Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Patır patır gelmek için elden gelen yapılıyor :KK12:
Ahh kaptanim bu hafta cok sınanıyorum cokkk haftayada misafirlerim var nasil olcak bilemiyorum iznemi ayrilsam 2 haftalik🙈🙈
Artık çok geç Didoşum :110: Ben diyetisyene başladım ve bana yeni liste verdi. İstersen sana da yollayayım birlikte yapalım :KK37: Bu sefer diyetisyeni bırakmayacağım. Dünyanın parasını verdim biraz da canım yansın diye:KK70::KK70::KK70:Verdiği listeyi de beğendim.
Mesela akşamları zorlanıyorum deyince bana fırında yağsız pancar cipsi, patates cipsi, havuç-salatalık stick verdi. Yoğurtlu değişik soslar hazırla kendine batır batır ye dedi. O kadar iyi geldi ki... Valla hiç abur cubur aramıyorum cips ve stick olayına bayıldım.
He tabii bizim yaptığımız süpersonic diyetlere göre belki biraz daha yavaş kilo veririm ama olsun, sağlıkla vereyim kalıcı olsun kafasına girdim iyice....:cool:
Canim en guzelini yapmissin bence yavas ve kalici olsun insallah bu sfer😉 atarsan cok sevinirim ornek olur banada😊

Eklentiler

• 20210401_173418.webp
    20210401_173418.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 30
Ayy kusura bakmayın bilemedim yeniyim ya tşkler kuzum söyledin için😘
Olurum canım ne kusuru insan ilk başta bilemiyor bazen😘
İyiyim canım sen nasılsın yoğun bigün olmuş.. Ben evdeydim kızımla hava soğuk pek çıkmak istemedik.. Kahvaltı ortalığı topla kızımla oyun oynamaca, spor yaptık beraber.. Sonra yemek derdi akşam üstüde azcık parka çıktık hava alalım Diye öyle geçti.. Bugün hep yemek yiyesim vardı cumaya da az kaldı bakalım.. Kötü olmaz inşallah hedef tutar spor yapmaya çalışıyorum ama kaçamak oldu bugünn işte..
Hepimizde bazen oluyor bu yeme isteği ama cuma cumartesi dışında yemem lazım aslında

Selam ortim Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak sabahki artidan sonra cok uzuldum ama insallah dunun yorgunlugu, regli vs. dir. hic de iyi hissetmiyorum kendimi. Birazdan kalkip leslie yapacagim. Sonra dus iyi gelir belki. Umarim sabaha arti gitmis olur.
Canım olur öyle arada tabi 🤗bu hafta tabata yerine günlük 10 bine dönmeni rica ediyorum yine sen bilirsin ;) şimdi de naneli limonlu güzel bi yeşil çay demle mis ;)

kızlar teker teker gelin + incilerini döküyorsunuz stres oldum :mad: Begonya2 Begonya2 nerdesin gel birlikte stres olalım :KK70:
Merak etme kaptanım ben eksideyim halaa :)))
Kaptanım hazır ol bu hafta artı gelebilirm
Ve neden bilmiyorum depresyonda değilim ayarlarım bozuldu :oha: :KK70: :skandal:
Depresyonda olsaydın eksi çıkardın bence bak sebebi bu :KK70: :KK70: :KK70:
Kahvalti
10 zeytin
Domates
Salatalik
Biber

Öğle
200 gr izgara tavuk
1 kase yogurt

2.5 lt su
spor: 10 bin adim
30 ďk bolgesel
Cherry Mom Cherry Mom muhursuzpusula muhursuzpusula @Mehfam
ortim menün yine süper sporla birlikte, bence yarına süper bir eksi bekliyorum senden :halay::halay:

Canım olur öyle arada tabi 🤗bu hafta tabata yerine günlük 10 bine dönmeni rica ediyorum yine sen bilirsin ;) şimdi de naneli limonlu güzel bi yeşil çay demle mis ;)
Tamam canim. 👍 Ama pazartesi aksama kadar yokum evde. Yarin gidip pazartesi aksam donuyoryz. Orda yagmur yagmazsa yururum disarda.
Dun hayvanat bahcesinde arkadas da vardi beraber gezdik bulusup. Ne guzel kilo vermissin dedi. Yok dedim ya kilo filan vermedim sadece spordan inceldi vucudum. Ama tabii su kiloyu da artik hic degilse 73,72 gormek istiyorum ya. Umarim yarina regli olurum da gider du arti. Az ince leslie boosted yaotim 30 dk. Sonra dus simdi daha iyi hissediyirum kendimi 😉

Tamam canim. 👍 Ama pazartesi aksama kadar yokum evde. Yarin gidip pazartesi aksam donuyoryz. Orda yagmur yagmazsa yururum disarda.
Dun hayvanat bahcesinde arkadas da vardi beraber gezdik bulusup. Ne guzel kilo vermissin dedi. Yok dedim ya kilo filan vermedim sadece spordan inceldi vucudum. Ama tabii su kiloyu da artik hic degilse 73,72 gormek istiyorum ya. Umarim yarina regli olurum da gider du arti. Az ince leslie boosted yaotim 30 dk. Sonra dus simdi daha iyi hissediyirum kendimi 😉
Harikasın canım 😍
Tamam dönünce yaparsın 😘
O evin resmini atar mısın bize dışarıdan ve ağaçlarla 😍 çok merak ediyorum 🤗

Harikasın canım 😍
Tamam dönünce yaparsın 😘
O evin resmini atar mısın bize dışarıdan ve ağaçlarla 😍 çok merak ediyorum 🤗
Orda da evin durumuna gore veririm bebisi birinin eline gunluk hic degilse 20-30 dakika spor yaparim ya da yuruyus ormanda yagmus yagmazsa.

eski ev canim. Oyle yeni guzel evlerden degil. Yeri dinlenmek icin guzel sadece.

Begonya2 Begonya2 bebeğim gel kucaklaşalım çünkü ben bu sabah artı gördüm :( çok aşırı şiş durumdayım bi sorun var bende ama çözemedim biraz spor yapıcam biraz vucudum hızlanır belkiii off
Tuhh ya bu hafta takimda cogu kusi arti. Insallah yarina kadar gitsin artilarimiz.

Back
X