Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

toplight toplight söz veriyorum önemli birçdurum olmadığı sürece devam edeceğim ben. Bunu neden sordun canım kilo verişimiz düşük mü kalıyor??
yok tatlım yeni üyeler listeye girip 2-3 hafta sonra ortadan kayboluyorlar o yüzden söyledim insanız hepimiz az da verebiliriz çok da verebiliriz o sorun değil ama listeye girdikten sonra haber vermeden ortadan kaybolunca kaptanlar zor durumda kalıyorlar

yok tatlım yeni üyeler listeye girip 2-3 hafta sonra ortadan kayboluyorlar o yüzden söyledim insanız hepimiz az da verebiliriz çok da verebiliriz o sorun değil ama listeye girdikten sonra haber vermeden ortadan kaybolunca kaptanlar zor durumda kalıyorlar
Tamadır yok ortadan kaybolma yokçhedefim olan 58/59 a geleyim ortadan kaybolurum ozaman :)))

ne yaptın kuzum sen yaaa o_O
oooof off
Regli dönemin mi canım niye öyle oldu sence
geçen aya göre 1 hafta daha var ama bwnim belli olmuyo erkende olur geçte
Olur bazen öyle canım ya bozma moralini. Menülerin de kötü değildi. Demekki biraz daha spora yöneleceksin.
fizik doktorum pilates yüzme dışında spor vermedi yürüyüşte yarım saati geçmesin fazla ayakta kalma dedi bende dinlemeye çalışıyorum zaten tedaviye de gidiyorum
Bir cuma günü için çok sessiz buralar :( moraliniz bozulmadı değil mi iyiyiz?
Bozulmadı diyemiycem ama ortalamanın düşük gelmesi değil tek sebep

oooof off
fizik doktorum pilates yüzme dışında spor vermedi yürüyüşte yarım saati geçmesin fazla ayakta kalma dedi bende dinlemeye çalışıyorum zaten tedaviye de gidiyorum

Hayırdır canım bize anlatmak istediğin şeyler varsa dinleriz

oooof off

Anladım canım. Acil şifalar diliyorum. Ama pilates yapabiliyorsan çok iyi sıkılaşan tanıdıklarım var.

Selam hanimlar menumu paylasma vaktim geldi 😁
Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 domates 1 salatalik
10 adet zeytin
1 avuc badem
4.5 ceviz
1 bardak yesil cay
Sonrasinda spora gittim iki saat sporun ardindan 1 fincan filtre kahve içtim
Aksam:
1 adet kabak ve 1 adet patlıcandan yaptigim zeytinyagi ve baharatlarla harmanladim sebze ızgara
Yarim tavuk göğüs izgara
3 yemek kasigi yogutla yapilmis sarimsakli yogurt
Not 4 litre au sanirim ben cok su içiyorum da 🙈

İyi akşamlar herkese..
3 gündür hastalıklarla boğuşuyorum ancak uğrayabildim. Kızlarım hastaydı sonra eşim de hastalandı, ardından ben belimi incittim, yürüyemedim. Bugün sabahtan beri hastanede tahlillerle uğraştım. Küçük çocuklarla bu tip işler çok zor. Allah kimsenin çocuğunu hasta etmesin. Çok şükür vahim bi durum yok. Yarın kaldığım yerden devam edicem kısmet olursa. Bırakmak yok
Canım sana da geçmiş olsun daha iyisindir umarım

günaydın hanımlar dünkü etiketlerinizi gördüm ama başım az beladaydı
oğlumun kreşini değiştirdik iki sene gönderdiğimiz kreşten aldık başka bir yerle anlaşmıştık orayla daha ikinci gün papaz olduk çocuğu iş yerinden çıktığım gibi aldım başka bir kreşe gittim ve dünden beri oryantasyondayız ...
çok zor bu işler burda kimsemiz yok zırt pırt izin almak zorunda kalıyorum şimdi yazdırdığım kreşinde yolu çok tehlikeli büyük araca alışamadım hala..anlayacağınız bu ara bir kaç gün leyla olacağım ben belli ki ama siz alışkanlığınızı trpülememek adına beni etiketlemeye devam edin ben sağlam bir dönüş yapacağım..
Allah kolaylık versin canım sanada yavrunada

Hayırdır canım bize anlatmak istediğin şeyler varsa dinleriz
Anlatsam geçmez anlatmasam bitmez kaptanım boşver(evlendiğimden beri aile apartmanında dertlerle yanyana oturuyorum diyim o kadar üstü bende kalsın)
Velhasıl geçmiş menülerime bakıp bi analiz yapıyım dedim,kendimden başka suçlu bulamadım,ne içtiğim ilaç ne gördüğüm tedavi değil suçlusu evet yavaşlamanın sebebidir belki ama,yemişim yani detoks sonrası canımın istediği şeyleri sıraya koymuşum resmen, halbuki haftalara böler hatta sadece tadardım,kilo verişim bu kadar yavaşlamışken bunu farketmek iyi gelmedi.bide yukarıdaki sebeplerin sık sık nüksetmesi beni psikolojik yediriyo anlıycağın.ama yıkılmadım ayaktayım düşüp düşüp yeniden kalkmaya alışık bu psikoloji toparlarım allahın izniyle.
Cesaretimi toplayınca şu metabolic balance vari bişey yapıcam,belki bu hafta,görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler.
İyiki varsınız 😘

KAHVALTI
2 haş.yumurta 5 zeytin salata peynir 3 dilim ekmek bir tatlı kaşığı kadar kaymak
ARA
1 kase şehriye çorbası 1 kase yoğurt (keten tohumu karıştırdm) 3 hurma birkaç kiraz bunları bir kalemde yazıyorum ama birkaç saat aralıklarla yiyorum.
AKŞAM
2 içli köfte salata 1 bardak ayran günlük 3 litre su içiyorum yürüyüşümü de yapacağım en az 1 saat

Back
X