- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #405.961
Vardi kaptancim anlamadim. Bekledim de yine tartilayim diye ama bekleyince hatta arti ciktimSelam canım Dün biraz da olsa eksi yokmuydu ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vardi kaptancim anlamadim. Bekledim de yine tartilayim diye ama bekleyince hatta arti ciktimSelam canım Dün biraz da olsa eksi yokmuydu ya![]()
Heyy masallah canim, tebrikler
canım çok geçmiş olsun zaten düşük kilolardasın oynamalar normalBugün birazdan bir şeyler yiyip 24 saat sıvı detoksu tarzında beslenmeyi düşünüyorum çok zorda kalırsam atarım ağzıma bir şeyler hafta sonu da hurma detoksu yaparım öyle planladım kafamda ama o hurma detoksu faeklı günde 21 hurmalı değil. Ve inan neden oldu bilmiyorum acaba dün az yemiştim 2den sonra bir şey yememiştim vücudum tuttu mu ne yaptı bilmiyorum ama çok sinirlendim. Babam için de teşekkür ederim canım inşallah şu anda ameliyatta![]()
Aa o kadar cok fark. Nasil olmus ya. Bilemedim ki tartiyi koydugun yerden mi yoksa reglin mi yakin acaba. Ya da benim yumurtlama gunumde hep artim olur.Cherry Mom kaptanım saymayalım o zaman yarın tekrar bildirim yaparım. geçen cumadan +500 ama kaptanım ben dün sabah 57ydim tam bugüne 1.9 artı yani
![]()
İnşallah yarına çoğu gidecekcanım çok geçmiş olsun zaten düşük kilolardasın oynamalar normal
Geçen hafta bitti reglim bilmiyorum valla stresten de olabilirmiş çok uyumadım gece de zatenAa o kadar cok fark. Nasil olmus ya. Bilemedim ki tartiyi koydugun yerden mi yoksa reglin mi yakin acaba. Ya da benim yumurtlama gunumde hep artim olur.
Gecmis olsun fistik banana. Acil sifalar. Simdi hastane ev filan da yirulacakdin yapma sibi diyeti filan derim. Nirmal ye listene gore. Allah gostermesin duser kalirsjn hastanede. Zaten stres hastalik bur de halsizlik olmasin. Benim fikrim bu tabiki. Once saglik.Bugün birazdan bir şeyler yiyip 24 saat sıvı detoksu tarzında beslenmeyi düşünüyorum çok zorda kalırsam atarım ağzıma bir şeyler hafta sonu da hurma detoksu yaparım öyle planladım kafamda ama o hurma detoksu faeklı günde 21 hurmalı değil. Ve inan neden oldu bilmiyorum acaba dün az yemiştim 2den sonra bir şey yememiştim vücudum tuttu mu ne yaptı bilmiyorum ama çok sinirlendim. Babam için de teşekkür ederim canım inşallah şu anda ameliyatta![]()
Uykusuzluk stres olabilir tabiki fistik. Pazartesiye tekrar tartilip bakarsinİnşallah yarına çoğu gidecek
Geçen hafta bitti reglim bilmiyorum valla stresten de olabilirmiş çok uyumadım gece de zaten
Ben şimdi çıkıyorum hastaneden kalacaklar bu akşam daha fazla kalmayayım dedim zaten kovid falan tehlike yarın taburcu olduklarında gelip alırım artıkGecmis olsun fistik banana. Acil sifalar. Simdi hastane ev filan da yirulacakdin yapma sibi diyeti filan derim. Nirmal ye listene gore. Allah gostermesin duser kalirsjn hastanede. Zaten stres hastalik bur de halsizlik olmasin. Benim fikrim bu tabiki. Once saglik.
Öyle olacak artık bakalım canımUykusuzluk stres olabilir tabiki fistik. Pazartesiye tekrar tartilip bakarsin
Aaa çok iyi. Hadi bakalım, inş hemen mezun olursun.Ben nisan sonu mezuniyeti hedefliyorum benim hedeflerde hic tutmaz ama.
Bende haftaya görürmüyüm 6larısağol canım6 ları görmekte güzel amaaaaa :)))
İnşallah lolcümBence bu hafta 1.ciyiz![]()
Çok sağol canım bende şaşırdımMaşaAllah ödem gibi ödemtebrik ederim canımmmm
Çok teşekkürler kaptanım sporsuz gittiğim için buna bin şükürOoyy harikaaaa tebrik ederim canım![]()
Teşekkürler canım keşke her hafta böyle kilolar yağdan gitseoff offf müthiş tebrik ederim
Sağol canım yavaş yavaş kurtulacağım obezliktenHeyy masallah canim, tebrikler![]()
Öğretmenmisin yoksa kendi çocuklarınamı ders anlattın canımÇok fena kaparımnetten bı bak canım ayrintisi çok
Cherry Mom nerdeyse 1,5 vermiş olacağım 4 günde, zorlandım mi evet zorlandım ama ben bu zorluğu göze almıştım zaten.Kirk yılda bir hafta sonunu dışarda geçirdim, diyete devam edeceğim diye kasmak beni daha zorlayacakti
bu hafta da sadece dun iftara bir saat kala zorlandım zira 4ten sonra hiç yatmamış ve sürekli ya ders anlatmış ya da çocuklarla oynamıştım normal yani
kan şekeri eksiye düşmüştür kesin
gözümün önünden tatlılar gelip geçti hep,yemek bolile değil ama bozmadım çok şükür.Bozmayi da şimdilik düşünmüyorum
Bende haftaya görürmüyüm 6ları
Çok geçmiş olsun canımBugün kadın doğuma gideceğim düşükten sonra on gün geçti ama kanamam hala devam ediyor çevredekiler bitmesi lazımdı dedi biraz taktım kafaya inşallah kötü bir şey çıkmaz bana şans dileyin![]()
benim gibi yanlış tarih yazan biriEki Görüntüle 2821028
geçen hafta 75.8
bu hafta 74.8
giden 1 kilo
yüzde 1,31
Cherry Mom
yarimuhendis
İnşallah şimdiden çok heyecanlandım ama oruçlu olacağım inşallah akşamları fazla yememgörürsün bence
haftaya sen , öbür haftaya da ben
![]()
Benim kız yulaf alıştırdı beni bu hafta bana yulaf yedirip duruyor ben çok beğendimGranola da güzel oluyorYulafın yiyebildiğim tek hali.
Ama o da biraz kalorili oluyor...