Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

belmayne belmayne
sen de sormuşsun cevap vermiş olayım. 3 yıl önce güzellik salonunda bir hırsızlık olayı oldu çantamdan altın ve para aldı ordaki elemanlardan biri. Güzellik salonu sahibi elemanını koruyunca dava açtım. Nitekim benden sonra güzellik salonu sahibinin de eşinin altınlarını çalmış bu eleman ve salon sahibi de dava açmış! trajikomik olay.... Ama tabii ben ikisine birden dava açtım. Ve böyle insanlar milletin emeğine, çantasına bir daha kolay kolay el uzatamasın diye üzerine gittim olayın. sonuna kadar götüreceğim diye inat ettim. öyle de süründürüyor bu sistem işte. 3 yıl oldu gidip geliyorum asıl yargılanan gelmiyor. bu sefer zorla yakalamayla getirilmesi talimatını verdi hakim. bakalım getirilecek mi....
Cok iyi yapmissin canim. Keske sistem de guzel islese ve daha erken sonyclansa bu tur olaylar.

Selam kızlar.
Bugün bitik durumdayım. Çılgın bir temizliğe giriştim. Oğlum da dışarı çıkmak istedi. Biraz dışarı çıktık. Dönüşte temizliğe devam ettim 🥴 Daha yeni oturdum. Halim olursa hafif bir spor yapacağım. Sonra menümü paylaşırım.

Yeminliler siz nasılsınız. Yarın güzel eksilerimiz olsun inşallah. 😘(temennim tüm grup için tabiiki🤗)
hawar hawar Namaria Namaria azaydidem azaydidem @olvidos

Hurma yedm şimdi 1 tane kan şekerim düştü herlde hiç iyi hissetmiyorum,

Evet kilo vermek istiyosam listede kalmam lazm yoksa veremem biliyorum kendimi :KK43:
Bu hafta suyumu tekrar artırıcam 2.5 3 lt yapcm bide öyle denicem bakalım
Şimdi suyu az içtiğim içinde gitmiyor vucut az içtiğim için tutuyor suyu ihtiyacı var
Canım ya sakın veremesende canını sıkma illaki bu hafta vereceksin diye bir şey yok bu, hafta olmaz diğer hafta olur senin yarının stresi sardı ama yarını atlat ve cumartesiye rahatlamış psikolojisiyle uyan

Begonya2 Begonya2 seninle aynı durumdayım canım. Bu sabah nedense artı çıktım halbuki dün çok güzel eksi gelmiştim aşırı gerginim . Çok spor yapasım var ama regl olduğum için gücüm yok :KK43:
:( üzüldüm canım insanın morali çok bozuluyor böyle olunca

Yarın oruç olucam unuttm şuan okadar açım ki sahurumu şimdi yapcm

Ben çok kötü oldm ya bu gün çok az besledim resmen gözüm kararıyor başım dönüyor ayağa kalkınca, başım ağrıyo daha bunun akşamı var :KK43:

Liste psikolojisi beni çok strese sokuyor kaptanım kendimi rahatlatmaya çalşssamda olmuyor napsam bilemedim
İzine mi ayrılsam yoksa mezun olup alt listeden mi devam etsem bilmiyorm ama 1 hafta en azından stres olmadan yemek istiyorum

Mezun olursam da daha kötüye giderim diye korkuyorum :KK43:
Canım dengeli beslen lütfen aç kalma
Sana burada ben dahil stres yaptıran kimse yok olsa kendimize dikkat edelim diyeceğim ama düşünüyorum yok 👀
Tmm hadi kıza yazık stres oldu çıkartalım diyeceğim ama bu şekilde kiloda koruyamayacaksın çok belli
Çünkü daha dengeli beslenme olayını kafada oturtamadık cuma cumartesi yerim pazar Pazartrsi salı az az kaçamaklı gidelirim çarşamba perşembe ölüm diyeti ve sporu yaparım kafasında gidiyor senin haftalar :(

Nerdeyse 3 yıl önce bir güzellik salonunda çantamdan altın ve para çalınmıştı Suskun'cum. Sanık mahkemeye gelmediği için uzadıkça uzuyor böyle işte. geçen sefer zorla getirme kararı çıkarıldı bakalım ne olacak bu sefer getirilecek mi.... stresliyim o yüzden. sabahın köründe yollara düşeceğim yine.
A canım hatırlıyorum o mevzuyu hâlâ devam ediyor mu :( sonu iyi bitsin inşallah ya 😘
Begonya2 Begonya2 seninle aynı durumdayım canım. Bu sabah nedense artı çıktım halbuki dün çok güzel eksi gelmiştim aşırı gerginim . Çok spor yapasım var ama regl olduğum için gücüm yok :KK43:
Canım yeşil çay varsa iç sıkıntı yapma yarın imkanın varsa biraz ödem attıktan sonra tartıl

Ben çok kötü oldm ya bu gün çok az besledim resmen gözüm kararıyor başım dönüyor ayağa kalkınca, başım ağrıyo daha bunun akşamı var :KK43:

Liste psikolojisi beni çok strese sokuyor kaptanım kendimi rahatlatmaya çalşssamda olmuyor napsam bilemedim
İzine mi ayrılsam yoksa mezun olup alt listeden mi devam etsem bilmiyorm ama 1 hafta en azından stres olmadan yemek istiyorum

Mezun olursam da daha kötüye giderim diye korkuyorum :KK43:
Listeden cikma bence. Benide liste hep çok gerdi cuma stresi odem yapiyordu resmen butun hayatim cuma eksi gelmeye odaklanmisti. Hersey yolundayken kilo verirken bu stres azaliyor kilo veremedikce liste ve cuma stresi cok baskin geliyor listede olmasam daha rahat ederim kacamak yapsam bile kendime gore toparlarim daha stressiz olurum saniyorsun ama hic oyle degil canim. Zorlaman lazim izin ya da mezuniyet olursa geriye donmesi cok hizli oluyor malesef kendimden biliyorum. Tekrar baslamak da zor oluyor vazgecme bence. Liste stresli evet ama birakmamak icin de bir sebep 👍

dengeli beslen lütfen aç kalma
Sana burada ben dahil stres yaptıran kimse yok olsa kendimize dikkat edelim diyeceğim ama düşünüyorum yok 👀
Tmm hadi kıza yazık stres oldu çıkartalım diyeceğim ama bu şekilde kiloda koruyamayacaksın çok belli
Çünkü daha dengeli beslenme olayını kafada oturtamadık cuma cumartesi yerim pazar Pazartrsi salı az az kaçamaklı gidelirim çarşamba perşembe ölüm diyeti ve sporu yaparım kafasında gidiyor senin haftalar :KK43:
Stresi ben kendi kendime yapıyorum siz aksine rahatlatıyosnz beni, sıkıntı bende
Tamda yazdığın gibi oluyor :(
Suyu azalmakta hatalarımdan birisi :(
İnşaAllah kafamı toparlayıp düzene sokarım yoksa böyle çok zor oluyo kendime eziyet ediyorum 😞
Cuma cumartesi pazar pazartesi oruç olacağım inşaAllah güzel beslenip suyumu güzel içerim de haftaya güzel bi eksi ile gelirim 🤲

Listeden cikma bence. Benide liste hep çok gerdi cuma stresi odem yapiyordu resmen butun hayatim cuma eksi gelmeye odaklanmisti. Hersey yolundayken kilo verirken bu stres azaliyor kilo veremedikce liste ve cuma stresi cok baskin geliyor listede olmasam daha rahat ederim kacamak yapsam bile kendime gore toparlarim daha stressiz olurum saniyorsun ama hic oyle degil canim. Zorlaman lazim izin ya da mezuniyet olursa geriye donmesi cok hizli oluyor malesef kendimden biliyorum. Tekrar baslamak da zor oluyor vazgecme bence. Liste stresli evet ama birakmamak icin de bir sebep 👍
Aynen öyle canım tamda yazdığın gibi gerçekler :(
İnşaAllah toparlanıp düzenli bi şekilde devam edenlerim🤲

Tecrübe 🙈 acı tecrübe ama öyle 🤭

Canım dengeli beslen lütfen aç kalma
Çünkü daha dengeli beslenme olayını kafada oturtamadık cuma cumartesi yerim pazar Pazartrsi salı az az kaçamaklı gidelirim çarşamba perşembe ölüm diyeti ve sporu yaparım kafasında gidiyor senin haftalar :KK43:

A canım hatırlıyorum o mevzuyu hâlâ devam ediyor mu :KK43: sonu iyi bitsin inşallah ya 😘

Canım yeşil çay varsa iç sıkıntı yapma yarın imkanın varsa biraz ödem attıktan sonra tartıl
Canım sabah okula gidiyorum en erken 2 gibi tartılabiliyorum :( enerjim olursa spor yapacağım :( teşekkür ederim kaptancım

belmayne belmayne
sen de sormuşsun cevap vermiş olayım. 3 yıl önce güzellik salonunda bir hırsızlık olayı oldu çantamdan altın ve para aldı ordaki elemanlardan biri. Güzellik salonu sahibi elemanını koruyunca dava açtım. Nitekim benden sonra güzellik salonu sahibinin de eşinin altınlarını çalmış bu eleman ve salon sahibi de dava açmış! trajikomik olay.... Ama tabii ben ikisine birden dava açtım. Ve böyle insanlar milletin emeğine, çantasına bir daha kolay kolay el uzatamasın diye üzerine gittim olayın. sonuna kadar götüreceğim diye inat ettim. öyle de süründürüyor bu sistem işte. 3 yıl oldu gidip geliyorum asıl yargılanan gelmiyor. bu sefer zorla yakalamayla getirilmesi talimatını verdi hakim. bakalım getirilecek mi....
Çok moral bozucu bir durum canım ama çok iyi yapmışsın. İnşallah iyi sonuçlanır. 🙏

Back
X