- Konu Sahibi Cherry Mom
- #297.101

Ayrıca evlenmeden önce zannediyordum ki ben çok iyi anne olurum 2-3 çocuk yaparım... zannetmemem lazımmış.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende yapmadim canim... evet son aylarda ozellikle .yuruyusu doktor hep veriyor 4.aydan sonra...En güzel olanı yürüyüş canım hamile yogası falan da iyi diyorlar ben hiç yapmadım ama
puahhah..bende 40 yasindayimYok canım 2.yi 40 ında doğurdum yeter ben almayayım
Valla yapabilen 2. Yi de 3. Yü de yapsın sonuçta bünyeyle alakalı bir durum, yapabileni çok takdir ediyorum. Ama ben yapamayacağıma karar verdim. Çok büyük konuşmayayım başıma bir iş gelmesinAma ben kaldıramam. Kızımı okula gönderiyorum tam gün, 16.30’da alıyorum okuldan. İnan yatana kadar aralıksız “anne şöyle yap, anne şunu ver, anne bunu yap” ya tepemde ya kucağımda ya illa yere in oyun oyna der ya koltuktan atlar... yatana kadar nefes aldırmıyor asla. Yani 16.30’a kadar okulda olması bile tolere etmiyor beni çünkü akşam o yatana kadar ki zaman aralığında burnumdan getiriyor.
Kendisi de zaten asla kardeş mardeş istemem ben bebek sevmem diyor da sanki çokta meraklıydım çocuk yapmaya. Bilmiyor ki yalvarsa da yapamayacak durumdayım yani beni o kıvama getirdi
![]()
ay onu bende zannediyordum 28-32-35 üç çocuk kotası koymuştum aha martta 32 yim şu an geçici süre tövbeliyimparkbyull
Ayrıca evlenmeden önce zannediyordum ki ben çok iyi anne olurum 2-3 çocuk yaparım... zannetmemem lazımmış.![]()
dogrudur sebzeyi akşam yemeginde tercih edebilirim canim oglene makarna ve bulgura izin varda akdam yok azda pilav vardi ziyan olmasin dedim :))))))) ekmek sabah kahvaltisi disinda almiyorum su an yani 3 5 gundur ..aburcuburlarda yoooohCanım hiç sebze yok mutlaka bir öğün sebze bir öğün protein almalısın hamilelikte kabızlık çok rastlanır lifli gıda yemelisin bulgur pilavı iyi ama onun yerine bolca sebze yemeği olsaydı mesela 2 tabak haşlanmış brokoli karnına har yoğurtla yeseydin daha çok doyarsın yanında da 1 dilim ekmekle
ay halamda 40 da yaptı diyorum ki 40 a kadar kendime gelirsem olurpuahhah..bende 40 yasindayim2.bu yasa kismetmis
Bende duymuştum onu hedefcim, kızımda bir kere denemiştim. oğluma da yaaprım iyi hatırlattın canım.Geçmiş olsun tatlım.
Dün okumuştum öksürük için çocukların ayağının altına vicks sürmek çok faydalıymış. Bir bak istersen.
yaaaa o bulaşık makinesi tabletinden bende bakıyorum sürekli kampanya yakalayayım diye. kafayı yedi marketler toptan. doalr çıktı diye fiytları balon gibi şişirdiler, eeeeee? düştü dolar, sabitlendi bir ara falan, niye market etiketleri düişmedi? yemin ediyorum koyun gibi güdüyorlar bizi. şimdi de neflasyonla mücadele diye bi zımbırtı çıkardılar. bizde kekiz çünkü yedik? valla ben boykot ediyorum kendimce bu sıralar, ihtiyacım olmayan hiçbişi almıyorum ekstra. alırken ne zaman yaparım ya da kullanırım diye düşünüyorum, eskiden alırdım dursun diye, artık bitti o iş. Birlik beraberlik olmadıkça daha çok bulaşık makinesi tableti ararız bizİyi aksamlar kızlar
allah bereket versin oku oku bitiremedim
didemcim bilgiler için Sağol sanada uygulamada başarılar hep bildiğimiz uygulayamadigimz şeyler.
Kardelen discovery national kanallarında deney yapıyorlar uyuyan ne kadar yemiş geç uyuyan ne kadar yemiş oralarda gördüm uyumayinca daha fazla yeniliyorMuş.
hedefcim Sağol alıntı diyodum du bakıyorum yok sende maşallah baya alıntı yapıyorsun pes peşe.
fancynancy bizim geçen seneki anasınıfı öğretmeni sesli harfleri yazdırdı öğretti hatta basit toplama çıkarma bile öğretti ama ben çok üstünde durmadımdi keşke dursaymisim bu seneki habire boyama yapıyorlar sanki 1.sınıfta zorlancak bir kaç gündür bakıp yazmaya çalışıyor harf ama okunus farklı seslerin galiba okulda ogrensin. hayat akıyor bendede kız hâlâ 3 gün söylerse çiş 1 gün yok asabiyete bagliyorum sanki pes etcem acayip stres oldum ya isteyince tutuyor 2 saat yoksa yok ev iş bitmiyor ekstra çamaşır he bu arada çişten bahsedince gönül geldi aklıma mezun olduydu dimi o benimde saçlar dökülmeye başladı bişeyler eksik herhalde.
bugün iyi yürümüşün iyi gelmiştir bende baya yürüdüm bulasik makinesi tableti alayim diye fiyatlar uçmuş tüm marketlere baktım 8000 adım atmışim.
yeni gelenler keyifler nasıl
heeee hangi anne kesintisiz 8 saat uyur kiEvet Sibelcim onu ben de duymuştum. En az 8 saat uyumalıymışız ama olmuyoki çocuklardan.
kıskandım mı neYaaaa Feraaahhh gece oturup kahve eşliğinde ders çalışmak ahhh... şu an ne özlettin birden o günleri. :))) Ders çalışasım geldi. :)) Ama bir anlık duygusal gel gitle o cendereye sokmamalıyım kendimi diye düşündüm hahahahah:)))) ben en iyisi kitap okuyayım kızı uyutup. Kitap saati güzel olabilir.![]()
hoşgeldin o zaman. eminim arkadaşlarımız neler yapman gerektiğini söylemişlerdir, mesajlarda geriden geliyorum da.Bende katılmak istiyorum gruba
Evet Şeymacım ya, malum okul sezonu= hastalık sezonu. Kızım hafif ateşle atlatmıştı ama merte bulaştırdı demek. yavrum inleye inleye uyudu. uyanıp uyanıp kucak istedi ya. neyse ilaçlar iyi geldi herhalde ateşi düştü, devam eidyorum vermeye tabi, inşallah çıkmaz bugün.Geçmiş olsun Ferahcım, yine hastalık desene
Hadi bakalım Didemcim inşallah iyi gelecek bu diyetisyen sana :)
Hoşgeldin :) bize kendinden bahseder misin?
Ahahhaaaa uçarak gelirim bana kalsa biliyorsun bebeğim. Mert bana yapışık olduğu için imkansız ötesi şu sıralar. Düşün ateşi var kucağımda saçlarını ıslatıyorum çocuğun kafası serinlesin diye musluk suyunun soğukluğu ile, feryat figan ağlıyor, istemiyor tabi, üşüyor. Eşim geldi yanımıza dedi açtı kucağını, bana gel dedi, gitmedi. Hemen benim öbür omzuma kaçtı maymun. düşün sevmediği birşeyi yaptığım halde yine benden vazgeçemiyor. Ama bak şöyle yapabiliriz, attaya gitti mi beni hiiiççç umursamıyor. Sen gel merti götür resitale, konsere, koşa koşa gelir ahahahaaa, ama bende gelirsem onla müziği değil mertin mızmızlanmasını dinlerizfancynancy
Ferah tek çocuklu olsaydı onu da rahat bırakmazdım da işin zorluğunun farkındayım. Ama Ferah belki bir gün ayarlarsın. İnan şimdi söylersem gelemezsen aklın kalırsa diye söylemiyorum yoksa seninle ne koparız!Gel bir gün yapalım bu işi! Ayy demiştim kötü arkadaşım diye
Bir akşam çocukları uyutup kaçarsın belki
![]()
Balpamukcuğum Rossman a bir gitsene oralarda varsa. Onun da ürünleri Alman, güzel şeyler var. Domol diye bir markanın renk mendilini ve leke çıkartıcısını kullanıyorum mesela, memnunum. Mutlaka vardır deterjanları da, bende bakacağım.Hahahaha hepsi bol kimyasallı ayyy neler denedim.... finish quantum kullanıyordum ya ama inanılmaz deterjan kokusu kalıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyordu. Çok şey denedim çok doğal markalar aldım iyi temizlemedi bardaklar mat çıkıyordu. Amway aldım o da yetersiz kaldı, Erkan Şamcı’nın bulaşık deterjanını denedim yani anlayacağın bilimum marka denemesi sonunda Frosch aldım. Sadece Migroslarda satılıyor birde Alman malına her zaman güvenmişimdirBenim gibi milliyetçi bir insan keşke bunu söylemeseydi ama maalesef yerli üretimimiz yok tabii... Var da, başarısız... Bilen varsa öneride bulunursa çok sevinirim tabii. :) Çünkü herşeyde yerli malı kullanmaya özen gösteren biriyim. Ancak bulaşık deterjanında Frosch bir numaram şu an.( diğerlerine nazaran daha doğal içeriklere sahip, çevreci marka bu arada.)
bende fairy kullanıyomilk duydum bu markayı fairy bol kimyasalli onu kullanıyorum
iyi temizliyor mu peki fairy gibiHahahaha hepsi bol kimyasallı ayyy neler denedim.... finish quantum kullanıyordum ya ama inanılmaz deterjan kokusu kalıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyordu. Çok şey denedim çok doğal markalar aldım iyi temizlemedi bardaklar mat çıkıyordu. Amway aldım o da yetersiz kaldı, Erkan Şamcı’nın bulaşık deterjanını denedim yani anlayacağın bilimum marka denemesi sonunda Frosch aldım. Sadece Migroslarda satılıyor birde Alman malına her zaman güvenmişimdirBenim gibi milliyetçi bir insan keşke bunu söylemeseydi ama maalesef yerli üretimimiz yok tabii... Var da, başarısız... Bilen varsa öneride bulunursa çok sevinirim tabii. :) Çünkü herşeyde yerli malı kullanmaya özen gösteren biriyim. Ancak bulaşık deterjanında Frosch bir numaram şu an.( diğerlerine nazaran daha doğal içeriklere sahip, çevreci marka bu arada.)
indirimi görünce kendimizden geçiyoruz dimi canımBalpamukcuğum Rossman a bir gitsene oralarda varsa. Onun da ürünleri Alman, güzel şeyler var. Domol diye bir markanın renk mendilini ve leke çıkartıcısını kullanıyorum mesela, memnunum. Mutlaka vardır deterjanları da, bende bakacağım.
Frosch wc için almıştım bende, biz alışmışız çamaşır suyuna, cife mife, kesmedi beniDuruyor valla öyle, bende migrostan indirimde diye iki tane almıştım hatta. insan önce dener di mi bir, yok indirim görünce çıldırıyoruz
![]()
su ne kadar içiyorssun suyu bol içmelisindogrudur sebzeyi akşam yemeginde tercih edebilirim canim oglene makarna ve bulgura izin varda akdam yok azda pilav vardi ziyan olmasin dedim :))))))) ekmek sabah kahvaltisi disinda almiyorum su an yani 3 5 gundur ..aburcuburlarda yooooh![]()
esra ile mert resitalde düşündüm de bir anAhahhaaaa uçarak gelirim bana kalsa biliyorsun bebeğim. Mert bana yapışık olduğu için imkansız ötesi şu sıralar. Düşün ateşi var kucağımda saçlarını ıslatıyorum çocuğun kafası serinlesin diye musluk suyunun soğukluğu ile, feryat figan ağlıyor, istemiyor tabi, üşüyor. Eşim geldi yanımıza dedi açtı kucağını, bana gel dedi, gitmedi. Hemen benim öbür omzuma kaçtı maymun. düşün sevmediği birşeyi yaptığım halde yine benden vazgeçemiyor. Ama bak şöyle yapabiliriz, attaya gitti mi beni hiiiççç umursamıyor. Sen gel merti götür resitale, konsere, koşa koşa gelir ahahahaaa, ama bende gelirsem onla müziği değil mertin mızmızlanmasını dinlerizbu çocukların bütün naz niyazları annelerine vallahi.
Azıcık daha büyüsün tekrar masaya yatıralım bu konuyu şekerim
önümüzdeki hafataya da bir program yapalım bariiiiii, hep lafta kalıyoruz, gerçi sınavlarım var benim yaaaa, nereye geziyorum. 20 günde 4er üniteden 6 ders. gerçi sözel olması iyi bişiy. ay çok konuşasım/yazasım varmış bugün benim de. bir durayım artı deee mi
![]()
Hoşgeldin canımBende katılmak istiyorum gruba
canım ben ekmek neredeyse hiç kullanmıyorum karbonhidratım aşırı geldiyse ki bu aralar hep öyle oldu öğlen e kadar tamamlamış oluyorum tavsiye ederimdogrudur sebzeyi akşam yemeginde tercih edebilirim canim oglene makarna ve bulgura izin varda akdam yok azda pilav vardi ziyan olmasin dedim :))))))) ekmek sabah kahvaltisi disinda almiyorum su an yani 3 5 gundur ..aburcuburlarda yooooh![]()
domol candırBalpamukcuğum Rossman a bir gitsene oralarda varsa. Onun da ürünleri Alman, güzel şeyler var. Domol diye bir markanın renk mendilini ve leke çıkartıcısını kullanıyorum mesela, memnunum. Mutlaka vardır deterjanları da, bende bakacağım.
Frosch wc için almıştım bende, biz alışmışız çamaşır suyuna, cife mife, kesmedi beniDuruyor valla öyle, bende migrostan indirimde diye iki tane almıştım hatta. insan önce dener di mi bir, yok indirim görünce çıldırıyoruz
![]()