Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Iyi geceler kızlar
Çok moralim bozuk. Akşam oğlum uykuya cok direndi, resmen zorla ağlaya ağlaya uyuttum :KK42: cok uykusu gelmesine rağmen habire oynamak istiyordu, oynadığından zevk de almıyor aslında ama işte maksat uyumamak. Tipik cocuk davranışı yani ama o kadar ağlamış olmasına canım sıkıldı. Sonra da eşimle durum hakkında biraz atıştık, üzerine tuz biber oldu. O yüzden pek keyifsizim bu akşam :(

Allah korusun Sibelcim :)

Şükür çarpma geçti ama boyumun ölçüsünü aldım. Eşim normalde aman boşver ye der hep. Bu sefer az ye de protein falan yapma olur mu diyor :))

Resmen fena bir 3 gün geçirdik. Ben düşünebilmeyi bırakmışım. Saf proteini bırakınca anladım.

Erkenden uyuyalım, geç uyanalım, bugün dışarı çıkmayalım falan diyordu eşim. Meğer garibim ben çok uyuyup acıkmayayım, dışarıda canım bir şey görüp istemesin diye takla atıyormuş. Çok üzüldüm anlayınca. Birileri detokslarla çok kilo verince gaza geliyorum ama bir daha gelmeyeceğim. Az az gitsin, keyifli gitsin.
Canim ben az ve sık beslenmeyle herhafta mutlaka kilo veriyorum bazen 1 yada 500 gr ama herhafta gidiyor sadece kacamaklarim yok alıştım artik ve hergun sabah ve aksam yürüyüşe çıkıyorum

Iyi geceler kızlar
Çok moralim bozuk. Akşam oğlum uykuya cok direndi, resmen zorla ağlaya ağlaya uyuttum :KK42: cok uykusu gelmesine rağmen habire oynamak istiyordu, oynadığından zevk de almıyor aslında ama işte maksat uyumamak. Tipik cocuk davranışı yani ama o kadar ağlamış olmasına canım sıkıldı. Sonra da eşimle durum hakkında biraz atıştık, üzerine tuz biber oldu. O yüzden pek keyifsizim bu akşam :KK43:
Olur böyle seyler canim üzme kendini

Iyi geceler
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
5 zeytin
1 yemek kaşığı lor
1 aci sivribiber

Ara
1 elma
1 Türk kahvesi

Öğlen
4 adet tavuk koftesi
1 dilim ekmek
1kase yoğurt

Ara
1 elma

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Tavuk koftesi nasil bir sey acaba ya hic yemedim. Merak ediyorum nasil oldugunu. Guzel bir seyse deneyeyim bi

Iyi geceler kızlar
Çok moralim bozuk. Akşam oğlum uykuya cok direndi, resmen zorla ağlaya ağlaya uyuttum :KK42: cok uykusu gelmesine rağmen habire oynamak istiyordu, oynadığından zevk de almıyor aslında ama işte maksat uyumamak. Tipik cocuk davranışı yani ama o kadar ağlamış olmasına canım sıkıldı. Sonra da eşimle durum hakkında biraz atıştık, üzerine tuz biber oldu. O yüzden pek keyifsizim bu akşam :KK43:
Olur oyle seyler. Yorgunlukta insani daha gergin yapiyo. En iyisi uyuyup sakin kafayla konusmak. Bizim evde de tartismalarimiz tek sebebi cocuklar. Her evde oluyo boyle seyler.

Oooooo ben eskiden çok yapardim corbayi robottan çekerdim icecegim zaman az yoğurt karistirir yerdim o keskin tadini alirdi ama şimdi diyetisyenle ilerliyorum az ve sık beslenme şeklinde evde ne varsa kaşıkla sayarak

Ben blender yapmadan haşlama şekilde bıraktım. Sorun olmaz herhalde... Bir de yoğurt verilmiyor bu diyette. Ben gün gün bakarak ilerleyeceğim.

1. Gün meyve +Lahana Çorbası
2. Gün sebze + Lahana Çorbası
3. Gün sebze+Meyve + Lahana Çorbası
4. Gün 3 muz+süt + Lahana Çorbası
5. Gün Kırmızı/Beyaz Et+ Lahana Çorbası
6. Gün Yağsız Kırmızı Et+Sebze+ Lahana Çorbası
7. Gün Esmer Pirinç+sebze+meyve suyu+ Lahana Çorbası

Iyi geceler kızlar
Ah kuzum bunlar birşey mi. Nelere nelere karışacak kızacak kocişin. Ufak tefek atışmalar oluyor öyle, çok üzülme. İnşallah çabucak tatlıya bağlarsınız. Maalesef babalar işin içinde olmadıkları İçin bazen bizleri çok düşünmeden yargılayabiliyorlar. Çocuklarına kıyamıyor onlarda kendilerince işte. Yarına hiçbirleyiniz kalmaz umarım ördekim.

Ben blender yapmadan haşlama şekilde bıraktım. Sorun olmaz herhalde... Bir de yoğurt verilmiyor bu diyette. Ben gün gün bakarak ilerleyeceğim.

1. Gün meyve +Lahana Çorbası
2. Gün sebze + Lahana Çorbası
3. Gün sebze+Meyve + Lahana Çorbası
4. Gün 3 muz+süt + Lahana Çorbası
5. Gün Kırmızı/Beyaz Et+ Lahana Çorbası
6. Gün Yağsız Kırmızı Et+Sebze+ Lahana Çorbası
7. Gün Esmer Pirinç+sebze+meyve suyu+ Lahana Çorbası
Şok mok bende yapcam ama kuşhan bitince.

E44E2F9E-29F2-4612-AEBF-A1B1EA2CCCD8.webp

morordek morordek

Arada bir kocaman filtre kahvem, 1,5 trabzon hurmam var.
Su: 1,5 lt

Herkes yatağına gitti. Benim spor saatim geldi. Valla ne yalan söyleyeyim hiçte yapasım yok ama naaapppcaaannn mecbuuurrr.
Ay deliliğe vurdum kendimi. Hayatı çok ciddiye alıyoruz kızlar bence yaaaa. Bu kriz dönemi bana bir eşik atlattı. Huni levelinde bir üst kademedeyim artık. :confused:
Aaahhhh ah bende çok dertliyim ama bakın bdv ye felan gitmiom, çok tehlikeli oralar :-)

parkbyull parkbyull doktor ne dedi canım? Nedenmiş ağrın?
canım benim ki ağrı değil aşırı şişkinlik ve organlarıma rahatsızlık verecek büyüklükte gaz...
3 ocakta canlı endoskopi yapılacak
şimdilik ilaç verdi
stresten bahsetti biraz bu kadar uzun süreli oladuğu için
İBS teşhisim var bununda yapacağını söyledi
bakalım şimdi ilaçları kullanıp 3 ocağı bekleyeceğim.

günaydın leydisin centilminin...

morordek morordek fancynancy fancynancy Cikilatacanavari Cikilatacanavari

dün ki menü
sabah:1 patates 1 yumurta tuz ve baharattan oluşan PATATES TOSTU,zeytin peynir , çay
öğlen:1 muz 1 ezogelin çorbası
akşam:mantarlı makarna
püskevitli pasta 1 ,5 dilim (uzun zaman sonra isteyerek yapılmış bir kaçamak lanet gelsin dedim ama bugün pişmanım)
su:2,5 litre
spor:30 dk yürüyüş

Back
X