Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

S Suskunhanim yarın bende menümü ve yaptığım sporu yazıcam dimi. Ayy çok heyecanlıyım 🙃
Canım oraya sadece menü ve spor yazıyoruz,buraya da yorumları🤭
İyiyim çok şükür. Yarın menümü ve yaptığım sporu paylaşıcam dimi. Diğer sayfada etiketledim gibi gibi. Olmadıysa sen uyarırsın zaten bu teknoloji özürlüsünü🤦‍♀️
Estağfurullah ne demek🤗 sayfa isimleri farklı onda 5. Takım menü ve spor sayfasi yazıyor.gelen bildirimlerden takip edebilirsin🤭

Ses 0 canım 🤩 ben çok memnunum bisikletimden 🤗 manyetik olanlar ses çıkarmaz eski tip olanlar çıkarıyor

Dynamic 380 markası canım. evde yeri olan mutlaka en az bir spor aleti almalı bence çok iyi oluyor salonda baş köşede bizimki TV yi koltukta izleyeceğime bisiklette izliyorum 🤭
Kosu bandi yerine bende bisiklet alsaymisim keske zamaninda

Günaydın kızlar🤩🤩ben de 45 dk sporumu yaptım şimdi odamı toparlayıp ders çalışmaya sonrasında da tartılırım şu an çok susadım ama biraz bekliyeyim😂
Bak hele bak hele .. hele hele hele hele😂😂😂 maşallah çok kıskandım🧿😍
Cuma : 58.4
Pazartesi : 57.5
Fark : -900gr
Cherry Mom Cherry Mom @olvidos
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan🤭sen vererek ben alarak buluşacak gibiyiz🤪
Bu apa ne ya cozemedim ben 🙈
Hilal'cim netten bı araştır, sağlık için yapılan bı diyet.Keskin sınırları var.40 gün olması gerekiyor.40. gün ne zaman bitiyor bakmadım ama bayrama kadar yapma niyetindeyim insallah

Anka Anka 14 Mayıs'ta bitiyor galiba kırk gün🤭bayramın ikinci gunu
Canım apa bu yıl kısalttı seviyeleri. ben ramazanda ikinci seviyeyle devam ederim sanırım. Bu kısaltılmış halinde seviye 2 de hurma yok sadece kuruyemiş var kahvaltıda.

Eklentiler

• DC75585E-F171-460B-A864-62B78D1F18A0.webp
    DC75585E-F171-460B-A864-62B78D1F18A0.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 23
4 Nisan
Sabah
Filtre kahve
Ögle
Lorlu omlet, domates,salatalık,çay,2 ceviz
Ara:maydonoz detoks suyu
Akşam: bulgur pilavı , kuru fasülye, az köfte,ayran,salata
Bitki çayı
Su:1.5 lt
Spor: 35 dk pilates(simdi yapıcam daha:d tembellikten bu saate kaldı)
ummhnisa ummhnisa Cherry Mom Cherry Mom
Ortim düm erkenden uyuyakalmışım menüne şimdi bakabildim.
Menün harika canım pilates bende hep yapmayı istemişimdir ama hiç bilgim yok banada tüyo ver canım bu konuda 😊😊

Hilal'cim netten bı araştır, sağlık için yapılan bı diyet.Keskin sınırları var.40 gün olması gerekiyor.40. gün ne zaman bitiyor bakmadım ama bayrama kadar yapma niyetindeyim insallah
Valla bilemem artık😆😆 ama sen apaya başlayacaksın etkisi büyük olabilir uzaklaşabilirsin🤣🤣

Abooo cok zormus. Zorda degilde yasak seyler olunca benim psikolojim bozuluyor 🙈🙈 Allah kolaylik versin

Back
X