Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

bende senin gibi dusunerek izne ayrildim gercekten korumak diyet yapmaktan daha zor bence ama ufak yuruyuslerle ufak sporlar yapilinca ne yersen ye kilo almiyosun ben denedim oldu ama son buraya gelmedn onceki hafta cok fazla caylar brakler corekler havada ucustu oyuzden 1 2 kilo aldigima sukrettim o yemege:KK48:

Evet evet, bu sefer korumayı başarıyorum resmen.

Kahvaltıyı bilerek atladım Şeyma’cım. İntermittent Fasting yapıyorum, aralıklı oruç diyeti. Yağ yakımı için 16-18 saat açlık bırakıyorum. Bugün de saat 13.00’da yemeye başlayacağım, sabrediyorum. Ama yağdan gittiğini hissediyorum resmen. İyi geldi gibi :)

İF diyetini ben çok beğeniyorum pamukcum. Aslında normal beslenme şeklim de buna yakın ama tabi ki sadece saatler işe yaramıyor.

***5. Takım 594. Etap***

toplight (76/75/1/%1.32)
karabiber01 (71.6/71.4/0.2/%0.28)
parkbyull (72.5/71.6/0.9/%1.24)
fattofit85 (81.1/80.3/0.8/%0.99)

5. Takım Ortalaması: %0.956

Kızlar yüzdemiz çok iyi insallah ilk 3'e girer geçen haftaki notayı sildiririz. Hepinizi tebrik ediyorum.
Bu haftanın liste birincisi de toplight toplight kaptanicem oldu :KK36:

:nazar::nazar: Harikasınız kızlar.

Bende rakının kilo aldıracağına inanıyorum ama araştırdım rakı diyeti diye birşey ciddi ciddi var hedef! :KK70: Ve millet ciddi ciddi kilo vermiş. :KK48: Kortizon yapıcı anlamda işe yaradı. Ellerimdeki yaralar iyileşti şümdilik. Bakalım ne kadar sürecek. Umarım hiiiççç geri gelmez. :KK43: Kortizondan sonra tuza falan da dikkat etmedim, hatta hamburger bile yedim, tatlı krizine girdim deli gibi yedim. Çok hafif yüzümün özllikle göz altlarımın şiştiğini hissettim ama 1-2 gün sonra geçti şişkinliğim.

Şöyle bir baktım da reklam gibi pamukcum. Kalorisi gerçekten yüksek, üzerine bir de ödem yapıyor. Tabi, arada olabilir ama bence diyet yaparken mümkün oldukça uzak durmakta fayda var.

Umarım tamamen kurtulursun.:KK200:

Pff.. Bugünlerde hiç derdim bitmiyor.
Küçük dilim kızarmış, şişmiş uzamış gibi bir şey olmuş. Dilime deyip beni deli ediyor. Sanırım geçen doktora gidince hastanede mikrop kaptım. Doğru dürüst nefes alamıyorum. Üstüne tekrar doktora da gitmek de istemedim. Bitki çayları ile nefes almaya çalışıyorum. :mad::mad:

Bu gün ki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı lor peyniri
Domates
Salatalik
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Ara
1 dilim ekmek
5 yemek kasigi kabak yogurtl1 sivri biber aci

Ara
1 turk kahvesi

Akşam
4 adet köfte
1 tabak salata
1 adet acibiber

Spor olarak sabah yuruyus yaptim ve göbek egzersizleri yaptim

Küçük dilim kızarmış, şişmiş uzamış gibi bir şey olmuş. Dilime deyip beni deli ediyor. Sanırım geçen doktora gidince hastanede mikrop kaptım. Doğru dürüst nefes alamıyorum. Üstüne tekrar doktora da gitmek de istemedim. Bitki çayları ile nefes almaya çalışıyorum. :mad::mad:
Aman dikkat et kendinee karbonatli gargara yap canim

Aaa çok geçmiş olsun hedefcim

ben her zaman her turlu destekcinizim canim :KK36:

super super supersinnnnnnn:KK36:

aynen canim saf protein yogurt sut peynir yumurta tavuk et kofte bu tarz seyler saf protein demek canim mesele
Sabah yunurta peynir sut tuketirdin arada yogurt yulafkepegi tuketirsin
Aksam tavuk yersin tam anlamiyla saf protein yapmis oluyosun ozman yada et yada balik ama sebze yemek istersen yine cogunlugu protein tuketirsek geen o gunu kilo vererek atlaticagimizi inaniyorum:KK39:
:KK68:

Gecen hafta cuma 69.5 kiloydum 1 haftada 1.2 kilo vermisim aslinda gzel bi sonuc ama listeye girmeme yetmede malesef:KK43:
Bi onceki haftada yani 2 hafta once 70.7 de gordum itiraf ediyorum zten o beni kendime getrdi ve dikkat etmeye basladim ama takima yazmaya basladigimdan beri adam akilli dyet yapiyorum dyeblirim oyuzden uzmicem kendimi hafta gzel eksilerle gelicm insallahhh:KK52:
Sıkma canını tatlım çok güzel başladın. Haftaya daha iyi sonuçlar göreceğine eminim

***5. Takım 594. Etap***

toplight (76/75/1/%1.32)

Kızlar yüzdemiz çok iyi insallah ilk 3'e girer geçen haftaki notayı sildiririz. Hepinizi tebrik ediyorum.
toplight toplight cım tebrikler. Süpersin 1 kilo gitmiş.:nazar::KK9:

kaptanım cuma menümü de yazayım da pazartesiye cumartesi pazar kalsın..
morordek morordek

cuma (bugün) menüsü

sabah:bir dilim papaya
bir dilim ananası
1/2 avokado
1 patates yumurtadan patates tostu bir miktarını evde oğluma yedirdim..
şekersiz çay
baba tarafından california ve floridalıyız da :KK70::KK70::KK70::KK70:

öğlen:bir mini kase karnabahar
bir minik kutu ev yapımı yoğurt
çıtır yufka az bir şey
şekersiz çay

akşam:
bir kase mercimek çorbası
bulgurdan biber dolması
ev yapımı yoğurt

su şu an 2 litre oldu akşama 3 lerim
spor:öğlen arası 30 dk yürüyüş yaptım tempolu bizim iş yerinin aşağısı yürüyüş yolu da :)
:KK70::KK70:

Geçmiş olsun canım sen de hastalar kervanına katıldın

canım sıkma canını halledersin sen haftaya arada böyle olabiliyor
insallah canim:KK36:

Evet yapmıyorum dukanı bıraktıktan sonra ilk hafta artı geldim ama bu hafta zumbaya da başlayınca ufaktan vermeye basladım
bende senin gibi olmustum dukandan sonra illaki arti geliyosun ve bi ortak tarfimiz dha cikti baka bende zumba yapiyorum canim:KK73:

***5. Takım 594. Etap***

toplight (76/75/1/%1.32)

yaaaa supersinizzz superrr:KK36:

Didem hemen hemen aynı aralıktayız galiba. Ve yeni yıl hedefim de 60. Bence başarırız. Bende bu kadar motivasyonsuzluktan sonra bir azim geldi bana birkaç gündür. Bence perşembeleri saf protein çok iyi fikir. Hem tartı öncesi ödemi de atmış oluruz. Ben katılırım sana. Tabii takımca yapsak süper olur.:KK200:
ben geldim ya motivenizde geldi bence canim :KK39:
Bence takimca safprotein ilan edelim persmbe gununu super olur:KK36:

Didem özel bir liste mi uyguluyorsun yoksa kafana göre mi takılıyorsun. Çok meyveli geldi de bana listen.:KK48:
valla suara kafama gore takiliyorum kasim 6 da diyetisyen randevum var bakalim onada uyablirsem artik aslinda meyveli degil yaa:KK48::olamaz:

Gerçekten çok iyi vermissin bak dikkat etmezsen 70lerin üstüne çıkarsın vermesi daha zor olur
Aynen canim baktim aldim basimi gidiyorum direk dondum kendime geldim:KK17:
cok gecmis olsun canim dikkat et

Bu gün ki menüm
Sabah
1 dilim ekmek
1 yemek kaşığı lor peyniri
Domates
Salatalik
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta

Ara
1 dilim ekmek
5 yemek kasigi kabak yogurtl1 sivri biber aci

Ara
1 turk kahvesi

Akşam
4 adet köfte
1 tabak salata
1 adet acibiber

Spor olarak sabah yuruyus yaptim ve göbek egzersizleri yaptim
menun harika bide sporrrrr muhtesemsin canim:KK9:
Sıkma canını tatlım çok güzel başladın. Haftaya daha iyi sonuçlar göreceğine eminim
insallah canim bakalim:KK39:

Aaa karbonatı düşünmemiştim, tamamdır karabibercim yapayım. Teşekkür ederim.
Elma sirkeli ballı su içip duruyorum.
Agzinda eger yara varsa dil yarasi canim su barfagina koy 1 tatli kasigi karbonat karistir 2 dakka beklesin sonra o bitene kadar gargara yap ama bir kac gün yap faydasi olur canim sirke daha çok yakar onu yapma

insallah canim:KK36:

bende senin gibi olmustum dukandan sonra illaki arti geliyosun ve bi ortak tarfimiz dha cikti baka bende zumba yapiyorum canim:KK73:

yaaaa supersinizzz superrr:KK36:

ben geldim ya motivenizde geldi bence canim :KK39:
Bence takimca safprotein ilan edelim persmbe gununu super olur:KK36:

valla suara kafama gore takiliyorum kasim 6 da diyetisyen randevum var bakalim onada uyablirsem artik aslinda meyveli degil yaa:KK48::olamaz:

Aynen canim baktim aldim basimi gidiyorum direk dondum kendime geldim:KK17:
cok gecmis olsun canim dikkat et

menun harika bide sporrrrr muhtesemsin canim:KK9:
insallah canim bakalim:KK39:
Canim benim sebzeler 5 yemek kasigi 1 dilimde ekmek var sabah ve aksam olmak uzere sadece ogkende yok ama ben bazen aksam almıyorum ekmek oglen yersem
Benimde 16 kasimda randevum var diyetisyende keske toplasip benim diyetisyene goturebilsem inanin bir hastayi 1 saat bekliyorum odadan cikmasi için senle çok guzel sohbet ediyor herseyi sor ama özeldeki 5 dakka bile tutmazdi odasinda bu doktor harika

Back
X