mı yapsak acabaa
Eger birkaç kişi daha isterse yaparız tabi ki. En son yaptığımda sadece 2 kişi menü ve spor bildiriyordu o yüzden birinci direkt belli olmuştu :KK53: Hiç rekabet ortamı oluşamadı ne yazık ki.

Çok teşrkkürler Şeyma’cım mesajları okurken öğrendim el-ayak hastalığına yakalandığını. Çok çok geçmiş olsun.... Altta alıntıladım Ferah’ı ona yazacaktım ama buraya toptan yazmış olayım, Ferah çok haklı toptan kurşun döktürelim neler oluyor dökülüyoruz hepimiz böyle... fancynancy fancynancy
Ferah’cım brnim birde hiç yoksan geçen hafta sağ omzumda tendom yırtılmış. Pesss yaa dedim. Ki hastalıktı sakatlıktı hiç sevmem bu yaşıma kadar çok nadir olmuştur. Son zamanlarda olmayanlar üstüme yapışır oldu ki grupça bi dökülme geldi bize görüyorum! :)))) Resmen bir karabulut! En kısa zaman da dağılması ve morordek morordek Şeyma’nın da söylediği gibi Güneş’i örmek dileğiyleeee........ :)
Teşekkür ederim Esra'cım. Güneş'i görmek önemli :KK48:
günaydınlar cuma günü banlanmışım gelemedim vakvakıma bildirimi yaptım ama beni de çok merak etmişsiniz çok mersi:63:
Ya ben liste telaşı ile selamını söylemeyi de unuttum sanırım, rezil kaptan ben :olamaz:

Arkadaşlar, parkcığımın mapustayken size selamı vardı

Günaydınnnnnnn :KK76: oğlum hastalandı :confused:
Çocukta bütün alıntısı başladı akşamüstü gece öksürük krizine girdi. Bugünde salya sümük, öksürük. Yapabileceklerimi yapıyorum. Ballı süt, ıhlamur, pekmez ve birkaç ilaç veriyorum İnşallah çabucak atlatır. Gece 2de yatıp sabah 6:30 da kalktık ve tartılayım dedim aboooovvvvv :KK43: Ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Neyse kuşhanımın ilk günü hayırlı olsun. Bakalım 2 hafta devam edebilecek miyim?
Şimdi gidip mutfağımı bir toparlıycam sonra oğluşa çorba yapacağım sonrada yogamı yapıp, ipimi atlayacağım, bebem cozutmadıkça sıkıntı yok şimdilik.
Geçmiş olsun Ferahcım. Öksürük ve burun akıntısı Umut'ta da var. Dün biraz halsizdi bu yüzden. Bugün daha iyi çok şükür. Mert de iyileşir umarım.
Ayrıca 4 saatlik uykuyla tartılma gibi bir hatayı niye yaptın yahu? :KK53:

Merhaba
Ben de sıklaşmak in aktivitelere başlayacaktım yarın, ipe varım :) atladıkça yazalım birbirimizi motive edelim
Aynennnn öyle.

Bir ara spor grupları vardı çok güzel spor oluyordu, herkes motiveysewyarın yine grup kurup puanlama mı yapsak acabaa
Bence listeleme puanlama vs zor oluyor. Hepimiz yapalım hepimiz 100 puan alalım :rapci:

Eger siz yaparsanız bende yaparim canim mesela hergün şu sporu yapalım densin şimdi olduğu gibi onu yapalim sen atlayinca atladim yaz ben atlayinca ben baskasi atlayinca oda yazsin ama herkez mutlaka atlasin güzel fikir
Evet herkes yazıyor yaptığı sporu hemencecik kızlar.

Çok teşrkkürler Şeyma’cım mesajları okurken öğrendim el-ayak hastalığına yakalandığını. Çok çok geçmiş olsun.... Altta alıntıladım Ferah’ı ona yazacaktım ama buraya toptan yazmış olayım, Ferah çok haklı toptan kurşun döktürelim neler oluyor dökülüyoruz hepimiz böyle... fancynancy fancynancy
Ferah’cım brnim birde hiç yoksan geçen hafta sağ omzumda tendom yırtılmış. Pesss yaa dedim. Ki hastalıktı sakatlıktı hiç sevmem bu yaşıma kadar çok nadir olmuştur. Son zamanlarda olmayanlar üstüme yapışır oldu ki grupça bi dökülme geldi bize görüyorum! :)))) Resmen bir karabulut! En kısa zaman da dağılması ve morordek morordek Şeyma’nın da söylediği gibi Güneş’i örmek dileğiyleeee........ :)

Evet karabibercim egzama ellerimde ama artık kollarıma da çıktı.... :KK43:
Ben hepimizin adına toptan döktürüvercem :KK48::KK48:
Kuzum balpamuk balpamuk cum çooookkk geçmiş olsun bebeğim ya. Nazar vallahi nazar. Ben çok inanırım. O negatif enerji beni çok etkiliyor artık Emin’im, herhalde sende de durum aynı.

Geçmiş olsun Ferahcım. Öksürük ve burun akıntısı Umut'ta da var. Dün biraz halsizdi bu yüzden. Bugün daha iyi çok şükür. Mert de iyileşir umarım.
İşte macera yaşayasım gelmiş demek ördekim, aldım boyumun ölçüsünü :-)

Eger birkaç kişi daha isterse yaparız tabi ki. En son yaptığımda sadece 2 kişi menü ve spor bildiriyordu o yüzden birinci direkt belli olmuştu :KK53: Hiç rekabet ortamı oluşamadı ne yazık ki.

Teşekkür ederim Esra'cım. Güneş'i görmek önemli :KK48:

Ya ben liste telaşı ile selamını söylemeyi de unuttum sanırım, rezil kaptan ben :olamaz:

Arkadaşlar, parkcığımın mapustayken size selamı vardı
farketmez vakvakım eksikliğimi hissetmeleri gerekirdi takım ruhu yok oturun sıfır:D

Ay bu kıştan sırf bu yüzden nefret etmeye başlayacağım. Salya sümüksüz geçiremiyoruz.

parkbyull parkbyull canımcım, gördüm adının yanında üzgün yazıyordu aha dedim mapuslara düşmüş huni kardeşliği yoldaşım. Niye banlandın kızzz

Ay bu kıştan sırf bu yüzden nefret etmeye başlayacağım. Salya sümüksüz geçiremiyoruz.

parkbyull parkbyull canımcım, gördüm adının yanında üzgün yazıyordu aha dedim mapuslara düşmüş huni kardeşliği yoldaşım. Niye banlandın kızzz
ya midem kötü diye bdv ye konu açtım munecim banlamış konu dışı konu ymuş oysa benim için dert diyom :D şimdi banma kızacaksın ama demiş gene banlamış gene banlamış :D

Bakınız john abi ne kadar güzel demiş. Hayat siz plan yaparken başınıza gelenlerdir diye.
Ducak ducak dedi küçük adamım, gezdik evin içinde kucakta sonra da oturduk uyuyakaldı garibim. Benim de uykum var, kıvrılıciim şimdi yanına. Uyuyabilirsem 1 saat bile kar. Mutfak kaldı, yoga kaldı, ip kaldı :işsiz: neyse. Uyanınca yapıcim, yapamazsam bile akşama kadar kesin yapıcim. O da olmazsa gece herkes uyuyunca yapıcim. Kararım net. :KK59:

ya midem kötü diye bdv ye konu açtım munecim banlamış konu dışı konu ymuş oysa benim için dert diyom :KK70: şimdi banma kızacaksın ama demiş gene banlamış gene banlamış :KK70:
Senin derdin yok, dert edinmek istemişin demek :KK70: aha sana dert, mune beni banlayıp duruyor, sizce ne yapmalıyım? Bak konu başlığını da verdim :KK70::KK70::KK70:
Gitme annem gitme kuzum bdv lere, bak sonu kötü oluyo. :-)

Senin derdin yok, dert edinmek istemişin demek :KK70: aha sana dert, mune beni banlayıp duruyor, sizce ne yapmalıyım? Bak konu başlığını da verdim :KK70::KK70::KK70:
Gitme annem gitme kuzum bdv lere, bak sonu kötü oluyo. :-)
mune beni hep banlıyor desem önce kendini sonra beni banlar:D gitmeyim gitmeyim diyom malum ilk göz ağrım dayanamıyoooooom :D

Günaydınn
İki gündür yogunluktan giremedim sorryy :) Dukan'dan cıkmak bana pek yaramadı bu sabah tartıştım cumadan beri 200 gram almışım dikkat ediyorum ama neden böyle oldu bilmiyorum ama 200 grama takılıp da motivasyonumu düşürmek istemiyorum

Dünün menüsü
Sabah
İki dilim tb ekmeği arasına bir tatlı kasığı labne ve 2 dilim hindi fümeyle yaptığım sandviç

Öğlen
3 4 Bulgur köftesi
Yogurt ve yağsız et

Ara
yarım nar

Akşam
bir tanecik patates köftesi

Öğle yemeği iyi tuttuğu için akşam yemeği yemeyelim dedim ama teyzem patates köftesinin tadına bakmama ısrar etti bi tek onu yedim

Back
X