Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar nerelerdesiniz. Yarın cuma kimseden ses çıkmıyor...
ben buralardayım canım
Geçmiş olsun canimm ya nasıl yaktin
sağol canım dikkatim dağıldı işte kontrolsüz davrandım aman siz siz olun yakmayın kendinizide çoluk çocuğuda acısı fena
geçmiş olsun kantaron yağı sür
öyleymiş te eliimin altında da yoktu acı içinmi çabuk iyileştirirmi ki yarın alsam
Sağolasın

Herkese merhaba
Şu an var kimler yok bilemiyorum ama şöyle kenardan ilişsem mi ben de ? Ah ben tam dayaklık ben. Denizdeki şamandıra, evinizdeki bidon gibi bir şey oldum ben. Tabiki mazeretim var. Hangimizin yok ki?

Arada bakıyorum canımmm
Tezi hocaya teslim ettim haftaya da izne çıkıyorum, belki bu aralar buraya daha sık gelebilirimmm :)
Senin de takıma dönmene çok çok sevindim
Tam döndüm sayılmaz ördekim, tezine çok sevindim, kurtuldun mu yani, bitti mi sonunda :rapci: izne de çıkıyorsun, oohhhh.

Herkese merhaba
Şu an var kimler yok bilemiyorum ama şöyle kenardan ilişsem mi ben de ? Ah ben tam dayaklık ben. Denizdeki şamandıra, evinizdeki bidon gibi bir şey oldum ben. Tabiki mazeretim var. Hangimizin yok ki?
aaaaa kimler gelmiş kimlerrr :KK50:

Hiç sorma canım benim kilo durumları da çok fena. Kötü bi dönemden geçtim o sıralar fena saldım kendimi. Ne verdiysem geri aldım. Şimdi tekrar baştan başladım. İnşallah bu defa başarıya ulaşırım. Senin de dönmene çok sevindim. Hep birlikte bu defa başarıcaz
Bende aynı valla, sürekli başa dönüp duruyoruz, ne kadar üzücü aslında. Ama bu defa çok kararlı başladım kardelenim En Büyük KK

bende menümü yazıyim.

kahvaltı (öğle de diyebilirz, geç yedim) :
peynirli yumurta (2 yumurtadan)
1,5 dilim etimek

akşam
1 büyük kase cacık
6 yk mantarlı tavuk sote
3 yk (az doldurulmuş) bulgur

aralarda
Bolca filtre kahve
2 maden suyu
Karışık bitki çayı.

evet yaa çok uzun zaman oldu değil mi orticim. iyiyim çok şükür. kilolarımı geri almak dışında bir sıkıntımız yok. sen nasılsın? nasıl gidiyor?
Kasım’da tüp bebek tedavisine başladım. Yarım kalan, iptal edilen tedaviler, transfer edilip negatif sonuçlar tedaviler derken, nihayet iki hafta önce beşinci tedavide pozitif sonucu aldık. Ama her tedavi bana 3 kg olarak döndü maalesef. Yine de dert etmiyordum. Daha önce verdim yine veririm diyordum. Ama insülin direnci için kullandığım ilacı bıraktım bu süreçte. Bugün endokrinde randevum vardı hamilelik şekeri var gibi diyet ve kontroller olacak, günde dört kez şeker ölçeceğim bir hafta.. kilo vermem söz konusu değil şu süreçte ama ne kadar az alacağımı ve de şekeri dengede tutmayı gündemime aldım ve diyete başladım :)

Kasım’da tüp bebek tedavisine başladım. Yarım kalan, iptal edilen tedaviler, transfer edilip negatif sonuçlar tedaviler derken, nihayet iki hafta önce beşinci tedavide pozitif sonucu aldık. Ama her tedavi bana 3 kg olarak döndü maalesef. Yine de dert etmiyordum. Daha önce verdim yine veririm diyordum. Ama insülin direnci için kullandığım ilacı bıraktım bu süreçte. Bugün endokrinde randevum vardı hamilelik şekeri var gibi diyet ve kontroller olacak, günde dört kez şeker ölçeceğim bir hafta.. kilo vermem söz konusu değil şu süreçte ama ne kadar az alacağımı ve de şekeri dengede tutmayı gündemime aldım ve diyete başladım :)
Ay kuzum çok zor süreçlerden geçmişsin. :( En azından sonu mutlu olmuş, senin adına çok sevindim. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Sen daha iyi bilirsin zaten ama şu süreçte sadece dengeli ve sağlıklı beslenmen bile yeter. Doğumdan sonra işi sıkıya alırsın artık. :KK200:

Herkese merhaba
Canım benim hoşgeldin güzel bir haber vermişsin ama sıkıntılı süreçlerden geçmişsin aman dikkatli ol canim

offff, çok geçmiş olsun. yumurta akı böyle yaralara çok iyi geliyormuş. deri yenilenmesi için yani ama sıcağı sıcağına daha etkili oluyor sanırım.
Teşekkür ederim denerim belki
Allah sağlıkla kavuştursun ikinizi
Migrenim tuttu hastanedeydik :bicak:
Gecmis olsun canım ışıktan tlf dan uzak dur geçene kadar

Yok bu böyle olmıycak 5. Takım olarak bi okunup üflenmemiz lazımmm😣
Sadaka daha iyi olur

Back
X