Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

11.04.2021

1 bardak sirkeli limonlu su

Öğle 14:00
2 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık
Maydanoz,nane
Yarım avokado

Akşama doğruu cıss cooss boom :KK70:
Kalori hesabı yaptım 1200le kaldım :))

1 bardak ıhlamur
1 sade türk kahvesi

Su
2 lt

Spor yok

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam M monarosaa
Canım ortim güzel menü olacakmış ki akşama doğru ödül vermişsin olsun önümüze bakalım afiyet olsun😊😊😘😘

aç bitir paketleri var ya onlardan kullanıyorum hep, sağlıklı olan füme ama bazen sıkılıyorum haftada 2 salam 5 gün füme gibi yiyorum. Her gün omlet yemekten bıkarım yakında :KK17: Evet akşam yemeği kaçtı biraz, suyu da yazarım tabiiunutmusum:KK200:
Kahvaltı (10.00): Yağsız tuzsuz salata üzerine 50 gr lor peyniri, 10 gr ceviz, 2 form erimek, yeşil çay

Öğle (12.45): 2 form erimek 60 gr civarı ızgara tavuk (az oldu biraz evet 🙁), 150 gr yoğurt

Su: 2600 ml civarı

Değerli üyelerimizi etiketliyorum. 💕 Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @whitetea Mehfam Mehfam
Salam bana denk geldi ilk günden 😂😂

Bugün cıslarını yemişsin canım afiyet olsun :KK60: ödül diyelim buna hatta bence :KK66:

Spor yok mu bu arada su vs çok güzel

Tşkler canım öyle diyelim yoksa kötü hissediyorum bozdum diyeti olan oldu diyip saldırasım geliyorr😞 spor yok maalesef ama bugün olacak 😘😘

Canım ortim güzel menü olacakmış ki akşama doğru ödül vermişsin olsun önümüze bakalım 😊😊😘
Ortiler 🤗🤩🤩

Cıslarda birbirinizi Cesaretlendirmeyin 🤭🤭 yokksa haftanın en iyi ortakları olma konusunda iddanız hiç mi yoookkk 👀😎😎😎

Kız o kadar ekmeği mi🤭🤭 donet falan yiyeydin bari o kaloriye😂😂

Boynunu büktü, arkandan ağlarım dedi yedim yoksa yieehh ben tatlı sevmem ki, hiiiccc tatlı sevilir mi😂😂😂(akşama iftara baklava mi alsam ki🤭)
Hic sevmeyiz asla 🙈🙈 diyet yaparken sevmediklerimizi hep sever oluyoruz. Bazen diyorum insanin sevmedigi hic mi bisey olmaz onu pisirde ben sevmiyorum deyip yeme ama yok 🙈🙈

Kız o kadar ekmeği mi🤭🤭 donet falan yiyeydin bari o kaloriye😂😂

Boynunu büktü, arkandan ağlarım dedi yedim yoksa yieehh ben tatlı sevmem ki, hiiiccc tatlı sevilir mi😂😂😂(akşama iftara baklava mi alsam ki🤭)
Cnm bişey diyim mi vejetaryen beslendiğim gün tatlı yiyince bişeycik olmuyor(çok az kıyma sadece)
Sporun da etkisi var yakmakta tabii 😎
Bi de yağlı döner yesem artı gelirdim bence
Baklava yenir mi yaa yanında yatılır 😂😂😂

Back
X