Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eline sağlık canım
Amor-a Amor-a dönmedi değil mi kuzum çıkarılım listeden neredeyse 2 haftadır hiç menü yok
Bundan sonra tekrar yazmak istersede free şekilde takibimiz dışı tabiki gelip yazabilir 💕
Ya çok özür dilerim :( İyice moralim bozulmuştu. Normalde öğünlerime çok dikkat ettim. Okula basladığım icin de hareket miktarım da oldukça arttı ama tık yok hiç veremiyorum. Bilmiyorum demir hapı vs de basladım bir ay bitecek neredeyse onun da etkisi olmadı. Yalnız salınca aldım hemen onu da biliyorum. Bakalım ne olacak bilmiyorum.

ADINIZ: ( isteğe bağlı ) byzglm
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:83
HEDEF KİLONUZ:70
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 2 tane 3 ve 8
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: hayir
Evet ise herhangi bir nick değişikliği veya eski üyelik söz konusu mu?hayir
KİLO ALMA NEDENİNİZ: doğumdan sonra veremedim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: hayir
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: sağlıklı ve fit olmak
Merhabalar hoş geldin aramıza
Sağlıkla ulaşalım inşallah hedefimize ❤️
Eşimle film izliycektik pc de not açık kalmış
Cuma günü yazmışım
Whitetea (87,1/... falan eşimde açmış okuyor ne yapıyorsun dedim ne bunlar yeni film mi imbd puanları mı :KK53: :KK53: :KK53: ha canımmn aç izle dedim :-):-):-)
Ya çok güldüm buna 😂😂😂
Film gibi hayatlar 🤭

ya ben pandemiden önce hiç ekmek tüketmiyordum yurtta kaldığım için yemekhanede beyaz ekmek veriyorlardı yemiyordum odaya da almıyordum o yüzden alışkındım ekmek yememeye yine de zorlamam kendimi ekmek yemek için ara sıra yerim öyleyse hepten kesmekte iyi olmuyor yokluğa alıştırıyorsun bünyeyi o yüzden yediklerini tutuyor kilo veremiyorsun bu sefer
Canım bende ekmegi kestim. Hic yemiyorum yiyince İstah yapıyor bende bağımlılık gibi :) alısınca hic zor gelmiyor
ben şimdi yarın tuğba yükselin youtubede paylaştığı 30dklık bacak videosu var öldürmüyor ama süründürüyor biliyorsunuz sıkıntılı bölgem bacaklarım onu yapmaya başlayacağım sabahtan :halay: ve geçen sene ramazanda hafta hafta attığı videolar vardı bakmanızı tavsiye ederim o kadının egzersizleri bende çok işe yaradı bu ramazanda hafta hafta o videoları yapacağım zaten en uzunu 38 dk falan iftardan önce de onları tamamlama planım var şu anda kendime çizelge hazırlıyorum:KK48:
Ne iyi dedin benim de ihtiyac bölgem bacak inceltme ne dersin beraber yapalım mı su programı birbirimize destek oluruz:) ya resmen kilolarımız da problem bölgemizde aynı😂 tam olarak nasıl uyguluyorsun hangi video ve her güne aynı video mu?
merhaba arkadaslar öğlen de iki çatal sucuklu yumurta yedim domates salatalık bir dilim kepek ekmeği yedim cay 2 bardak ictim öncesinde 1 saat spor yaptım
Hosgeldin canım🤗

Canım bende ekmegi kestim. Hic yemiyorum yiyince İstah yapıyor bende bağımlılık gibi :) alısınca hic zor gelmiyor

Ne iyi dedin benim de ihtiyac bölgem bacak inceltme ne dersin beraber yapalım mı su programı birbirimize destek oluruz:) ya resmen kilolarımız da problem bölgemizde aynı😂 tam olarak nasıl uyguluyorsun hangi video ve her güne aynı video mu?

Hosgeldin canım🤗
Ya haftanın 2 günü falan belki ekmek yerim bilmiyorum ruh halime göre değişir o muhtemelen😆😆
Canım tuğba yükselin youtubede 30dklık bacak videosu var her gün olmasa bile gün aşırı o videoyu yapacağım aynı videoyu uygularım yarın sabah başlıyorum sen de katıl bana💃💃💃
Ve yine o kadının geçen ramazanda paylaştığı videolar da var onlara başlayacağım bir hafta boyunca en az 3 gün yapmamızı söylemişti geçen sene bacak videousuyla o videoları beraber yürütmeyi düşünüyorum☺☺

Anladııım. Görüciğiz ramazanda takımı neler bekliyor. :KK70: Çil yavrusu gibi dağılmayalım da... :KK70:
Deneye deneye kilo veriyorum ama nasıl verdin diye soranlara cevabım yok ona üzülüyorum hahaha 😆😆😆
Aynen ekmeği şekeri kesicem diyenler kilo alıp çıkabilüüü :KK76:
Geçen Ramazan 1 kg alıp çıktım mesela , hiçbirinde de kilo veremedim bakalım bu sefer nasıl olcak sen verdin mi?

Hoşgeldin canım :KK200:

İyiyim canım sağol, sen nasılsın ? Ahh inşallaahh :) ben 2 haftadır sıfır sporla gidiyordum covidden dolayı ama yarın test olucam yeniden inşallah negatif çıkar salıdan itibaren işe gidebilicem iznim bitecek. Çok zorlamasamda en azından yürüyüş yapmış olucam az buçukta olsa :) :KK60:
İyiyim orticim kıyamam geçmiş olsun inşallah negatif çıkar sonucun gerisini düşünme ortim olur bişekilde sporda yürüyüşte sen iyi ol.. iyi haberlerle gel inş. 😘 😘

Günaydınnn :KK200:
gerçekten akraba terörü denen bir şey var. şu 2-3 günde bunu anladım :confused:
Ben yine aynı, dikkat etmedim şu iki gün. Hep aynı şeyi yaşıyorum cuma günü bana bi geliyolar :olamaz: bugün bi karar aldım leslie ye başlıyorum hatta hemen şimdi yapıyorum kendime en güzel cezayı kendim vereyim:KK17:
En doğrusu yeniden başlamak

Deneye deneye kilo veriyorum ama nasıl verdin diye soranlara cevabım yok ona üzülüyorum hahaha 😆😆😆
Aynen ekmeği şekeri kesicem diyenler kilo alıp çıkabilüüü :KK76:
Geçen Ramazan 1 kg alıp çıktım mesela , hiçbirinde de kilo veremedim bakalım bu sefer nasıl olcak sen verdin mi?
Bana ramazanda diyet yapmak hiç nasip olmadı :D Hep akşama şunu da yapsak, canım bundan çekti bundan da alsak diyenlerden oldum hehe Ama bu yıl hedefim kilo vermek. Hep birlikte görücez... Neyse ki bayram ziyareti koronaya denk geliyor da yine "canım sen biraz kilo mu aldın?" diyenleri görmeyeceğim. :D

Ya haftanın 2 günü falan belki ekmek yerim bilmiyorum ruh halime göre değişir o muhtemelen😆😆
Canım tuğba yükselin youtubede 30dklık bacak videosu var her gün olmasa bile gün aşırı o videoyu yapacağım aynı videoyu uygularım yarın sabah başlıyorum sen de katıl bana💃💃💃
Ve yine o kadının geçen ramazanda paylaştığı videolar da var onlara başlayacağım bir hafta boyunca en az 3 gün yapmamızı söylemişti geçen sene bacak videousuyla o videoları beraber yürütmeyi düşünüyorum☺☺

bacak videosu bu
ramazanın ilk haftasında da yapacağım video bu
Ramazanın 2. 3. Ve 4. Haftası için de ayrı videosu var
Mathildablue Mathildablue

Tamam anlastık ben de yarın başlıyorum. Ölçülerimi daha önce almıştım bakalım fark edecek mi:) ayy ins sonuc alırız pes etmeden bırakmadan yapıp🙏🙏😄 1 hafta geçtikten sonra diger videoyu da gösterirsin haftası gelince:)

yarimuhendis yarimuhendis canım başarılar diliyorum sana :) benimde 23 nisan haftasında başlıyor benimde vizeler :olamaz: Ve 23 nisana yetişmesi gereken ödevim var, oyy aklıma geldi yaa onuda bitirmem lazımmm, 5 dersim var bi tane ödevi bitirdim daha :mad:
Mesajını okuyunca öğrencilik yıllarım geldi bende son ana bırakırdım herşeyi ah yıllar yıllar

Back
X