Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim playlist'i bir görsen... :KK70: Ne ararsan....
Yok benim kankim çıtı pıtı, tatlış bi şey. :21:
Daş gibi olacağımız günleri de görürüz inş. Onun da fotolarını atarım, gözlerde siyah bantlı. :cool:
Ay benim yükselenim de oğlak. :KK70: Ama astrolojiye ilgili bi arkadaşım ay burcumun kova olduğunu söylemişti. O da etkilermiş. :KK70:
İnşallah cnm 😍
Kafa kısmına emoji koy hahaha 😂😂😂
Hııı 😍 iletişim evin de kova cnm bknz. muhursuzpusula muhursuzpusula :D :D

Aa ayrıldın mı cnm boşlukta hissediyosundur di mi 😔 iyi iyi şımartsın ilgilensin 😂😂😂
Ama hediyemi gelecek ay alıcakmış 😂😂 ben Philips airfryer istedim hediye olarak ama o ev eşyası olmaz dedi valla yüzük istiyorum böyle ametist yada yakut taşlı 😅 bakalım ne olacak.

muhursuzpusula muhursuzpusula da mı öyle :KK70: Bu 2. ev falan diyorlar, ben onları hiç bilmiyorum. :KK70: Doğum haritanda bilmem kaç ev var, şöyle de böyle de... Baya karmaşık geliyor bana :KK70:
ay dur kız, 1. ev oğlak,2. ev kova,3. ev balık
aynen 12 ev var cnm :D
iletişim evi balık oluyor hımm o da sosyal bir burçtur cnm ;)

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-10-22-21-09-016_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2021-04-10-22-21-09-016_com.android.chrome.webp
    28 KB · Görüntüleme: 17
Sadece anne sütü. :D Doktor annemin sütüne çok kaliteli demiş ama durum ortada. :D Kardeşim de bebişken aynı benim gibi tombikti. Ama o o kadar hareketliydi ki yürümeye başladıktan sonra zayıfladı. Benim halimi görüyorsunuz. Sü rü nü yo rum :D
Hepimizin simdiki hali ayni canim. Masallah o zaman annenin sutune 😉 baya kaliteliymis gercekten. Verirsin canim, insallah birgun hepimiz fit olacagiz. Amaclar bir 😉

O büyük avantajmış gerçekten. Ben Eylül 2019'da bir yıllığına yazılmıştım havuzlu bir yere. Çok da güzel gidiyordu ki corona patlak verdi. :D Bazen sırf benim yüzümden salgın çıktığını düşünüyorum. Belki de kilo verirsem dünyanın ağırlık merkezi değişecek ve dünya yok olacak. :D :KK45:
iyiydi de korona cikinca geryer kapandi. O kart da artik hicbir isjme taramiyor 🤪 ins birgun normal hayatlarimiza donecegiz.
Kilo verirsek kendi dunyamizin merkezi degisecek orasi kesin 😉 ben kilo verince 10 tas genclesmus gibi hissediyorum 😁😁

C Cagrihilal1 ortim nasil geciyor cumartesi gunun? Ben 10000 adim ve 1000 zip bitirdim bugun. Tabata yapasim var bebis bir uyursa 😉

yarin bebis gormeye misafirlerim var. ama bolca sebze aldim dun ve ondan inceki gun. masayi saglikli salata cesitleri ve yagsiz et yemegiyle doldurmayi planliyorum😉
Iyi gecirdim gibi bu gunu 10 bin adim attim 2 mil leslie yaptim 75 dk da bolgesel yaptim 😍👍👍

Bugunku menum
09:00- 2 haslanmis yumurta, 4 kucuk salatalik, 1 dilim peynir, 1 fincan sutlu kahve.
Ara: 4 pirinc patlagi, 1 bardak badem sutu
13:00- 1 kase sebze yemegi, 1 kase haslanmis makarna.
Ara: 1 muz, 1 bardak badem sutu.
18:00- ordek butu haslama, 1 tabak bol peynirli salata.

Su:3,5 lt
Spor: 10 000 adim: 200 p
1000 zip:200p
8 dk tabata: 40p
Toplam: 440 puan

Cherry Mom Cherry Mom C Cagrihilal1 @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Seninde gunun cok iyi gecmis canim sporlarda super diyetisyen listesine gore besleniyorsun degil mi. Pazartesine eksiyle baslayip cumaya 73 leri olabildiğince asagi cekelim ortim 👍👍😍

Back
X