Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa bu şey değil mi? Ben :KK53::KK53:
Ben de mühendisim, doktora yapıyorum, artık bu sene bitecek umarım ki.. Bir yandan benim de psikoloji merakım var ama yeniden üniversite sınavına girmeyi gözüm kesmedigi icin acıkogretimden sosyoloji okumaya karar verdim bu sene, ilk dönemim. Bakalım başarabilecek miyim :KK53:

Antibiyotikler öyle ya mahvediyor insanı

Kaptanicem o anlamda tabi ki hayatım kaydı da.. Doktor, aşı konusunda demiştim, 2 yaşına kadar aşı ve kontrol yok (hasta olmazsa tabi insallah). Muayene ve aşılar müthiş kriz oluyor cunku...

Katılabilirsin canım dün sana cevap yazmıstım zaten bak alıntıladım mesajımı

Hahahaha Şeyma ayvacicegi ayvacicegi ni okurken aynı şeyi düşündüm, bu kadar olmaz ama!:KK70:Sen misin acaba?:KK70:

Yahu gerçekten bizim takım okumaya ne meraklıymış Şahnur. Kesmemiş hiçbir şey. Cidden ağır topların grubu olmuş :)))) Ya kesinlikle her grubun bir aurası olduğunu ve benzer enerjili insanların birbirlerini çektiklerine inanırım. Bu durum hayatımda her zaman böyle olmuştur. Bunca takım varken burada olmam, olmamız tesadüf değil kesinlikle....
sorma bende tükenmişlik sendromunda kendi haline biraz kendine güvensiz herkes herseyi süper yapıyor inancinda olduğum için rahat düşkünü olduğum için ev hanımı bir benim amma velakin kapı gibi eğitim fakültesi mezunu ataması olmayan öngörü kabiliyeti zayıf bir dilci diyim aynı zamanda 2.uni halkla ilişkiler ve tanıtım okudum uni yıllarında ama hiç bu vasifta biri gibi hissetmiyorum kendimi nedense bunları neden yazdım bilmiyorum canıma tak mı etti ne neyse hepimize hayatta başarılar...

İyi geceler kızlar
tam niyetleniyorum rejim işine bişey çıkıyor bebeler hasta bronşit ben usuttum diyodum ama bugun böbrek ağrısı yaşadım yaşlaniyor muyum ne hiç sağlık sorunu yaşamazdim hatta mezun olalı acayip kaçırdım ama 2 kilo aldım sadece normalde benim gibi beslenen kesin 5 kilo alır nazar ettim kendime yarın gitcem doktora bakalim inşallah taş falan yoktur sadece üşütmüşumdur

günaydınlarrrr
Yahu gerçekten bizim takım okumaya ne meraklıymış Şahnur. Kesmemiş hiçbir şey. Cidden ağır topların grubu olmuş :)))) Ya kesinlikle her grubun bir aurası olduğunu ve benzer enerjili insanların birbirlerini çektiklerine inanırım. Bu durum hayatımda her zaman böyle olmuştur. Bunca takım varken burada olmam, olmamız tesadüf değil kesinlikle....
aynen esra cım yaa okumayı seven bir takımız biz bu arada bu sene aşcılık başlayacaktım ihmal ettim aöf de onu merak ediyorum açıkcası ama büyük oğlanın lgs sınavı olduğu için oturup onunla ders çalışacağız diye başlayamadım bir boşluk oluyor
aöf ye başlamadan önce de önce c sınıfı sonra a sınıf iş güvenliği uzmanlığı kursuna gidip onun sertifikasını da aldım emekli olunca artık ne ile uğraşırsam

günaydınlarrrr

aynen esra cım yaa okumayı seven bir takımız biz bu arada bu sene aşcılık başlayacaktım ihmal ettim aöf de onu merak ediyorum açıkcası ama büyük oğlanın lgs sınavı olduğu için oturup onunla ders çalışacağız diye başlayamadım bir boşluk oluyor
aöf ye başlamadan önce de önce c sınıfı sonra a sınıf iş güvenliği uzmanlığı kursuna gidip onun sertifikasını da aldım emekli olunca artık ne ile uğraşırsam
Maşallah canım 10 parmağında 10 marifet

sorma bende tükenmişlik sendromunda kendi haline biraz kendine güvensiz herkes herseyi süper yapıyor inancinda olduğum için rahat düşkünü olduğum için ev hanımı bir benim amma velakin kapı gibi eğitim fakültesi mezunu ataması olmayan öngörü kabiliyeti zayıf bir dilci diyim aynı zamanda 2.uni halkla ilişkiler ve tanıtım okudum uni yıllarında ama hiç bu vasifta biri gibi hissetmiyorum kendimi nedense bunları neden yazdım bilmiyorum canıma tak mı etti ne neyse hepimize hayatta başarılar...
Ben de de var o tükenmişlik sendromu.
Ama artık saldım gitti.

Dilcisin bir de sen çok iyiymiş.
Inşallah gönlüne göre bir kapı acilir:KK200:

Ya ben bu işi beceremem diye hiç girişmwdim. Çok steril olması gerekiyormuş birde galiba. Yapabiliyorsan ve zahmet olmazsa nasıl yaptığını anlatır mısın? Zor mu yapılışı? Aslında kombucha2000’den sipariş vereyim diyorum ama sonra fabrikasyon ürün diye bir algı oluşuyor ve ne kadar doğal olabilir deyip vazgeçiyorum. Egzamam için düzenli kullanaam, en azımdan bir denesem iyi olurdu...
canım facebookta kombucha kardeşliği diye bir grup var ben bulunduğum şehirdeki bir kadından temin ettim ücretsiz mantar paylaşım alanı orası..
bildiğin çay demliyorum ya da istersen on paket sallama ile çayını demle 1,5 su bardağı şekeri at içine karıştır erit ben sonrasını soğuk su kullanıyorum kavanoza koyup 3 litreye tamamlıyorum... ağzına mantarı yerleştiriyorum havlu peçete ile kapatıp ağzını mutfak tezgahının üstüne bırakıyorum kışın süreç benim bir ayı buluyor olması yoksa şeker gibi oluyor yazın da 2 hafta ..ben biraz keskin seviyorum sirkemsi bir tatla o yüzden uzun bekletiyorum..

Ben de de var o tükenmişlik sendromu.
Ama artık saldım gitti.

Dilcisin bir de sen çok iyiymiş.
Inşallah gönlüne göre bir kapı acilir:KK200:
Saol canım saldım cayira unuttum herşeyleri 10 sene öncesi benim için okul sadece eşimle tanışmak için bir vesileymis kısmet bakalım zaman ne gösterir

Hahahaha Şeyma ayvacicegi ayvacicegi ni okurken aynı şeyi düşündüm, bu kadar olmaz ama!:KK70:Sen misin acaba?:KK70:
Benden 1 tane daha varmış da haberim yokmuş :KK53:
Kayıp kız kardeşimdir belki :KK53::KK53:
İyi geceler kızlar
tam niyetleniyorum rejim işine bişey çıkıyor bebeler hasta bronşit ben usuttum diyodum ama bugun böbrek ağrısı yaşadım yaşlaniyor muyum ne hiç sağlık sorunu yaşamazdim hatta mezun olalı acayip kaçırdım ama 2 kilo aldım sadece normalde benim gibi beslenen kesin 5 kilo alır nazar ettim kendime yarın gitcem doktora bakalim inşallah taş falan yoktur sadece üşütmüşumdur
Geçmiş olsun Sibelcim
Günaydın kızlar. Kusura bakmayın dün ders çalışacağım diye menümü yazmaya fırsatım olmadı.
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Öğlen
1 kase çorba
3 mandalina
Akşam
2 parça incik
Pirinç pilavı (Dayanamadım :KK43:)
1 dilim ekmek
Su: 2 litre
Spor: 6244 adın
Pilav çok değildir umarım hem ekmek hem pilav olmamış akşama
günaydınlarrrr

Maşallah kaptanicem sende de yok yokmus :)
İş güvenliği uzmanları da iyi iş yapıyor ha bence bi düsün :))

Benden 1 tane daha varmış da haberim yokmuş :KK53:
Kayıp kız kardeşimdir belki :KK53::KK53:

Geçmiş olsun Sibelcim

Pilav çok değildir umarım hem ekmek hem pilav olmamış akşama

Maşallah kaptanicem sende de yok yokmus :)
İş güvenliği uzmanları da iyi iş yapıyor ha bence bi düsün :))
onu ancak emekli olduktan sonra tatlım malum emekli olunca biz mühendislerin maaşı yarıya düşüyor özel hizmet tazminatından dolayı o zaman emekli maaşına takviye olarak yapacağım

Gunaydın 5.takimin cıtır hatunlariii:KK76::KK36:

Dun ara ara grip yazilanlari okuyabildim sadece misafirlerim vardi yine menu yazmicam ama noldu bana bilmiyorum ben iki gundur kacamak yapiyorum suyumu bol bol tuketim aksamlari dukan birasi yapiyorum ve zumba yapiorum 50 dakika omadr kcamaga kilo bile veriyorum soklardayim
Acaba vitamin depolarim dolmaya basladigi icin bunlar guzel etkilermi bilemedim dvitamini demir ilaci ve b12 ilaci kullaniyorum bilmeyenler icin soleyim tekrar
Bgunde safprotein ilan ettim haberiniz ola haydi bana katilin safprotein yada protein agirlikli beslenelim bgun dukan birasida yaninda mis gibi olur yada bitki caylari odem atalim hanimlar bgun hadi bakalim:KK71::KK6::KK73:

Back
X