Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

7 Nisan Çarşamba
Sabah 9.00
1 dilim ekmek
1 haşlanmış yumurta
2 yemek kaşığı lor
3 zeytin
1 domates

Ara 10.30
1 türk kahvesi

Öğlen 13.00
3 yemek kaşığı yulaf lapası sütle pişirdim nerdeyse 1 kase oldu

Ara 14.00
1 türk kahvesi

Akşam
3 yemek kaşığı tavuk ciğer kavurması
1 tabak salata

2 buçuk litre su
10.000 adım atıldı
DeryaOnDiet DeryaOnDiet canım sna söz verdim ama zıp zıp 1000 yapamadım 200 tane yaptım çok yoruldum ben
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam
Afiyet olsun ortim. Adimlar da zip da menu de cok guzel 👍

Haklısın kaptanım evde bulundurmam lazm,
Bu sabah harika eksi gördüm çok mutluyum :KK71::KK71:
Ne guzel tebrikler. O ufak kacamaklari da biraksan 10 numara eksi gorursun cok canin isterse en azindan hafta da bir gun yiyebilirsin. Cuma gunleri mesela caninin istedigi seyi seni cuma gunu yiyecgim deyip beklet hem yediginin tadini alirsin buyuk pismanliklar yasamazsin hemde ruhsal olarak iyi hissedersin istedigini yemis olursun ama gununu ve saatini sen secersin. Psikolojik olarak rahatlarsin. Anlik kendini tutama atistirma olayinda hem fazladan kalori aliyorsun diyeti zorlastiriyorsun hemde yememem gerekti yedim pismanim diyerek yedigin seyin keyfine bile varamiyorsun. Vucudun seni yonetmesin sen vucudunu yonet 👍👍😍

Selam kizlar 1 ay sonra olculerimi aldim:
8nisan olculerim
Kilo:74,70

Gogus: 99 (-2cm)
Bel: 83(-0.5cm)
Kalca: 111 (-4cm)
Sag bacak: 66 (-1cm)
Sol bacak: 64,5(-1,5cm)
Sol kol: 34,5
Sag kol: 36
Gobek: 97 (-8cm)

Sirti nasil olctugumu anlamadim. Sirr olcum cok farkli bir rakam cikti onu es gectim o yuzden

Eklentiler

• 1098DDA5-BD49-4A0B-9AF9-4D8D6746FD11.webp
    1098DDA5-BD49-4A0B-9AF9-4D8D6746FD11.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 21
Selam kizlar 1 ay sonra olculerimi aldim:
8nisan olculerim
Kilo:74,70

Gogus: 99 (-2cm)
Bel: 83(-0.5cm)
Kalca: 111 (-4cm)
Sag bacak: 66 (-1cm)
Sol bacak: 64,5(-1,5cm)
Sol kol: 34,5
Sag kol: 36
Gobek: 97 (-8cm)

Sirti nasil olctugumu anlamadim. Sirr olcum cok farkli bir rakam cikti onu es gectim o yuzden
Super incelmissin ozellikle kalca ve bacak zor gidiyor ama 1 cm bile incelse goruntu fazlasiyla degisiyor. Olculerimiz yakınmış bacaklar falan ayni bu hafta april han in bacak inceltme videosunu yapiyorum pazar gunu bir hafta olacak bakalim ne kadar işe yarayacak 👍👍

Canım bari züber flan al sende yada geçen yediğin barlardan gofret yeme evde bulundurma spor yapıyorsun ama yaptığn spor o gofreti ancak yakmıştır yazık ://

Afiyet olsun canım

Sporda menüde çok iyi canı afiyet olsunnn

Spor ekledin mi canım göremedim ? Varsa çok iyi

Afiyet olsun canım

Harika canım 🤩

Afiyet olsun canım güzell

Bravoo canım bugün menün Güzel :KK36:

Ay az olmuş ama yapacak birşey yok 🙈☺️
Geçmiş olsun canım tekrardan 😘

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Menüyü arttırıp sporuda eş zamanlı arttırabilsen çok güzel olacak ama zamnsızlık var sanırım :KK43:

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Pastayı görmedik umarız tartıda görmez 🙈🙈
Afiyet olsun canım

🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️😎

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Detoks gibi bir gün :) afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım
Züber bar candııır :KK76:
Teşekkürler 💟

Ne guzel tebrikler. O ufak kacamaklari da biraksan 10 numara eksi gorursun cok canin isterse en azindan hafta da bir gun yiyebilirsin. Cuma gunleri mesela caninin istedigi seyi seni cuma gunu yiyecgim deyip beklet hem yediginin tadini alirsin buyuk pismanliklar yasamazsin hemde ruhsal olarak iyi hissedersin istedigini yemis olursun ama gununu ve saatini sen secersin. Psikolojik olarak rahatlarsin. Anlik kendini tutama atistirma olayinda hem fazladan kalori aliyorsun diyeti zorlastiriyorsun hemde yememem gerekti yedim pismanim diyerek yedigin seyin keyfine bile varamiyorsun. Vucudun seni yonetmesin sen vucudunu yonet 👍👍😍
Haklısın canım ama dün yediğim gofreti sabah yediğim için pişmanlık yaşamadım,
Tabiki yemesem çok çok daha iyi olurdu ama bu seferde akşamları kriz geliyor çok canım istediği zaman dahada zorlanıyorum,
Bugün hiç kaçamak olmıcak inşaAllah yarına güzel bir eksi ile gelirm :halay:

evet canım ben de çok şaşırdım ama uyuyorum listeye bir de benim evdeki tartının yeri değişince mi bilmiyorum +1 di normalde artık +2 tartıyor canım sıkılıyor :))) canım ben o listeye gireceğim inşallah artık rakipler düşünsün :cool:

çok şükür canım :KK16:sıcak soğuk şeyler de etkiler dikkat etmek lazım kuzu
Aynen cnm bi süre daha dikkat ;) ılık içiyorum
Aa liste verdi mii kaç dilim ekmek var cnm merak ettm

Canım çok az yemişsin,emzirirken zorlanmaz misin? Saatlerini de yazar misin menüyü yazarken?
Mesela kahvaltina yumurta eklersen hem daha doyurucu olur h de protein🙈
Onun dışında gayet güzel hele de akşam yoğurdu da gördüm ya muhteşem🤭

Dün SPR gynuydu canım pazartesi ve çarşamba zorunlu cumartesi gönüllü(hedefini tutturamayanlara o da zorunlu). Haftada 3 gün spor olmadan diyetin bı anlamı kalmıyor diye böyle bir uygulama getirmiştik haberin olsun e mi😅
Adımın az olsa da çokça kalori yaktigina eminim temizlikle🤗yarın tartıda karşılığını göreceksin inşallah🥰🥰
S Suskunhanim hemde nasıl zorlanıyorum bir bilsen 😢 elim ayağım titredi ama vaktim yoktu. Büyüğü okula götür eve gel sonra tekrar al bi de okul biraz uzak otobüsle gidiyorum. Dün menü az oldu ama bugün iyi olacak. Pzt çrş unutulmaz bundan sonra👍Yarın tartıyı nerede paylaşcaz? Bende biraz verdiğimi düşünüyorum çünkü bi hafiflik geldi😁

Back
X