Iyi akşamlar hanımlaa..
Sabah:Yok
Öğle:Tarhana çorbası,yoğurt ve 1 tane kurabiye
Aksam:Tarhana çorbası,sarma,yoğurt
Spor:1 saat yürüyüş
Su:2 litre
Menüm zayıf ama karnım tok
Şimdi de yesil cay
Canım kahvaltıyı atlamaman bence daha iyi olur. Tabi başka özel bir diyet yapmıyorsan.
Sabah güzel protein agırlıklı (yumurta, peynir gibi) bir kahvaltı seni uzun süre tok tutar. Onun dışında öglen ve aksam yediklerin de cok diyete uygun sayılmaz. Kurabiye cıss zaten. Sarma kac taneydi ve pirincli miydi, bulgurlu mu? Pirincli ise yine uzak durmanı tavsiye ederim, bulgurluysa da cok abartmadan yemen iyi olur. Söyleyeceklerim bu kadar :)
toplight
fancynancy
Yaaa ama Şahnur var yaa Mert o kadar tatlı bir çocuk ki.... Ben kızımdan çok illallah ettim onun için muhtemelen hayal edemezsiniz :))))) ama inan Mert o kadar uyumlu ve akıllı bir çocuk ki, maşallah. İnan hiç sorun yaşayacağımı sanmıyorum resitalde bile olsak

Ben kızımı bu yaz sonunda rica minnet “ÇağdaşSanat Topluluğu” nun son dans ve bale gösterisine soktum kaçırmayayım diye, zor izin versiler normalde çocuk almıyorlardı. İnan ilk yarı nasıl bitti sahne kapanana kadar nasıl sabrettik bilmiyorum. Rezil oldum resmen. Tam da ortada oturmuşuz. Sessiz ol dedikçe iyice konuşuyor. Baleein kızları gördükçe “Anne ben ne zaman sahneye çıkacağım” falan.... herkes koptu milletin ilgisi dağıldı. Çıksam iyice dağılacak ortalık. Dişimi sıka sıka bir hal olmuştum. O an tövbe ettim zaten.

Bizim kızlar cadı. Hele Ferah’ın kızla bir araya gelince görün şenliği :)))) Mert’cim cool adam hiç takılmıyor bile onlara.
Mert'i çok merak ediyorum ya, İstanbul'a gelince bi göresim var :)
Esra'cım genelde kız çocukları daha uslu, sakin olurlar ama senin kızın maşallahı var sanırım anlattıgına göre :) Dün aksamki kutlamada 4 yaşında bir kız cocugu vardı, varlıgı yoklugu bir denir ya, aynen öyle. Kendi kendine oynuyor, annesini hiç daraltmıyor. Eşim de "4 yaşına gelince iyi oluyorlarmış ya" diyor, dedim "Hiç heveslenme erkek çocuğu böyle uslu uslu kendi kendine oynamaz, bizimki zaten canavar gibi, kesin o yaşlarda da etrafta zıp zıp zıplıyor olur"

İnsallah ben yanılırım tabi ama gidişat onu gösteriyor.
Büyük oğlan hastalandı tüm öğleden sonra hastanedeydim çok yoruldum iyi geceler
Geçmiş olsun kaptanicem
Eğer elimdeki suyu bitirebilirsem bugün toplamda 3 litre su içmiş olacağım.
Hadi bakalım insallah bugün ictigim suda bogulmam.

Ya çok alemsin. 3 lt suda bi şey olmaz korkma
Menüm
Sabah
1 dilim ekmek
3 yemek kaşığı melemen
5 zeytin
2 dilim peynir
5 dilim domates
Ara
1 Türk kahvesi
Öğlen
5 yemek kaşığı bezelye
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
1 elma
Akşam
4 adet kofte
1 kase yogurt
1 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
Yine çok güzel bir menü karabibercim
Açıkçası biraz hayal kırıklığı oldu karabibercim. Koray Candemir konseriydi, eski Kargo grubunun solistiydi belki hatırlayamayanlarınız olur çünkü yıllardır piyasada değildi. Onca yıl sonra yeniden görmek ve dinlemek için çok heyecanlıydım ancak Koray tükenmiş sanırım. Düşük performans sergiledi. Geçenlerde Haluk Levent konserine gitmiştim muhteşemdiiii.... Haluk Levent kaç yaşında birde yaaa resmen salladı ortalığı. Tüylerim diken dikendi konser boyunca, enerji tavandı. Koray’cım yakınından bile geçemedi üstadın :)))
Esraaa görünce bi içim gitmedi değil, hatta aklıma "kötü arkadaşım ben" dediğin geldi ve "Esra kötü arkadaş ol ve beni konsere götür" diye yazacaktım az daha :))) Neyse burdan demiş olayım

Ama performansın kötü olması hoş olmamış tabi.
175 boyum 67 kilom 3 4 kilo vermek istiyorum çalışıyorum çok düzenli yiyemiyorum napcaz kızlar:))
Verecek çok kilon yokmuş zaten canım burada bizimle motive olup kolayca verebilirsin diye dusunuyorum
Kurallarda da yazdıgı gibi günlük olarak yediklerini, içtigin su miktarını ve spor yaptıysan onu yazabilirsin. Zaten menülerin üzerinden konusuruz nasıl düzeltebilirsin diye :)
Mert dün gece yine ateşliydi, bütün gün ducak ducak diye peşimdeydi. Gece 3te uyuduk, öksürük ve ateşten rahat edemedik ki. Dün menüm çok düzgün olmadı ama yazacağım yine de.
morordek
Kahvaltı
1 dilim ekmek üzerine karper
Çay
Ara
Sütlü filtre kahve x 2
Öğle
4 ızgara köfte
2 mercimek köftesi
1 yk humus
1 içli köfte
1 dilim ekmek
(Bunlar sofraya gidip gelip yendiği için ne yediğimi anladım ne doyduğumu.)
Ara
Naneli yeşil çay
Sahlep
Akşam
4 yk yoğurtlu makarna
Gece
1 dilim ekmek + kaşar peynir
Su: 2 tl
Spor: yok
Menü düzensiz olmus dedigin ama neyse saglık olsun Ferahcım, Mert iyi olsun yeter ki