Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

arkadaşlar 1 saate anca girebildim :bbo: 5.takıma yol biraz uzun -tatlicadiarzu-

zenana raporumu vereyim hazır girmişken
sabah: 1 paket sunta, 5-6 zeytin, 1kk peynir
ara: 1 tane sunta
öğlen: 1 dilim ekmek, 1 tavuk köftesi (ev yapımı), 1 kase corba
1 bardak sütle ara yaparım tamamdır bugünlük.

şu site düzelse de muhabbetimize dönsek yaaa off benneyaptımki

selammmmmmmmmm sekerparelerimeeeeeeeee. alkisalkisalkis
ya kallisim dügün dernekte döktüreyim diye ögrenmeye calisiyorum zaten göbek dansini. dedigin dogru cikolatam söyler sbg sen ben atariz göbekleri.kaydirigubbakcemile2
zenanim canim benim tabiki ablan var burada iyi demissin..güzel huylum benim. Şeniz
ballim 9 haftalik olmus. masallahhhhhhhhh:nazar: dörtte birini geride biraktin bile güzelim bak.. söyle böyle derken ilk üc ayi geride birakacaksin hayirlisiyla ..ondan sonra bir 8 hafta sonradaaaaaaaa bebeginin hareketlerini hissedeceksin icinde . benim gibi siril siril agliyacaksin sevincinden. iste o zaman anliyacaksin gercekten hamile oldugunu. :1hug: ya tatlim senin simdi yasadigin hergün yeni bir macera. tadini duya duya yasa.. rabbim hayirlisiyla kucaginiza almak nasip etsin insallahhhh

x tabu cum sendemi giremedin bu gün ben şimdiye kadar yaptıklarımı yazimde belki yine giremem sen girince okursun.
sabah 1 bardak su
1.5 saat yürüyüş
kahvaltı:2 dilim k.ekmek 4 zeytin 1 k.k peynir domates salatalık yeşil çay
ara öğün yok.
öğlen:3 kaşık kıymalı makarna kırmızı lahana (haşlanmış) 5-6 tane çilek
ikindin:yağsız sütle diyet kornflex
akşam girebilirsem devamını yazarım .

Offf çok canım sıkıldı yaff. Kaç zamandır siteyim ancak kimseciklerin gelip gittiiği yok.
Kallisim sultanım ben çok sıkıldım sen nerdesin yahu inşallah hasttalanman .
Annem sende ortalarda görünmüyosun kaç gündür karşılaşamadık yaff.
Zenan ım yahu siz msn demi açmıyomusunuz ne .Yaa ama haklısınız evde 4 çocuk var ilgi isterler benim birtane işimde az gerçi iş yapan kim :))
Sitedeki sorun böyle devam edrse cuma bildirimleri nasıl olacak ben kara kara şimdiden onu düşünmeye başladım .
ınsanın alışkanlıklarından vazgeçmesi de ne zor oluyormuş.
Bende bu boşluktan istifade bol bol şiir okuyorum yazıyorum .
Zenanım bir yazı sözün vardı unutma haa:))

Ayy şimdilik bu kadar yeter

iyi akşamlaaaar:CüvCüv:

honeybaby ayh maşallah canım sende sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla alırsın bebeklerin kucağına bi gün...
Biz de burdan bebek severiz laelaelaelaelae bi de amin inş en kısa zaman da istediğimiz kiloya düşeriz :çok üzgünüm:

sağol canım senle tanışmamıştık ama bebeğim için iyi dileklerde bulunman çok hoş çok kibarsın teşekkür ederimŞenizen güzel takımdasın inşallah arkadaşlarında desteğiyle verirsin kilocukları
ablam bide çok özledik kimseyle doğru düzgün paylaşım yapamadık kaç gündür ama bugün sorunsuz gibi sanki bana öyle geldi hiç bir sayfam hata vermedi...
ablacım zaten önemli eğlence günlerimiz olduğunda artık çikolat ve reyhan ikilisi gelecek aklımıza, birniz şarkı söyleyecek birniz göbek dansı kaydirigubbakcemile3 bekarımız varsa evlendrirken yaparız eğlenceyi :teytey: hehe senin oğlanı evlendirirken geliriz çikolatım şarkı söyler senlede göbişleri atarız:lepi:

honeyim şekerciğim hoşgeldin canım..
kilona dikkat et aman diyelim 6. aydan sonrada aniden kilo alabilirsin... :
şimdilik durdu kilo almam kallisim zaten her yediğini çıkaran birisinin kilo alması imkansız ama 6.aydan sonra dikkat edeceğim inşallah arada gelir size hesap veririm böylece sizin kontrolünüz altında almamış olurum dimi kaptanım karizmatikimalkisalkisalkis

honeycim canım seni gördüğüme çok sevindim
13. haftada bulantıların gececktir emni ol
2li testen sonra üzülmicem demişsin
şimdi neden üzülüyosun canım
moralini yüksek tut her zaman lütfen

sizleride öpüyorum kızlar
kız kadis canım arkadaşım nasılsın yaaa
görüşemedik uzun zamandır oğluşunda sende iyisinizdir inşallah şekerciğim dediğin gibi 12-13.haftdan sonra geçer diyolar kimiside daha uzun sürebilir diyor ben kendimi az kaldı geçecek diyerek sağlam tutmaya çalışıyorum birde 12.haftadan sonra düşük riskimde kalkacak diye umudediyorum öpüyorum seni güzel yanaklarındanŞeniz

selammmmmmmmmm sekerparelerimeeeeeeeee. alkisalkisalkis
ya kallisim dügün dernekte döktüreyim diye ögrenmeye calisiyorum zaten göbek dansini. dedigin dogru cikolatam söyler sbg sen ben atariz göbekleri.kaydirigubbakcemile2
zenanim canim benim tabiki ablan var burada iyi demissin..güzel huylum benim. Şeniz
ballim 9 haftalik olmus. masallahhhhhhhhh:nazar: dörtte birini geride biraktin bile güzelim bak.. söyle böyle derken ilk üc ayi geride birakacaksin hayirlisiyla ..ondan sonra bir 8 hafta sonradaaaaaaaa bebeginin hareketlerini hissedeceksin icinde . benim gibi siril siril agliyacaksin sevincinden. iste o zaman anliyacaksin gercekten hamile oldugunu. :1hug: ya tatlim senin simdi yasadigin hergün yeni bir macera. tadini duya duya yasa.. rabbim hayirlisiyla kucaginiza almak nasip etsin insallahhhh
sağol ablacığım hayırlısıyla o hisleride bir duysam dünyalar benim olurdu nasıl merak ediyorum bebeğimi sağlığını cinsiyetini kime benzeyeceğini ayyy rabbim isteyen herkese versin inşallah:Saruboceq:ilk aklıma gelende takımdan cedric arkadaşım oldu bu duayı ederken sahi o nerde nasıl?
çikolata sen nasılsın canımcığım moralin iyidir inşallah istanbula gelince gelcem kız seni dinlemeye şarkıda istiycem söylersin dimi?sırnaşık şey
mehalim miden nasıl canım endoskopi yaptırdınmı ?iyisindir umarım
zenanım datlum gıymatlum canum arkadaşum seni çok seviyorumŞeniz
unuttuğum varsa affola öpüyom herkesiiiiiiii

herkese günaydın a.s.
nasılsınız bakalım? pek uğramıyosunuz buralara artık ya da uğrayamıyosunuz biliyorum..

ben yeşil çayımı içtim, spora gidiyorum. dönüşte görüşmek üzere :1hug:

x tabu cum sendemi giremedin bu gün ben şimdiye kadar yaptıklarımı yazimde belki yine giremem sen girince okursun.
sabah 1 bardak su
1.5 saat yürüyüş
kahvaltı:2 dilim k.ekmek 4 zeytin 1 k.k peynir domates salatalık yeşil çay
ara öğün yok.
öğlen:3 kaşık kıymalı makarna kırmızı lahana (haşlanmış) 5-6 tane çilek
ikindin:yağsız sütle diyet kornflex
akşam girebilirsem devamını yazarım .

süpersin cnm...bravo...sen bu işi başaracaksın:lepi:

bende bugünden başlıım bare....kahvaltıdan yarım saat önce ballı sirkeli suyumu içtim...(bende denicem dvmlı yapıcam bakalım sonuç nolcak)1 bardak ta normal su içtim...

1 haşlanmış yumurta... 1 kk peynir...5 zeytin domates salatalık...bitkisel çay...

arada elma yicem...öğlen yemeğim 5-6 yemek kaşığı patlıcan yemeği...

günde 20 bardaktan fazla su içiom...dvm ını yazarım...

xtabucum,

geçmişi okuduğumda gördümde avatardaki senmişsin, çok güzelsin canımm... maşallah
birde kilolar gidince sen gör o zaman, zaten çok güzelsin, muhteşem olacaksın:lepi::nazar:
ay cnm bnmmm...çok tşk ederim....şımatçan beni kızzzzkaydirigubbakcemile3

çukulatacım dünkü raporum
sabah kepekli peynirli tost
öğle 1 adet küçük kıymalı kır pidesi
1 bardak ayran
ara 1 kase çilek erik
akşam 2 yemek kaşığı çorba
4 yemek kaşığı sulu köfte
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
gece 1 avuç kuru yemiş

yani canım hesaplamalar sırasında seni gördüm. Ama kallisteye bugün hiç rastlamadım onu dedim.
Ara verme sebeplerinizi okudum da ondan yani, çabucak dönün.

canım sağol düşündüğün için ama takım hafta sonları gelmememe alışıktır özellikle yaz ayları haftasonu tüm aile bahçede yada dışarıda geçirdiğimizden onları bırakmamayı tercih ediyorum... fakat perşembeden başlayan net sorunum vardı dün akşamda devam etti şu an iyi gibi umarım daha tekrarlanmaz... buraya gelemeyince sinir basıyor beni..
kalliste ablam ben bu mesaja karşılık merak edip sordum....yoksa senn hafta sonları ailenle geçirdiğini biliorum...

melis ara verme sebebplerinizi okudum çabucak dönün diince...benmde kaçırdığım bişi mi oldu ara verme olyı ne dedim...yani bunu ben çıkarmadım...:çok üzgünüm:

geldim spordan canım çıktı yaaa :bbo: şimdi kahvaltımı yaptım. yediklerimi akşam toplu yazarım zenancım. sporda çok acıkıyorum o yüzden gitmeden kahvaltımı yapıcam ve döndüğümde yogurt yicem bundan sonra cokacimcoook

geldim spordan canım çıktı yaaa :bbo: şimdi kahvaltımı yaptım. yediklerimi akşam toplu yazarım zenancım. sporda çok acıkıyorum o yüzden gitmeden kahvaltımı yapıcam ve döndüğümde yogurt yicem bundan sonra cokacimcoook

cnmcım hiçbi zmn tok karınla yürüyüş ya da spor yapılmaz...en az 1,5-2 saat geçmeli üstünden anca o şekilde yapılabilir....yağ yakiim derken yağa dönüşmesin...

hımm ne önerirsin oz aman, çünkü ben 8 de evden çıkıyorum, 10 da geliyorum. ve akşam da yemek yemediğim için çok acıkıyorum kafamçokkarıştı bir bardak süt içsem tutar mı ki ya da var mı önereceğin birşey çıkmadan?

valla ben su içince beni kesio aslında ama akşam yemek yememyi bırak derim...öğün asla atlama...bak bende akşam cnm bişi yemek istemiorum...bir kase yoğurt yiyebilirsin....en geç dokuzda bir elma ya da bi bardak süt içmelisin...öğün atlarsan ve çok açlıkhissedersen bu iyi değil...

bünyen açlık hissettiği an kıtlığa girdiğini sanıp en son yediğini ve açlıktan sonra yediğin ilk seyi yağ olarak depolayacaktır...bence akşam yemeğini yemelisin...en azından yarım kase yoğurt...

ya çok erken kalkıp kahvaltı edip 1,5 saat sonra çıkıcan yürüyüşüne...ya da dediğin gibi 1 bardak süt...ya da nacizane fikrim keten tohumunu öneririm...öğütülmüş 1 çay kaşığı keten tohumunu bir bardak suyla içtin mi sanki dünyaları yemişcesine karnın doyuyo ve tok tutuo....hemde çok faydalı herşeye iyi gelio bilirsin belki....dene istersen...

canım 8 de çıkıyorum ama 6 buçukta kalkıp kahvaltı edebileceğimi pek sanmıyorum kaydirigubbakcemile3 en iyisi 1 bardak süt olsun benim başlangıcım -tatlicadiarzu- keten tohumunu ben pek kullanma taraftarı değilim, göğüste kist yapıyormuş canım.

Back
X