Kızlarrr ben geldimm diyetisyene gittim orda kilom 69.1 cikti ama ben kendi tartima gore devam edicem burda tabiki %35.1 yag oranim ust sinirdan birz fazla oyuzden yagdan vermeye calisicaksin dedi buarada boyum 1.59 cikti

Makarna bulgur pilavi princ pilavi hamur isi kepek ve beyaz ekmegi kes dedi dedi cavdar tahilli yada bugday ekmegi tuketicekmisi ekmek b vitamini karsiliyomus cunku bide orasi obezite olanlara liste veriyomus kilosu ideale yakin olanlara liste vermiyomus kisaca neler yemem gerektigini neler yememem gerektigini anlatti meyve ve kuru meyve porsiyonlari icin bi kagit verdi bide cıplak ayakla tartildim ustumle yagi suyu fln hepsini olctu bende yarin vcut olculerimide alicam adam akilli baslicam
Metabolizmam biraz yavasmis kacamak yapmazsan rahat kilo verirsin dedi cayi kahveyi azalt sekersiz ic ve cayi limonlu acik ic dedi icersende ama demir eksikligi oldugu icin bi sure kullanmasan daha iyi olur dedi ayy nekadr uzun yazdim

Yemeklerden 45 dakika sonra cay kahve tuketicekmisim ogunve ara ogun arasinda 2bucuk 3 saat olucakmis bu beni kacamak yapmaktan önliyecekmis
Kahvaltida
1 yumurta yeterli cig salatalik domtes 2 dilim yarim yagli peynir 1 dilim cavdar yda bugday ekmegi zeytin tuketicekmisim
Arada 1 porsiyon meyve yada benim yedgim yogur varya icineyulaf kepegi hurma gunkuru koyuyodum icindeki gunkurulari hurmayi ayri ye dedi icine katma dedi sutlu kahvede iceblirsin aralarda dedi eger gec kahvalti yapiyosan ogle yemegi yerine ara ogun yapablirsin dedi
Aksam kremasiz 1 kepce corba yaninda 1 dilim ekmek bugday yada cavdar
Cig salata istedigim sekilde ama cig olacakmis 6 kasik sebze yemegi yada 4 kasik baklagillerden
3 kofte yada 1 but yiyeblirmisiz proteinin yaninda yogurt turevi tuketme dedi salata ye dedi benimde en cok yaptigim seydir aslinda yogurtlu bsey yerim her seferinde nese dikkat edicem buna ciddi anlamda yagi cok aza indiriceksin ve zumbaya devam yada yuruyus yap dedi
Yatmadan 3 saat once ara ogun yapablirsin 1 porsiyon meyve yada yogurt tarzi tuketeblirsin kabizlik sorunu varsa sut ve yogurdu kefir olrak tuket dedi
Isdeee bolee bi cogunu okumaktan skilicak belki ama insallah isimize yarayan bilgiler olmustur anlatabildigim kadar 2 hafta sonra kntrole gidicem ozmana kadar yagdan vermis olmak istiyorum
Bana tartini kaldirsin esin burda tartilicaksn sadece dedi ama yapamam