- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #406.501
merhaba arkadaslar öğlen de iki çatal sucuklu yumurta yedim domates salatalık bir dilim kepek ekmeği yedim cay 2 bardak ictim öncesinde 1 saat spor yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o zaman canım meyvelilerden çilekli ve portakallıyı sevdim ben elmalı tarçınlı var o pek hoşuma gitmedi,fındık kakao ve fıstıklı olanı favorimdir karışık deneme paketi satılıyor indirimde 12lisi 43 liraydı trendyolda amaAyy iki türlü de severim hahahahah Ama böyle zencefil tarzı şeyler varsa onları sevmiyorum ben
Gecmis olsun canim esin rahatsiz mi?Belli degil canim ya en gec ramazanin ortasi donerim sanirim. Esimin rapor uzadikca uzuyor. Direndim direndim bu ara diyet de bozuldu tartiya cikmaya korkuyorum![]()
Afiyet olsun canimmerhaba arkadaslar öğlen de iki çatal sucuklu yumurta yedim domates salatalık bir dilim kepek ekmeği yedim cay 2 bardak ictim öncesinde 1 saat spor yaptım
Hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı ) byzglm
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:83
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 tane 3 ve 8
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğumdan sonra veremedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve fit olmak
İyiyim canım sağol, sen nasılsın ? Ahh inşallaahh :) ben 2 haftadır sıfır sporla gidiyordum covidden dolayı ama yarın test olucam yeniden inşallah negatif çıkar salıdan itibaren işe gidebilicem iznim bitecek. Çok zorlamasamda en azından yürüyüş yapmış olucam az buçukta olsa :)Selam orticim hb nasılsın umarım güzel bir hafta olurr![]()
Aynen kuzumya ben pandemiden önce hiç ekmek tüketmiyordum yurtta kaldığım için yemekhanede beyaz ekmek veriyorlardı yemiyordum odaya da almıyordum o yüzden alışkındım ekmek yememeye yine de zorlamam kendimi ekmek yemek için ara sıra yerim öyleyse hepten kesmekte iyi olmuyor yokluğa alıştırıyorsun bünyeyi o yüzden yediklerini tutuyor kilo veremiyorsun bu sefer
Ay ben de iftardan önce yürüyüş planlıyorum kızz çıkınca mesajlaşırızben şimdi yarın tuğba yükselin youtubede paylaştığı 30dklık bacak videosu var öldürmüyor ama süründürüyor biliyorsunuz sıkıntılı bölgem bacaklarım onu yapmaya başlayacağım sabahtanve geçen sene ramazanda hafta hafta attığı videolar vardı bakmanızı tavsiye ederim o kadının egzersizleri bende çok işe yaradı bu ramazanda hafta hafta o videoları yapacağım zaten en uzunu 38 dk falan iftardan önce de onları tamamlama planım var şu anda kendime çizelge hazırlıyorum
![]()
Benim favorim çilek-kakao ve antep fıstığı-kakao cnmHahahahahaCherry Mom kaptanım en doğrusunu bilir zaten.
Tamam bi şans vericem kesinn. En güzeli hangisi peki peki? Farklı çeşitleri vardır herhalde.
o zaman canım meyvelilerden çilekli ve portakallıyı sevdim ben elmalı tarçınlı var o pek hoşuma gitmedi,fındık kakao ve fıstıklı olanı favorimdir karışık deneme paketi satılıyor indirimde 12lisi 43 liraydı trendyolda amaHedef60kgolmak in yediği topçuklardan yemedim onlardan da o önersin
![]()
ayy ben öyle güzel saldım ki bu dönem son dönemim diye midir bilmem hiç adapte olamadım cumartesi başlıyor sınavlarım artık sahurlar olmasın banayarimuhendis canım başarılar diliyorum sana :) benimde 23 nisan haftasında başlıyor benimde vizeler
Ve 23 nisana yetişmesi gereken ödevim var, oyy aklıma geldi yaa onuda bitirmem lazımmm, 5 dersim var bi tane ödevi bitirdim daha
![]()
aynen haftada birkaç gün yememek zaten şaşırtır bünyeyi. olalım kız niye varız burda dimiAynen kuzumama haftada 2 gün eşlik edicem sana
ekmeksiz şekersiz 30 grda tutmaya çalışıcam karbonhidratı
Destek olalım birbirimize
Aynen uzun süre kesmek yaramıor cnm asosyal olsak yaparız da
ben iftardan önce dediğim haftalık videoları yapmayı düşünüyorum çünkü baya susatır o muhtemelen ama yapmak istemediğim günlerde eşlik ederiz birbirimize tabi kiAy ben de iftardan önce yürüyüş planlıyorum kızz çıkınca mesajlaşırız![]()
Yaa nasıl da ayrıntılı yazmışsın.o zaman canım meyvelilerden çilekli ve portakallıyı sevdim ben elmalı tarçınlı var o pek hoşuma gitmedi,fındık kakao ve fıstıklı olanı favorimdir karışık deneme paketi satılıyor indirimde 12lisi 43 liraydı trendyolda amaHedef60kgolmak in yediği topçuklardan yemedim onlardan da o önersin
![]()
Yemediğim şeyi canım çekti resmen.Benim favorim çilek-kakao ve antep fıstığı-kakao cnm![]()
Ayy antep fıstığına ba-yı-lı-rım!
Sahurda çalışırsın sonra dinlenirsin aynenayy ben öyle güzel saldım ki bu dönem son dönemim diye midir bilmem hiç adapte olamadım cumartesi başlıyor sınavlarım artık sahurlar olmasın bana
aynen haftada birkaç gün yememek zaten şaşırtır bünyeyi. olalım kız niye varız burda dimi
ben iftardan önce dediğim haftalık videoları yapmayı düşünüyorum çünkü baya susatır o muhtemelen ama yapmak istemediğim günlerde eşlik ederiz birbirimize tabi ki![]()
Ara öğün canımcım bir porsiyon meyve+ 2 ceviz gibi meselaYaa nasıl da ayrıntılı yazmışsın.Bi bakayım trendyola o zaman
Yemediğim şeyi canım çekti resmen.Bunu bir öğün yerine mi yiyoruz?
Ayy antep fıstığına ba-yı-lı-rım!
tamam canım zaten geldi çattı ramazan yarın ölçülerimi alıp haftalık değişimlerine bakacağım çünkü yapacağım bacak videosu baya etkiliSahurda çalışırsın sonra dinlenirsin aynen
Aynen kuzum
Tamamben yazarım gruba belki çıkıp yürümek isteyen olur
yoksa o son saat geçmiyor
![]()
Sagol canim kucuk bir operasyon gecirdi onemli bir sey degil ama iyilesme süreci düşündüğümüzden uzun olacak gibi.Gecmis olsun canim esin rahatsiz mi?
Ay geldigi gibi gider kilolar bosver senin iradene dayanamazlar![]()
Al cnmtamam canım zaten geldi çattı ramazan yarın ölçülerimi alıp haftalık değişimlerine bakacağım çünkü yapacağım bacak videosu baya etkili![]()
Daha iyiymiş ara öğün olması.Ara öğün canımcım bir porsiyon meyve+ 2 ceviz gibi mesela
Ay ben de!![]()
Hee bu yeni diyetim cnmDaha iyiymiş ara öğün olması.Ben senin menülerinden birinde kahvaltıda yediğini gördüm gibi hatırladım da ondan öyle sormuştum.
![]()