Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağolun canlar 😘

Ya benim normal doğum yaptığım halde göbeğim sarktı ve buruşuk 😓
Bu plank toparlar mı onu?
Varmı çözümü 😞
Plank çok etkilidir canım ve aynı zamanda nabzıda müthiş hızlandırıyor sıkılaşırken kalori harcatan güzel bir hareket ✌️
Daha da kilo vermeyi beklemene gerek yok zaten verdin e dediğin gibi geriden gelen sarkmışlıklarda var o yüzden beklemek yersiz 🤸🏼‍♀️

Plank çok etkilidir canım ve aynı zamanda nabzıda müthiş hızlandırıyor sıkılaşırken kalori harcatan güzel bir hareket ✌️
Daha da kilo vermeyi beklemene gerek yok zaten verdin e dediğin gibi geriden gelen sarkmışlıklarda var o yüzden beklemek yersiz 🤸🏼‍♀️
İnşaAllah yarın başlayayım 20 sn ile 😍😍

Cnm benim bildiğim de 1 ceviz 5 gram,1 fındık 1 gram 1 badem 2 gram 1 kaju 3 gramdı galiba kavrulmuşsa 4
Valla hiç tek tek ölçmedim öyle karışık koyup ölçüp yiyorum hangisini fazla yemek istiyorsam diğerlerini azaltıyorum🤣🤣
Çok teşekkür ederim canım 😍 diyetisyenin mi verdi gram ölçüsünü
Evet canım 1 avuç kuru yemiş var günlük ara öğünümde o da listemde 25grama denk geliyor🤗

Oy oy kızlarcım hepinize iyi geceler ben sabah 8de uyanıp spor yapıp derse oturacağım artık günlerimi böyle düzenlemem lazım sınavlarım yaklaştı😬😬tekrardan iyi geceler tatlı rüyalar yarına bol bol eksiler🤗🤗😘

Valla hiç tek tek ölçmedim öyle karışık koyup ölçüp yiyorum hangisini fazla yemek istiyorsam diğerlerini azaltıyorum🤣🤣

Evet canım 1 avuç kuru yemiş var günlük ara öğünümde o da listemde 25grama denk geliyor🤗
Benimki 10 taneyle sınırlamıştı 😍😂😂😂

🤭💜🤭💜🤭💜💜💜💜🤗🤗💜🤗

S seyrulsefer tatlım hoşgeldin,nasılsın?Ben de çok giremiyorum ama girdikce bı şekilde kurarız iletisimimizi🤭🤗🤗 merak ettiğin bir şey var mı?Menü sayfasında beni etiketlemeyi unutma e mi

İyiyim çok şükür. Yarın menümü ve yaptığım sporu paylaşıcam dimi. Diğer sayfada etiketledim gibi gibi. Olmadıysa sen uyarırsın zaten bu teknoloji özürlüsünü🤦‍♀️

Canım evet onu çıkarabilirsin
@Just a perfect day de izinli o da gitti
Amor-a Amor-a bayadır yok gelsede sağlık sorunları oluyor çok spor yapamıyor onuda çıkar istersen listeden
@hawar da mezun artık 😎😎
Evet maalesef ben de devam sorunu var. Ne yapsam da gitmiyor kilo. Bunu duzeltmeden zor. Aldigim kullansigim ilaclarda engel. Yani toplamda verecegim 3 kg ne kadar zor olabilir ki olmuyor :(

Back
X