- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #297.121
sallayım mı ayagımdaMerhaba arkadaslar.. Ben bugün kendime gelemiyorum gece 3te yattım. Sabah da erken kalktım.uykum vaaaar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sallayım mı ayagımdaMerhaba arkadaslar.. Ben bugün kendime gelemiyorum gece 3te yattım. Sabah da erken kalktım.uykum vaaaar
Bi ninni söyleyebilirsin tatlım.sallayım mı ayagımda![]()
çift bebe çift uykusuzluk allah yardımcın olsunBi ninni söyleyebilirsin tatlım.
Yatağıma koysalar uyuyacak durumdayım da bu evin işi bitmiyor. Ufak lığı uyuttum büyük de lego oynuyo 30 dk kestirsem mi kıız![]()
Sağol canım benim.çift bebe çift uykusuzluk allah yardımcın olsun![]()
Yat uyu fırsatı kaçırma :)Merhaba arkadaslar.. Ben bugün kendime gelemiyorum gece 3te yattım. Sabah da erken kalktım.uykum vaaaar
O seni cekemediginden öyle demiştir canım hiç takılma.Şuan komşunun birine çok sinirliyim assagida gördü beni marketten geliyordum aaaaa eda zayiflamissin dedi Teşekkür ettim kac kilo verdin dedi 85ten 71 kiloya indim dedim bana hemennn aaa yüzün çok çökmüş çizgilerin çıkmış diyor daha 71 kilodami çökmüş yüzüm salak kadin dicektim de neyse sabir eda dedim kilom daha 71 ne çökmesinden bahsediyorsun moral falan koymuyor insanlar tebrik et değilmi ne var yani ben daha 10 kilo verecegim nerdeyse hortlagin çıkmış derler buseferde ama umrumda degilsiniz esim bana yüzünün güzelliği ortaya çıkmış diyor
Takma canım sen onları bazıları da kıskandığından der.Şuan komşunun birine çok sinirliyim assagida gördü beni marketten geliyordum aaaaa eda zayiflamissin dedi Teşekkür ettim kac kilo verdin dedi 85ten 71 kiloya indim dedim bana hemennn aaa yüzün çok çökmüş çizgilerin çıkmış diyor daha 71 kilodami çökmüş yüzüm salak kadin dicektim de neyse sabir eda dedim kilom daha 71 ne çökmesinden bahsediyorsun moral falan koymuyor insanlar tebrik et değilmi ne var yani ben daha 10 kilo verecegim nerdeyse hortlagin çıkmış derler buseferde ama umrumda degilsiniz esim bana yüzünün güzelliği ortaya çıkmış diyor
İnanır mısın ördeğim yattım ama yapılacak işler kafamı öyle meşgul etti ki uykuya dalamadım. Zaten yattım 10 dk sonra büyük kızım atladı üstümeYat uyu fırsatı kaçırma :)
O seni cekemediginden öyle demiştir canım hiç takılma.
sagol canim ..dikkate alacagimcanım ben ekmek neredeyse hiç kullanmıyorum karbonhidratım aşırı geldiyse ki bu aralar hep öyle oldu öğlen e kadar tamamlamış oluyorum tavsiye ederim![]()
suyunu :))) valla en az 2.5 litre içiyorum desemsu ne kadar içiyorssun suyu bol içmelisin
Olur olur neden olmasinay halamda 40 da yaptı diyorum ki 40 a kadar kendime gelirsem olur![]()
Aynen canim devam et sen....ağzı olan konuşuyor:) hic takmaaaaŞuan komşunun birine çok sinirliyim assagida gördü beni marketten geliyordum aaaaa eda zayiflamissin dedi Teşekkür ettim kac kilo verdin dedi 85ten 71 kiloya indim dedim bana hemennn aaa yüzün çok çökmüş çizgilerin çıkmış diyor daha 71 kilodami çökmüş yüzüm salak kadin dicektim de neyse sabir eda dedim kilom daha 71 ne çökmesinden bahsediyorsun moral falan koymuyor insanlar tebrik et değilmi ne var yani ben daha 10 kilo verecegim nerdeyse hortlagin çıkmış derler buseferde ama umrumda degilsiniz esim bana yüzünün güzelliği ortaya çıkmış diyor
Insanin morali bozuluyor güzel bir şey dicek diye beklerken diyete karşı motivasyonumu düşürdüAynen canim devam et sen....ağzı olan konuşuyor:) hic takmaaaa
Tüh ya uyuyabilsen iyiymiş. Neyse artık :)İnanır mısın ördeğim yattım ama yapılacak işler kafamı öyle meşgul etti ki uykuya dalamadım. Zaten yattım 10 dk sonra büyük kızım atladı üstüme
deneyeyim bakalım bir ara şimdi 3 ay yetecek kadar aldım bence fairy iyj daha parlak yapıyor . keşke becerebilsek daha iyi yapmayı ama yok canım malesef Türk bir köpük yüz yıkama jeli aldım pompası bozuldu yine meciefendi saç kreminde de aynısı oldu deterjanda kimyasalda başarısızHahahaha hepsi bol kimyasallı ayyy neler denedim.... finish quantum kullanıyordum ya ama inanılmaz deterjan kokusu kalıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyordu. Çok şey denedim çok doğal markalar aldım iyi temizlemedi bardaklar mat çıkıyordu. Amway aldım o da yetersiz kaldı, Erkan Şamcı’nın bulaşık deterjanını denedim yani anlayacağın bilimum marka denemesi sonunda Frosch aldım. Sadece Migroslarda satılıyor birde Alman malına her zaman güvenmişimdirBenim gibi milliyetçi bir insan keşke bunu söylemeseydi ama maalesef yerli üretimimiz yok tabii... Var da, başarısız... Bilen varsa öneride bulunursa çok sevinirim tabii. :) Çünkü herşeyde yerli malı kullanmaya özen gösteren biriyim. Ancak bulaşık deterjanında Frosch bir numaram şu an.( diğerlerine nazaran daha doğal içeriklere sahip, çevreci marka bu arada.)
Vav kolay gelsin 1. kaç yaşında belki 40mda 3. düşünürüm bilemiyorum pamugun dediği gibi hep tepemizde laf yetiştirmek zor hele 2 si aynı anda soru sorunca kafamı bir biri çeviriyor bi biri cevap bekliyor artık sorularda zorlaşıyor o ayrı mevzupuahhah..bende 40 yasindayim2.bu yasa kismetmis
yok valla ben inadına devam ederdim.. . hersoyleneni önemseme canimInsanin morali bozuluyor güzel bir şey dicek diye beklerken diyete karşı motivasyonumu düşürdü
hedefcim Sağol alıntı diyodum du bakıyorum yok sende maşallah baya alıntı yapıyorsun pes peşe.
Hahahaha hepsi bol kimyasallı ayyy neler denedim.... finish quantum kullanıyordum ya ama inanılmaz deterjan kokusu kalıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyordu. Çok şey denedim çok doğal markalar aldım iyi temizlemedi bardaklar mat çıkıyordu. Amway aldım o da yetersiz kaldı, Erkan Şamcı’nın bulaşık deterjanını denedim yani anlayacağın bilimum marka denemesi sonunda Frosch aldım. Sadece Migroslarda satılıyor birde Alman malına her zaman güvenmişimdirBenim gibi milliyetçi bir insan keşke bunu söylemeseydi ama maalesef yerli üretimimiz yok tabii... Var da, başarısız... Bilen varsa öneride bulunursa çok sevinirim tabii. :) Çünkü herşeyde yerli malı kullanmaya özen gösteren biriyim. Ancak bulaşık deterjanında Frosch bir numaram şu an.( diğerlerine nazaran daha doğal içeriklere sahip, çevreci marka bu arada.)
Şuan komşunun birine çok sinirliyim assagida gördü beni marketten geliyordum aaaaa eda zayiflamissin dedi Teşekkür ettim kac kilo verdin dedi 85ten 71 kiloya indim dedim bana hemennn aaa yüzün çok çökmüş çizgilerin çıkmış diyor daha 71 kilodami çökmüş yüzüm salak kadin dicektim de neyse sabir eda dedim kilom daha 71 ne çökmesinden bahsediyorsun moral falan koymuyor insanlar tebrik et değilmi ne var yani ben daha 10 kilo verecegim nerdeyse hortlagin çıkmış derler buseferde ama umrumda degilsiniz esim bana yüzünün güzelliği ortaya çıkmış diyor
Allahım bir gün benim de yüzüm çökecek mi?Şuan komşunun birine çok sinirliyim assagida gördü beni marketten geliyordum aaaaa eda zayiflamissin dedi Teşekkür ettim kac kilo verdin dedi 85ten 71 kiloya indim dedim bana hemennn aaa yüzün çok çökmüş çizgilerin çıkmış diyor daha 71 kilodami çökmüş yüzüm salak kadin dicektim de neyse sabir eda dedim kilom daha 71 ne çökmesinden bahsediyorsun moral falan koymuyor insanlar tebrik et değilmi ne var yani ben daha 10 kilo verecegim nerdeyse hortlagin çıkmış derler buseferde ama umrumda degilsiniz esim bana yüzünün güzelliği ortaya çıkmış diyor