- Konu Sahibi Cherry Mom
- #297.161
Aynen, çok daha kolay geliyor bana tatlım.
Off, makine dedin yaramı deştin pamuğum.
Bizim makine zırt pırt koku yapıp duruyor. Bana bir çare bulun!
Deterjan olarak quantum ya da fairly kullanıyorum. Başka alternatifleri denemiştim ama daha kötü geldiler. Frosh hep denk geliyor ama hiç denememiştim.
Böyle, sanki yumurta kokusu gibi bir şey oluşuyor. Çok çok kötü bir koku.
Her seferinde olmuyor ama sık sık oluyor.
Makineye yumurtalı şeyleri atmam.
Filtreyi her seferinde temizlerim.
Makineyi ayda bir ayrıca temizliyorum.
Bulaşıkları sudan geçirir atarım ama önüne tamamen geçemedim.
Sorun ne olabilir ki??
Hadi bana bir el atın.
Tamamen kıskançlık yapmış karabibercim.
Bence zayıflayınca daha güzelleşiyor yüz.
Hedefcim ben bu sorunu çok uzun süre yaşadım. Makinenin markası ne bilmiyorum ama benim ki Bosch ve Bosch kullananların çoğunda bu şikayeti hep duyuyorum. O olaydan ben çok çektim. Söylediğin herşeyi ben de yaptım ama ne yapsam olmuyordu. Sürekli şikayetlenince eşim bir gün ben bakayım şuna dedi. Sonra tencere ayarını keşfetti. Tencere ayarı çok yüksek sıcaklıkta yıkadığı için hem çok daha kupkuru çıktı bulaşıklarım hem de koku falan kalmadı. Tencere ayarı veya en yüksek ayarın hangisiyse o ayarda çalıştırmayı dene derim. Önceden bulaşığı hep suyla akıtıp temiz koyduğum halde koku yapardı. Şimdi çoğu zaman üstün körü su tutup koyuyorum tamamen sıyırmıyorum tabakları falan ama inan pırıl pırıl tertemiz çıkıyor ve koku falan da kalmadı. Daha önce nefret etriğim ve çok rahatsız olduğum halde bulaşık makinesi kokularını bile kullanmayı denemiştim.