Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah yarına çoğu gidecek

Geçen hafta bitti reglim bilmiyorum valla stresten de olabilirmiş çok uyumadım gece de zaten
Canım ben havaalanında mahsur kalmıştım bir gecede 2 kilo artı çıktım stresten çok takma kafana

Geçen hafta : 73,1
Bu hafta : 72,1
Fark : 1❤
Yüzde : 1,58

Eki Görüntüle 2820963
Tebrik ederim canım. Süper eksi 🧿😍
Bugün birazdan bir şeyler yiyip 24 saat sıvı detoksu tarzında beslenmeyi düşünüyorum çok zorda kalırsam atarım ağzıma bir şeyler hafta sonu da hurma detoksu yaparım öyle planladım kafamda ama o hurma detoksu faeklı günde 21 hurmalı değil. Ve inan neden oldu bilmiyorum acaba dün az yemiştim 2den sonra bir şey yememiştim vücudum tuttu mu ne yaptı bilmiyorum ama çok sinirlendim. Babam için de teşekkür ederim canım inşallah şu anda ameliyatta😘😘
Kuzu onun gerçek artı olmadığı belli. Sıkma canını. Bir günde o kadar kilo almana imkan yok. Hemen gidecektir o😍🤗
Geçen hafta 77.8
Bu hafta 76.1
Fark 1.7
Yüzde %2,185
Geçen haftanın telafisi oldumu kaptanım 🙈 aslında beklesem 75i görürüm ödem var uyuyamadığım için ama bildirim dedim
Cherry Mom Cherry Mom @whitetea
Haftaya hedefim 75.5
Oyy maşallah canım 😍
Kuzum tebrik ederim ders başında olsanda süper kilo vermişsin

Tebrik ederim canım
Ay teşekkür ederim kuzu 🤗
Cherry Mom Cherry Mom kaptanım yine foto yüklenmemiş iyi ki fark ettin
Eki Görüntüle 2820981
Hoş gelmiş 6 lar canım😍😍 bu geçişler çok güzel oluyor yaa❤️
Geçen hafta 98,1
Güncel 93,7
Fark 4,4
Hedef 92,5

Cherry Mom Cherry Mom M monarosaa

Bütün ödemlerimi attım 🤣
Vuuu o nasıl eksi. Ayakta alkışlıyorum canım 😍
Merhaba bende aranıza katılmak istıyorum
Adım Serıyye Azerbeycanliyim
Yasim 25
Boyum 172cm
Kilom 80.60kg
Hedef kilom 60kg
Medeni durumum evli
Çocuk sayisi 1 çocuk /9 aylık
Daha önce hiç bir takıma dahil olmadim
Kilo alma nedenim emzirme döneminde kilo aldım bide pko var
Sağlık problemim yok
Kilo verme nedenim sağlıklı ve fit olmak bide pkoyu yenmek
Merhabalar. Hoş geldin aramıza 🤗
belmayne belmayne inş cnm 50ler geliyorrr :KK76: senin de heee
Ayy ayy ayy. İlkokul kiloma döneceğim :KK70:
Eki Görüntüle 2821028
geçen hafta 75.8
bu hafta 74.8
giden 1 kilo
yüzde 1,31
Cherry Mom Cherry Mom yarimuhendis yarimuhendis
Canım tebrik ederim 😍🧿
Günaydınlaarrr :)

Geçen hafta: 84
Bu hafta: 83.45
Fark: 0.55 gr
Yüzde: % 0,654
Haftaya hedef: 83

Eki Görüntüle 2821038
Çok güzel kuzu. 🤗
Geçen hafta 62
Bu hafta 61,5
Oransal 0,80
Tebrik ederim canım. Aynı gramı vermişiz 🤗
Selam kizlar.
Gecen haftaki kilom:74,75
Bugun:74,75
Sabit.
Haftaya hedef:74

Cherry Mom Cherry Mom @karabiber01
Canım tatil dönüşü sabit gelmek candır :KK36:
Bugün kadın doğuma gideceğim düşükten sonra on gün geçti ama kanamam hala devam ediyor çevredekiler bitmesi lazımdı dedi biraz taktım kafaya inşallah kötü bir şey çıkmaz bana şans dileyin😔
Canım imkanın varsa doktoruna danış gidip gitmeme konusunu. Ama gayet normal devam etmesi kanamanın. Düzene girmesi Düştükten sonra biraz vakit alıyor❤️

Ben iki defa yaptım. İkisi de güzel oldu. Çerezlik gibi sütsüz, yoğurtsuz bile yeniyor. Apa kim bilir ne zaman bitecek. :KK70:

Hahahahaha haftaya 5'leri de görücem dermişim:KK45:
Haftaya 5 Lee sonra 4ler 😂😂😂😂afiyet olsun canım🤭🤗🤗
-1kilo verdim kuzum %1.58🥰
güncel 72.1 oldum
Pazar günü 3.haftam dolucak ve daha 3haftam dolmadan -3 kilo vermiş oldum 🤗
Ooo süpersin 6lara az kalmış inşallah👏👏👏👏
Tebrik ederim canım, diyet mantığını oturttukca daha da güzel eksiler gelecek hiç şüphem yok🥰
Öğretmenmisin yoksa kendi çocuklarınamı ders anlattın canım
Hepsi😂 öğretmenim ama en çok zorlayan öğrencim 1. Sınıf olan oğlum😂 Türkçe öğretmeniyim

Merak edenler için kahvaltim.Salatanin havucunu özelikle rendelemedim daha çok cigneyebileyim diye🤭
Peynir de tam çıkmamış 1 kk Ezine(aslında sınırsız yenilebiliyor ama bana o kadarı yetiyor.tuzlu olduğu için yumurtaya tuz atmıyorum dengeliyor)
3 ceviz 3-5 fındık badem var kasede de.Zeytinin de 7 tanesini yedim

Eklentiler

• IMG_20210409_113247.webp
    IMG_20210409_113247.webp
    51,5 KB · Görüntüleme: 30
Haftaya 5 Lee sonra 4ler 😂😂😂😂afiyet olsun canım🤭🤗🤗

Ooo süpersin 6lara az kalmış inşallah👏👏👏👏

Tebrik ederim canım, diyet mantığını oturttukca daha da güzel eksiler gelecek hiç şüphem yok🥰

Hepsi😂 öğretmenim ama en çok zorlayan öğrencim 1. Sınıf olan oğlum😂 Türkçe öğretmeniyim
İnşallah haftaya daha iyi olacak. Burası benim için çok iyi oldu gerçekten asıl ben teşekkür ederim 🤩

Bugün kadın doğuma gideceğim düşükten sonra on gün geçti ama kanamam hala devam ediyor çevredekiler bitmesi lazımdı dedi biraz taktım kafaya inşallah kötü bir şey çıkmaz bana şans dileyin😔
Hayırlı neticeler olsun inşallah canım git gel bakalım boşa stres yapma 😘

Tebrikler ortim regl zamanı olmasına rağmen eksiyi görmüş olman çok iyi inşallah haftaya çok daha güzel sonuçlar göreceksin😍 Ben de birazdan tartılacağım😅
İnşallah canım tşklr 😘merak ediyorum ortim sonucu inşallah iyi sonucunu bekliyorum 😊

Back
X