Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınn
İki gündür yogunluktan giremedim sorryy :) Dukan'dan cıkmak bana pek yaramadı bu sabah tartıştım cumadan beri 200 gram almışım dikkat ediyorum ama neden böyle oldu bilmiyorum ama 200 grama takılıp da motivasyonumu düşürmek istemiyorum
Evet 200 grama takılma, Dukan'ın ilk zamanları çok ödem götürüyor belki de onları geri almışsındır dert etme. Uzun vadede yavas da olsa gidecek merak etme. Sen yeter ki cısslardan uzak dur :)

Çok teşrkkürler Şeyma’cım mesajları okurken öğrendim el-ayak hastalığına yakalandığını. Çok çok geçmiş olsun.... Altta alıntıladım Ferah’ı ona yazacaktım ama buraya toptan yazmış olayım, Ferah çok haklı toptan kurşun döktürelim neler oluyor dökülüyoruz hepimiz böyle... fancynancy fancynancy
Ferah’cım brnim birde hiç yoksan geçen hafta sağ omzumda tendom yırtılmış. Pesss yaa dedim. Ki hastalıktı sakatlıktı hiç sevmem bu yaşıma kadar çok nadir olmuştur. Son zamanlarda olmayanlar üstüme yapışır oldu ki grupça bi dökülme geldi bize görüyorum! :)))) Resmen bir karabulut! . :KK43:
Gecmis olsun canim

Slm kızlar ne var ne yok kimse yok yine bende misafirleri yatirdim keyif yapıyorum 5 dk sonra yarın erkenden nikah faslı var
karabiber eşinden zayiflamissin iltifatlarını alınca iyi gelmiştir arada ayrılık iyi gelir bebeler büyüktü senin dimj ben adamı 4 gözle bekliyorum alsın tepemden çocukları diye alahtan kayinvalide burda yoksa fena oynatirdim bende o yaptı herseyi nerdeyse birde hastalar hepten mizmizlar..
hedef38beden senide protein çarpmişti nasılsın . ördekcim geçmiş olsun sanada kardelelen321 violin35 rint fattofit85 cumleten sevgiler selamlar en kısa zamanda görüşmek dileğiyle parky sizde durumlar nasıl fancynancy pamuk ugramiycak galiba hee birde emnis evlaefe vardı bir zamanlar unuttuklarimada selamlar olecekmiyim ne herkesi bir anasim geldi

Allah korusun Sibelcim :)

Şükür çarpma geçti ama boyumun ölçüsünü aldım. Eşim normalde aman boşver ye der hep. Bu sefer az ye de protein falan yapma olur mu diyor :))

Resmen fena bir 3 gün geçirdik. Ben düşünebilmeyi bırakmışım. Saf proteini bırakınca anladım.

Erkenden uyuyalım, geç uyanalım, bugün dışarı çıkmayalım falan diyordu eşim. Meğer garibim ben çok uyuyup acıkmayayım, dışarıda canım bir şey görüp istemesin diye takla atıyormuş. Çok üzüldüm anlayınca. Birileri detokslarla çok kilo verince gaza geliyorum ama bir daha gelmeyeceğim. Az az gitsin, keyifli gitsin.

günaydınlar cuma günü banlanmışım gelemedim vakvakıma bildirimi yaptım ama beni de çok merak etmişsiniz çok mersi:63:

gelelim gelmiş geçmiş menüme diyeceğim de demeyeceğim dün ki menümü sayacağım zira midemdeki sorundan o kadar korkmaya başladım ki bugün üniversite hastanesinde randevum var hayır dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

morordek morordek fancynancy fancynancy @Cikilatacanavari

dün ki menü
sabah:zeytinyağlı incir
sabah kahvaltı:yarım lübnan lavaşı arası kırılmış yumurta peynir maydanoz,şekersiz çay
akşam:palamut tava , avokado soslu salata...
gece ütü yaparken nar suyu...
su :3 litre
25 dk bölgesel
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Günaydınnnnnnn :KK76: oğlum hastalandı :confused:
Çocukta burun akıntısı başladı akşamüstü gece öksürük krizine girdi. Bugünde salya sümük, öksürük. Yapabileceklerimi yapıyorum. Ballı süt, ıhlamur, pekmez ve birkaç ilaç veriyorum İnşallah çabucak atlatır. Gece 2de yatıp sabah 6:30 da kalktık ve tartılayım dedim aboooovvvvv :KK43: Ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Neyse kuşhanımın ilk günü hayırlı olsun. Bakalım 2 hafta devam edebilecek miyim?
Şimdi gidip mutfağımı bir toparlıycam sonra oğluşa çorba yapacağım sonrada yogamı yapıp, ipimi atlayacağım, bebem cozutmadıkça sıkıntı yok şimdilik.
Geçmiş olsun canım

Allah korusun Sibelcim :)

Şükür çarpma geçti ama boyumun ölçüsünü aldım. Eşim normalde aman boşver ye der hep. Bu sefer az ye de protein falan yapma olur mu diyor :))

Resmen fena bir 3 gün geçirdik. Ben düşünebilmeyi bırakmışım. Saf proteini bırakınca anladım.

Erkenden uyuyalım, geç uyanalım, bugün dışarı çıkmayalım falan diyordu eşim. Meğer garibim ben çok uyuyup acıkmayayım, dışarıda canım bir şey görüp istemesin diye takla atıyormuş. Çok üzüldüm anlayınca. Birileri detokslarla çok kilo verince gaza geliyorum ama bir daha gelmeyeceğim. Az az gitsin, keyifli gitsin.
Ahahah çok tatlısınız ya :KK200:

Çok teşrkkürler Şeyma’cım mesajları okurken öğrendim el-ayak hastalığına yakalandığını. Çok çok geçmiş olsun.... Altta alıntıladım Ferah’ı ona yazacaktım ama buraya toptan yazmış olayım, Ferah çok haklı toptan kurşun döktürelim neler oluyor dökülüyoruz hepimiz böyle... fancynancy fancynancy
Ferah’cım brnim birde hiç yoksan geçen hafta sağ omzumda tendom yırtılmış. Pesss yaa dedim. Ki hastalıktı sakatlıktı hiç sevmem bu yaşıma kadar çok nadir olmuştur. Son zamanlarda olmayanlar üstüme yapışır oldu ki grupça bi dökülme geldi bize görüyorum! :)))) Resmen bir karabulut! En kısa zaman da dağılması ve morordek morordek Şeyma’nın da söylediği gibi Güneş’i örmek dileğiyleeee........ :)

Evet karabibercim egzama ellerimde ama artık kollarıma da çıktı.... :KK43:
Egzamayi stresmi tetikliyor acaba canim

Arkadaşlar ben yarın lahana diyetine başlıyorum. Benimle yapmak isteyen varsa 5 gün kesintisiz lahana çorbasını hazırlasın! :KK70: Kortizon aldığım için korkumdan tartılmadım. Sanırım totalde kiloma bakacağım. Ancak bunu diyetin sonunda yapacağım. 5 gün lahana diyeti sonunda tartımı yazacağım.
Yarın ilk gün:
1. Gün: Meyve + Sınırsız Lahana Çorbası günü...
Oooooo ben eskiden çok yapardim corbayi robottan çekerdim icecegim zaman az yoğurt karistirir yerdim o keskin tadini alirdi ama şimdi diyetisyenle ilerliyorum az ve sık beslenme şeklinde evde ne varsa kaşıkla sayarak

günaydınlar cuma günü banlanmışım gelemedim vakvakıma bildirimi yaptım ama beni de çok merak etmişsiniz çok mersi:63:

gelelim gelmiş geçmiş menüme diyeceğim de demeyeceğim dün ki menümü sayacağım zira midemdeki sorundan o kadar korkmaya başladım ki bugün üniversite hastanesinde randevum var hayır dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

morordek morordek fancynancy fancynancy @Cikilatacanavari

dün ki menü
sabah:zeytinyağlı incir
sabah kahvaltı:yarım lübnan lavaşı arası kırılmış yumurta peynir maydanoz,şekersiz çay
akşam:palamut tava , avokado soslu salata...
gece ütü yaparken nar suyu...
su :3 litre
25 dk bölgesel
Canim yaaa ben banladigini farkettim hatta neyden banlandin diye profilinede baktim yorum yazacaktim unutmusum mapushane nasıldı canim

Eger birkaç kişi daha isterse yaparız tabi ki. En son yaptığımda sadece 2 kişi menü ve spor bildiriyordu o yüzden birinci direkt belli olmuştu :KK53: Hiç rekabet ortamı oluşamadı ne yazık ki.

Teşekkür ederim Esra'cım. Güneş'i görmek önemli :KK48:

Ya ben liste telaşı ile selamını söylemeyi de unuttum sanırım, rezil kaptan ben :olamaz:

Arkadaşlar, parkcığımın mapustayken size selamı vardı
Aleyküm selam ben ziyaretine gitmiştim ama söylememisler

Bugünün menüsü
Sabah
2 Piliç köfte
1 yumurta
Domates ve azcık peynir
2 dilim tb ekmeği

Ara
Şekersiz nescafe

Akşam
1 kase çorba

Suyum az ama bol bol su içicem şimdi
Spor yok yakında zum aya başlamaya karar verdim yoksa benim evde bişey yapacağım yok bu tembellikle
Bende sabah ve akşam yürüyüş yapıyorum canin

ya midem kötü diye bdv ye konu açtım munecim banlamış konu dışı konu ymuş oysa benim için dert diyom :KK70: şimdi banma kızacaksın ama demiş gene banlamış gene banlamış :KK70:
Ayy yarabbim bende tek tek mesajlarini okudum birşey de bulamadim saten kime hakaret ettiki acaba dedim

Back
X