Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy iki türlü de severim hahahahah Ama böyle zencefil tarzı şeyler varsa onları sevmiyorum ben
o zaman canım meyvelilerden çilekli ve portakallıyı sevdim ben elmalı tarçınlı var o pek hoşuma gitmedi,fındık kakao ve fıstıklı olanı favorimdir karışık deneme paketi satılıyor indirimde 12lisi 43 liraydı trendyolda ama Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak in yediği topçuklardan yemedim onlardan da o önersin :KK9:

Belli degil canim ya en gec ramazanin ortasi donerim sanirim. Esimin rapor uzadikca uzuyor. Direndim direndim bu ara diyet de bozuldu tartiya cikmaya korkuyorum 🙄🙄
Gecmis olsun canim esin rahatsiz mi?
Ay geldigi gibi gider kilolar bosver senin iradene dayanamazlar 😍

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) byzglm
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:83
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 tane 3 ve 8
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğumdan sonra veremedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve fit olmak
Hoşgeldin canım :KK200:
Selam orticim hb nasılsın umarım güzel bir hafta olurr😊😘😘
İyiyim canım sağol, sen nasılsın ? Ahh inşallaahh :) ben 2 haftadır sıfır sporla gidiyordum covidden dolayı ama yarın test olucam yeniden inşallah negatif çıkar salıdan itibaren işe gidebilicem iznim bitecek. Çok zorlamasamda en azından yürüyüş yapmış olucam az buçukta olsa :) :KK60:

yarimuhendis yarimuhendis canım başarılar diliyorum sana :) benimde 23 nisan haftasında başlıyor benimde vizeler :olamaz: Ve 23 nisana yetişmesi gereken ödevim var, oyy aklıma geldi yaa onuda bitirmem lazımmm, 5 dersim var bi tane ödevi bitirdim daha :mad:

ya ben pandemiden önce hiç ekmek tüketmiyordum yurtta kaldığım için yemekhanede beyaz ekmek veriyorlardı yemiyordum odaya da almıyordum o yüzden alışkındım ekmek yememeye yine de zorlamam kendimi ekmek yemek için ara sıra yerim öyleyse hepten kesmekte iyi olmuyor yokluğa alıştırıyorsun bünyeyi o yüzden yediklerini tutuyor kilo veremiyorsun bu sefer
Aynen kuzum 😎 ama haftada 2 gün eşlik edicem sana 😘 ekmeksiz şekersiz 30 grda tutmaya çalışıcam karbonhidratı :KK5:
Destek olalım birbirimize 🤗
Aynen uzun süre kesmek yaramıor cnm asosyal olsak yaparız da

ben şimdi yarın tuğba yükselin youtubede paylaştığı 30dklık bacak videosu var öldürmüyor ama süründürüyor biliyorsunuz sıkıntılı bölgem bacaklarım onu yapmaya başlayacağım sabahtan :halay: ve geçen sene ramazanda hafta hafta attığı videolar vardı bakmanızı tavsiye ederim o kadının egzersizleri bende çok işe yaradı bu ramazanda hafta hafta o videoları yapacağım zaten en uzunu 38 dk falan iftardan önce de onları tamamlama planım var şu anda kendime çizelge hazırlıyorum:KK48:
Ay ben de iftardan önce yürüyüş planlıyorum kızz çıkınca mesajlaşırız :halay:

o zaman canım meyvelilerden çilekli ve portakallıyı sevdim ben elmalı tarçınlı var o pek hoşuma gitmedi,fındık kakao ve fıstıklı olanı favorimdir karışık deneme paketi satılıyor indirimde 12lisi 43 liraydı trendyolda ama Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak in yediği topçuklardan yemedim onlardan da o önersin :KK9:
pacman pacman cim toplardan da favorim antep fıstıklı heheh :KK48:

yarimuhendis yarimuhendis canım başarılar diliyorum sana :) benimde 23 nisan haftasında başlıyor benimde vizeler :olamaz: Ve 23 nisana yetişmesi gereken ödevim var, oyy aklıma geldi yaa onuda bitirmem lazımmm, 5 dersim var bi tane ödevi bitirdim daha :mad:
ayy ben öyle güzel saldım ki bu dönem son dönemim diye midir bilmem hiç adapte olamadım cumartesi başlıyor sınavlarım artık sahurlar olmasın bana :halay:
Aynen kuzum 😎 ama haftada 2 gün eşlik edicem sana 😘 ekmeksiz şekersiz 30 grda tutmaya çalışıcam karbonhidratı :KK5:
Destek olalım birbirimize 🤗
Aynen uzun süre kesmek yaramıor cnm asosyal olsak yaparız da
aynen haftada birkaç gün yememek zaten şaşırtır bünyeyi. olalım kız niye varız burda dimi:KK48:
Ay ben de iftardan önce yürüyüş planlıyorum kızz çıkınca mesajlaşırız :halay:
ben iftardan önce dediğim haftalık videoları yapmayı düşünüyorum çünkü baya susatır o muhtemelen ama yapmak istemediğim günlerde eşlik ederiz birbirimize tabi ki:KK24:

Yaa nasıl da ayrıntılı yazmışsın. :KK60: Bi bakayım trendyola o zaman
Benim favorim çilek-kakao ve antep fıstığı-kakao cnm :KK66:
Yemediğim şeyi canım çekti resmen. :D Bunu bir öğün yerine mi yiyoruz?
pacman pacman cim toplardan da favorim antep fıstıklı heheh :KK48:
Ayy antep fıstığına ba-yı-lı-rım!

ayy ben öyle güzel saldım ki bu dönem son dönemim diye midir bilmem hiç adapte olamadım cumartesi başlıyor sınavlarım artık sahurlar olmasın bana :halay:

aynen haftada birkaç gün yememek zaten şaşırtır bünyeyi. olalım kız niye varız burda dimi:KK48:

ben iftardan önce dediğim haftalık videoları yapmayı düşünüyorum çünkü baya susatır o muhtemelen ama yapmak istemediğim günlerde eşlik ederiz birbirimize tabi ki:KK24:
Sahurda çalışırsın sonra dinlenirsin aynen ;)
Aynen kuzum 😍
Tamam ;) ben yazarım gruba belki çıkıp yürümek isteyen olur ;) yoksa o son saat geçmiyor 🙈

Sahurda çalışırsın sonra dinlenirsin aynen :KK66:
Aynen kuzum 😍
Tamam :KK66: ben yazarım gruba belki çıkıp yürümek isteyen olur :KK66: yoksa o son saat geçmiyor 🙈
tamam canım zaten geldi çattı ramazan yarın ölçülerimi alıp haftalık değişimlerine bakacağım çünkü yapacağım bacak videosu baya etkili:KK49:

Gecmis olsun canim esin rahatsiz mi?
Ay geldigi gibi gider kilolar bosver senin iradene dayanamazlar 😍
Sagol canim kucuk bir operasyon gecirdi onemli bir sey degil ama iyilesme süreci düşündüğümüzden uzun olacak gibi.
Ya dayanamazda baslamak onemli iste 🤣🤭

Back
X