Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tavuk koftesi nasil bir sey acaba ya hic yemedim. Merak ediyorum nasil oldugunu. Guzel bir seyse deneyeyim bi
Canim 1 kg tavuk göğsünü kiyma cektiriyorum içine malzemeleri katip yoguruyorum ve köfteler döküyorum ayni kiyma köftesi gibi az yagda kizartiyorum

Doktor bana aynen şu cümleyi söyledi; “Gece kaşıntılarının hepsi, uyuz haricinde, stresten olurmuş. Maalesef... Akşamları rakı iç dedi bana doktor.:KK70::KK70::KK70:
Benim stresten saclarimda saç kıran oldu para şeklinde dökülmüşlerdi cildiyeye gittim işe yaramadi ilaçlar koca kari ilaclari orayi kaziyip sarmisak sürdükte geldi

Ben blender yapmadan haşlama şekilde bıraktım. Sorun olmaz herhalde... Bir de yoğurt verilmiyor bu diyette. Ben gün gün bakarak ilerleyeceğim.

1. Gün meyve +Lahana Çorbası
2. Gün sebze + Lahana Çorbası
3. Gün sebze+Meyve + Lahana Çorbası
4. Gün 3 muz+süt + Lahana Çorbası
5. Gün Kırmızı/Beyaz Et+ Lahana Çorbası
6. Gün Yağsız Kırmızı Et+Sebze+ Lahana Çorbası
7. Gün Esmer Pirinç+sebze+meyve suyu+ Lahana Çorbası
Canim yoğurt verilmiyor sadece çorbanin keskin kokusu gitsin diye kasenin içine 1 kaşık koyup karıştırıp yiyordum

canım benim ki ağrı değil aşırı şişkinlik ve organlarıma rahatsızlık verecek büyüklükte gaz...
3 ocakta canlı endoskopi yapılacak
şimdilik ilaç verdi
stresten bahsetti biraz bu kadar uzun süreli oladuğu için
İBS teşhisim var bununda yapacağını söyledi
bakalım şimdi ilaçları kullanıp 3 ocağı bekleyeceğim.
Canim bayiltan yer yokmu öyle bir hastahane bulsan ben çok korkarim

Off ya menülerimi görüyorsunuz çok kötü bişey yok kaçamak yok ama durmadan kilo alıyorum bugün dünkü ün üstüne 200 gram daha almışım takılmayayıö diyorum ama hiç eksiye inemezsem ne olacak :( napsam bilmiyorum

Günaydınlar :KK200:
Doktor bana aynen şu cümleyi söyledi; “Gece kaşıntılarının hepsi, uyuz haricinde, stresten olurmuş. Maalesef... Akşamları rakı iç dedi bana doktor.:KK70::KK70::KK70:
İlaç süpermiş yalnız, bi uygula derim :D
Ah kuzum bunlar birşey mi. Nelere nelere karışacak kızacak kocişin. Ufak tefek atışmalar oluyor öyle, çok üzülme. İnşallah çabucak tatlıya bağlarsınız. Maalesef babalar işin içinde olmadıkları İçin bazen bizleri çok düşünmeden yargılayabiliyorlar. Çocuklarına kıyamıyor onlarda kendilerince işte. Yarına hiçbirleyiniz kalmaz umarım ördekim.
Sabah hallettik Ferahcım ama şalterlerim atıyor ister istemez. Her şey güllük gülistanlık olunca sorun yok, en ufak bi krizde hemen anneliğimiz sorgulansın. Hem elini taşın altına koyma hem de çok bilmişlik yap, oldu canım... Valla erkek olmak varmış bu dunyada ya, oh ne güzel, her şeye ahkam kes :ukala:
Eki Görüntüle 2200133

morordek morordek

Arada bir kocaman filtre kahvem, 1,5 trabzon hurmam var.
Su: 1,5 lt

Herkes yatağına gitti. Benim spor saatim geldi. Valla ne yalan söyleyeyim hiçte yapasım yok ama naaapppcaaannn mecbuuurrr.
Ay deliliğe vurdum kendimi. Hayatı çok ciddiye alıyoruz kızlar bence yaaaa. Bu kriz dönemi bana bir eşik atlattı. Huni levelinde bir üst kademedeyim artık. :confused:
Aaahhhh ah bende çok dertliyim ama bakın bdv ye felan gitmiom, çok tehlikeli oralar :-)
Gitme kuzum bdv'ye falan bak ben de dün akşam dumanlıydım, burayı bdv niyetine kullandım :-)
Eveettt forumun gececisi yine ben :rapci:
150 ip atlandı, 5 dk da eliptik yapıldı. Zorlamadım, yorgunum diyeee. Boğazım acıyooo, kaşınıyor. Çok sevgili farnjitimin alametleri bunlar. Mert’ten mikrop aldım galiba. İnşallah başlamaz. İyi geceler kızlar.
Ay aman başlamasın Ferahcım dikkat et kendine
Günaydınnnnn fıstıklar. Hem kapanışı hem açılışı yapıyorum bugün. :halay:
Ooo hem gececi hem sabahçısın Ferahcım :)
Gunaydin canlar
Ben doktordayim kizi göze kendimi cildiyeye getirdim bekliyoruz
Geçmiş olsun canım, hayırdır ciddi bir durum değildir umarım?
Off ya menülerimi görüyorsunuz çok kötü bişey yok kaçamak yok ama durmadan kilo alıyorum bugün dünkü ün üstüne 200 gram daha almışım takılmayayıö diyorum ama hiç eksiye inemezsem ne olacak :KK43: napsam bilmiyorum
Regl tarihin yaklaşıyor mu canım?

İlaç süpermiş yalnız, bi uygula derim :KK70:

Sabah hallettik Ferahcım ama şalterlerim atıyor ister istemez. Her şey güllük gülistanlık olunca sorun yok, en ufak bi krizde hemen anneliğimiz sorgulansın. Hem elini taşın altına koyma hem de çok bilmişlik yap, oldu canım... Valla erkek olmak varmış bu dunyada ya, oh ne güzel, her şeye ahkam kes :ukala:

Gitme kuzum bdv'ye falan bak ben de dün akşam dumanlıydım, burayı bdv niyetine kullandım :-)

13 gün fln var daha

Iyi geceler kızlar
Çok moralim bozuk. Akşam oğlum uykuya cok direndi, resmen zorla ağlaya ağlaya uyuttum :KK42: cok uykusu gelmesine rağmen habire oynamak istiyordu, oynadığından zevk de almıyor aslında ama işte maksat uyumamak. Tipik cocuk davranışı yani ama o kadar ağlamış olmasına canım sıkıldı. Sonra da eşimle durum hakkında biraz atıştık, üzerine tuz biber oldu. O yüzden pek keyifsizim bu akşam :KK43:
Bozma moralini canım. Bazen oluyo öyle. Dün gece de benim büyük kız tuvalete kalkarken küçüğü uyandırdı. Hasta zaten mızmız. Ağlaya ağlaya uyandırdı küçüğü. Babası onu sakinleştirdi. Gece 2de 1saat uyutmak için uğraştım küçüğü. Büyük Allahtan sakinleşince uyudu sorunsuz. Böyle olunca ben de gündüz yorgun uyanıyorum. Yiyorum doymuyorum tatlı isteği cabası....

canım benim ki ağrı değil aşırı şişkinlik ve organlarıma rahatsızlık verecek büyüklükte gaz...
3 ocakta canlı endoskopi yapılacak
şimdilik ilaç verdi
stresten bahsetti biraz bu kadar uzun süreli oladuğu için
İBS teşhisim var bununda yapacağını söyledi
bakalım şimdi ilaçları kullanıp 3 ocağı bekleyeceğim.
Çok geçmiş oldun canım benim. İnşallah güzel sonuçlar alırsın. Sağlık önemli, herşeyi kendine dert etme bebeğim. Salla bazen olan biteni. :KK15:

Iyi geceler
Sabah
1 dilim ekmek
1 domates
5 zeytin
1 yemek kaşığı lor
1 aci sivribiber

Ara
1 elma
1 Türk kahvesi

Öğlen
4 adet tavuk koftesi
1 dilim ekmek
1kase yoğurt

Ara
1 elma

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Edacım menün her zaman olduğu gibi çok güzel. Hiç bozma canım çok güzel ilerliyorsun. Sana imreniyorum. Çünkü ben bi kararlılıkla başlıyorum bi yerlerde yine sekteye uğruyo. Bi istikrar göstermiyorum. Bu yüzden kendime çok kızıyorum ne yapıcam bilmiyorum. Çok yorgunum

Off ya menülerimi görüyorsunuz çok kötü bişey yok kaçamak yok ama durmadan kilo alıyorum bugün dünkü ün üstüne 200 gram daha almışım takılmayayıö diyorum ama hiç eksiye inemezsem ne olacak :KK43: napsam bilmiyorum
Kendine biraz zaman tanı canım vücudun direniyor herhalde. Bir yerden sonra bir bakacaksın ki hooopp hepsi birden gitmiş.

İlaç süpermiş yalnız, bi uygula derim :KK70:

Halletmenize sevindim Şeymacım. Oluyor yaaa, hepimiz aynı yollardan geçiyoruz, erkekler işte. Klasik. Ne onlar ne biz değişiriz bu saatten sonra. :KK48:
Kaptancım bak tam mesai yapıyorum sabah akşam demeden :KK45:

Bozma moralini canım. Bazen oluyo öyle. Dün gece de benim büyük kız tuvalete kalkarken küçüğü uyandırdı. Hasta zaten mızmız. Ağlaya ağlaya uyandırdı küçüğü. Babası onu sakinleştirdi. Gece 2de 1saat uyutmak için uğraştım küçüğü. Büyük Allahtan sakinleşince uyudu sorunsuz. Böyle olunca ben de gündüz yorgun uyanıyorum. Yiyorum doymuyorum tatlı isteği cabası....
Tatlı yok, benim de krizlerim tutuyor valla ama tercih yapmalıyız. Ya tatlı ya da vicdan rahatlığı.
Yiyip yiyip pişman oluyoruz hepimiz sonra. Bu hafta unutun tatlıyı. :sopa:

Son düzenleme:
Back
X