Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben hiç kestirmeden geçmedim, bilmiyorum da yerlerini. 😂😂 120... hmhmmhhmhm beni hayatta doyurmaz ama alayım evde bulunsun. Belki canım çok tatlımsı bi şey çekerse yerimm. 🙈🥰 (Takıma seyyar satıcılar girebiliyor mu??? 🤪🤪)
Hahaha Cherry Mom Cherry Mom kaptanım da pazarlamacı diyor bana 😆😆😆
Tatlı isteğini geçiriyor cnm bi de yanında kahve içince ;)

😘canım beniim teşekkür ederim 🤗 bu hafta 2 gün sıvı detoks ve 1 gün ketojenik yapmayı planladım 😍

Afiyet olsun canım 👍 kısırı ekmek yerine mi yiyorsun 🤗

Cnm yükselenin de oğlak çifte gençlik güzellik :KK66:
Tamam akşam daha ayrıntılı yazayım bildiğimce :rolleyes: :KK74:

😍:KK74:

Ay 58 miii 😍😍😍 3 kilo da içinde kaldı di mei tabi tüh :oops: bu sefer vereceğiz ama kurtuluşu yok kiloların 😍💪

Mutlu pazarlar aşkom 😘

Günaydın canım :KK74:
Oo menün harika kuzum 👍 ekmek de var süper 😍 afiyet olsun
Spor planı da yapılmıış :KK76:
Şimdi 60 olsam yeter diyorum, hemde nasıl kaldı içimde

Canım maalesef beyaz ekmekti dayımlarda kalmıştım o akşam annemler hastanede diye sabah kalktığımda ben erken gidicem diye hazırlamıştı yok ben yiyemem beyaz ekmek bu da diyemedim😢ama akşamkiler tb unundandı neyse yarar bilmiyorum😆işte saçma sapan beslendim normal düzenimden şaştım dedim ya bunlar hep ondan oldu evimden çıkmaktan yani🙁🙁
Afiyet olsun canım :) olur o kadarcık

oh ne güzel spor yapılıyor bi de ara verilmiş allah allah geliyorsun den de 5lere ha gayret :halay: ben de şu ödevimi bitireyim bir şeyler sıkıştırırım araya herhalde artık ne olursa hareket olsun da
Bayağı ara vererek yapıyorum :D böyle daha zevkli oluyo hahaha 😆
Ay inşallah cnm az kaldı 😍 bu ayın sonunda görsem ooh :KK76:
Tamam cnm 😘 senin de az kaldı valla

Çok sukur canim ben de iyiyim 💞🥰
Dönüş ne zaman insallah 🙃
Belli degil canim ya en gec ramazanin ortasi donerim sanirim. Esimin rapor uzadikca uzuyor. Direndim direndim bu ara diyet de bozuldu tartiya cikmaya korkuyorum 🙄🙄

Bayağı ara vererek yapıyorum :KK70: böyle daha zevkli oluyo hahaha 😆
Ay inşallah cnm az kaldı 😍 bu ayın sonunda görsem ooh :KK76:
Tamam cnm 😘 senin de az kaldı valla
görürsün herhalde ya 2.1 kgcuk kalmış 59.9a :halay: ay ben başladığım noktadayım belki daha da kötüsünde:110:yarın tartılıp göreceğim işte ve karar verdim haftada 2 gün tartılacağım çünkü tartılıp ay cumaya kaç görürüm diye düşünüp duruyorum düşündüğümde olmuyor totem yapıcam artık:KK48:ramazan da geliyor biraz ona güveniyorum

Belli degil canim ya en gec ramazanin ortasi donerim sanirim. Esimin rapor uzadikca uzuyor. Direndim direndim bu ara diyet de bozuldu tartiya cikmaya korkuyorum 🙄🙄
ben de öyle oldum döndüm geri ama hala aynıyım bir şeyler oldu bana:110:haydi sen de gel hep beraber alt listeden üst listeye geçelim yetti gari:KK12:

görürsün herhalde ya 2.1 kgcuk kalmış 59.9a :halay: ay ben başladığım noktadayım belki daha da kötüsünde:110:yarın tartılıp göreceğim işte ve karar verdim haftada 2 gün tartılacağım çünkü tartılıp ay cumaya kaç görürüm diye düşünüp duruyorum düşündüğümde olmuyor totem yapıcam artık:KK48:ramazan da geliyor biraz ona güveniyorum
Cnm 61.6 ydım hatta cuma :KK76:
Daha kötü derken cnm? 58 miydin döndüğünde
Kız 50lerdesin en azından sevin 😍
Aynan pazartesi ve cuma tartımız zaten ;)

Cnm 61.6 ydım hatta cuma :KK76:
Daha kötü derken cnm? 58 miydin döndüğünde
Kız 50lerdesin en azından sevin 😍
Aynan pazartesi ve cuma tartımız zaten :KK66:
ya canım geldiğimde 58.4le başladım bu cumaya 57nin altını görürüm dedim çünkü perşembe tam 57ydim ama cuma 58.9 çıktım:KK12: ondan beridir de tartılmıyorum yarın tartılacağım işte korkuyorum ben artık 53 olmak istiyorum çünkü ya :110: :110:

Back
X