Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Veee menüm geliyorr-900 kalori
Uyanınca ılık limonlu sirkeli su
Kahvaltı 2 dilim çiyalı ekmek,tahin,fıstık ezmesi,muz,çilek ,1 parça bitter çoklıt, tarçın,sade kahve
Öğlen 1 koca tabak beyaz makarna :kk77:(4 dilim ekmek kadar) ,az zeytinyağında kabak sote, acı biber,karabiber, kimyon,zerdeçal
Ara dukan birası
Akşam hindistancevizi sütü,çiya,bezelye proteini bızzt
2 lt su
10.000 adım, 4 mil leslie(2 milinde ellerimde 500 ml su şişeleriyle)
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @Suskunhanim
Değişik ama güzel menü olmuş kıızz🤩
Kahvaltı
Muzlu yulaf lapası

Ara
1 avuç kuruyemiş

Akşam
Mercimek çorbası
Et yemeği
Yoğurt(2 yk)
Salata

2.5 LT su

2 mil Leslie

Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @ummhnisa
Yulaf lapası sevengillerden afiyet olsum canım ben de çok severim🤗🤗menü ve spor çok iyi aynen böyle devam
🇹🇷
Sabah
Kahve öğle 12.30
1 yumurta
1 parmak peynir
5 zeytin
3-4 çilek
Ve salatalık
Ara
10-15 fındık badem
Akşam
Ayran yarım porsiyon döner (sadece döner)
3 -4 küp kesilmiş pide
Ayran
10.000 den fazla adım su bilinmiyor 😅
Cherry Mom Cherry Mom Deniz ve Kum Deniz ve Kum @Mehfam
Gayet güzel bi menü olmuş canım adımların da çok güzel☺☺ben de bazen marketlerde satılan kapalı dönerlerden alıp yiyorum çok güzel oluyorlar ama tabi aslı gibi olmuyor😆
Bugunku menum
09:00- 1 kase ciger, 3 tane sugara boregi yagsiz firinda yapmistim dun. 1 dilim peynir. 1 fincan sutlu kahve.
13:00- 1 kase siyah mercimek corbasi. 3 yk pilav. 1 tabak sebze yemegi ustune yogurt.
17:00- 3yk pilav, 1 kase sebze yemegi. 1 kase cilek. 1 bardak anne sutu yapan icecek.

Su:4lt
Spor: @Suskunhanim
10000 adim
1000 zip
8dk tabata
30dk cardio 🏃‍♀️🏃‍♀️

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak C Cagrihilal1
Ohh afiyet olsun şahane. Sporların hele göz yaşartıcı çok güzeller maşallah🤗🤗
Kahvaltı (6.45): 1 haşlanmış yumurta, 20 gr lor peynir, 5 zeytin, 2 form etimek, domates, yeşil biber

Öğle (13.00): 120 gr fırında tavuk göğsü, 2 dilim fırında patates (Dilim derken yuvarlak değil, ince elma dilim gibi), 150 gr yoğurt

Ara (16.00): 10 gr ceviz

Akşam (18.00): 2 kepçe mercimek çorbası, 4 yk taze fasulye, 150 gr yoğurt

Su: 1200 ml (Okulda olduğum için çok içemedim, şu an içmeye devam edicem)

Spor: 10000 adım (10000'i geçti ama 11000 olmadı, düzledim. :KK70:)

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @whitetea
Ohh afiyet olsun çok güzel menü adımların da çok iyi🤗suyunu yatana kadar iç en ax 2.5lt ye tamamla bence😉😉

Yulafa bayılıyorum canım sabahları ders için erken kalktığımda çok kolaylık oluyor☺️ Sporumu yavaş yavaş arttıracağım inşallah sizleri gördükçe utanıyorum🤣 Sana da derslerinde kolaylıklar canım dizi demişsin ne izliyorsun dizi arayışındayım bu aralar🥰 yarimuhendis yarimuhendis

Sen çalışmaya başlamışsın ben seni tıp 5 de sanmıştım, istediğin bölüm ney bende sorayım doktorlara en çok sorulan soru, adanaya yolun düşerse beklerim
😍 bu yaz ya da sonbaharda inşallah cnm
Azıcık muayene anlattı o kadarcık... Yarın da gidicez bu sefer başka hoca olacak bakalım. :KK66:

Evveeet yihuuu. Enerjilerimiz de yakın o yüzden. :KK70:
Tamam ;) yakalamışken sorularını sorsaydın kuzum :)
Yakın tabiii 😍😍😍 pandemi bitsin görüşürüz bile 😘😘😘
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Nasıl geçti randevun bebiş? :110:
Oyyyy bebekim beniim 😍😘😘😘 2 saat bekledim ama 30 dkda bitti çok mutluyum 😍 artık kolay işler kaldı ;)
Kilo 81 bugün menü sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta domates salattalık 5 yeşil zeytin öğlen 150 grm et 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim ekmek karalahana salatası akşam. 4 köfte 1 kase yoğurt ara öğün :
Cnm menü ve spor listeleri sayfamıza atıyoruz
Menun gayet guzel olmus canim, bol cesitli ama muhtemelen miktarlari baya azdir tabii 900 kalori olduguna gore 😉 iste biyle azar azar herseyden yemeyi ogrenmek lazim aslinda en iyisi.
Sporun da super olmus 👍
Bugün vegan yaptım cnm 😍😍😘😘sağol teşekkür ederim
Değişik ama güzel menü olmuş kıızz🤩
😍 vegan yaptım bugün cnm sağol 😘

Yulafa bayılıyorum canım sabahları ders için erken kalktığımda çok kolaylık oluyor☺️ Sporumu yavaş yavaş arttıracağım inşallah sizleri gördükçe utanıyorum🤣 Sana da derslerinde kolaylıklar canım dizi demişsin ne izliyorsun dizi arayışındayım bu aralar🥰 yarimuhendis yarimuhendis
Aynen yulaf aşktır ya🤣🤣friends izliyorum canım netflixe gelmiş baya sezonu var ama bölümler 20dk😆😆

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kız geçmiş olsun☺☺
Ay sana ne dicem🤣🤣ablam trendyol indiriminden 3 kutu züber aldı karışık paketinden ama 6 kutu göndermişler😆ablam da aramıl müşteri temsilcisini demiş ki eğer indirimli fiyatından alabileceksem alırım ama şu anki fiyatı isterlerse geri yollarım fazlasını. Haber bekliyor satıcıdan bakalım ne diyecek. Ben de geçen kargo bedavaya gelsin diye 2 kutu fıstık ezmesi aldım🤣🤣🤣dedim bana bir kutu züber yolla ben de sana fıstık ezmesi🤣

Harika cnm 60lar geliyor :KK9:
:KK36:
Züber mi görüyoruum şifa olsun kuzum :21:
Yazmıorsun gruba çok bu aralar iyisin di miii :KK19:
Misafirin gelmişti galiba
Evet canım cuma dan beri öyle idi ve bu akşam üstü gittiler kuzum ondan sonra da temizlik:temizlik: akşam yemeği filan derken ancak döndüm :KK60: artık daha aktif olurum.
evet sberian wellness çok uygun fiyatı ve etkisiyle denemenizi tavsiye ederim
Canım gözle görülür bir etki yaptımı gerçekten ciltte filan ? Eczanede var mı ?
Daha sık gelsene
Yarından itibaren daha sık gelicem:KK19:
Menun de sporun da harikaaa 👏👏💪
Aslinda aksamlari salatayla kapatmam lazim benim de.

Menun gayet guzel olmus canim, bol cesitli ama muhtemelen miktarlari baya azdir tabii 900 kalori olduguna gore 😉 iste biyle azar azar herseyden yemeyi ogrenmek lazim aslinda en iyisi.
Sporun da super olmus 👍

Menun de sporun da cok guzel olmus 👍
Boyle giderse cumaya buyuk bir eksi gelir senden masallah 🧿
disarda yemege ragmen gunu guzel kapatmissin canim. Bir de baya hareketlu gecmis gunun adimlardan anlasildigi kadariyla 😉
:KK200::KK36: Teşekkür ederim canım benim . Evet akşamları daha hafif tutunca kilolar daha kolay gidiyor:KK6:

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak kız geçmiş olsun☺☺
Ay sana ne dicem🤣🤣ablam trendyol indiriminden 3 kutu züber aldı karışık paketinden ama 6 kutu göndermişler😆ablam da aramıl müşteri temsilcisini demiş ki eğer indirimli fiyatından alabileceksem alırım ama şu anki fiyatı isterlerse geri yollarım fazlasını. Haber bekliyor satıcıdan bakalım ne diyecek. Ben de geçen kargo bedavaya gelsin diye 2 kutu fıstık ezmesi aldım🤣🤣🤣dedim bana bir kutu züber yolla ben de sana fıstık ezmesi🤣
Sağol aşkım 😍😘😘😘
Sukur canim ya ramazan önü üzülmüştüm cok sevindim 🤗💞
Oyy ince düşüncene kurban :KK68:
:KK36:

Evet canım cuma dan beri öyle idi ve bu akşam üstü gittiler kuzum ondan sonra da temizlik:temizlik: akşam yemeği filan derken ancak döndüm :KK60: artık daha aktif olurum.

Canım gözle görülür bir etki yaptımı gerçekten ciltte filan ? Eczanede var mı ?

Yarından itibaren daha sık gelicem:KK19:

:KK200::KK36: Teşekkür ederim canım benim . Evet akşamları daha hafif tutunca kilolar daha kolay gidiyor:KK6:
Tamam canım :KK60:

Bugunku menum
09:00- 1 kase ciger, 3 tane sugara boregi yagsiz firinda yapmistim dun. 1 dilim peynir. 1 fincan sutlu kahve.
13:00- 1 kase siyah mercimek corbasi. 3 yk pilav. 1 tabak sebze yemegi ustune yogurt.
17:00- 3yk pilav, 1 kase sebze yemegi. 1 kase cilek. 1 bardak anne sutu yapan icecek.

Su:4lt
Spor: @Suskunhanim
10000 adim
1000 zip
8dk tabata
30dk cardio 🏃‍♀️🏃‍♀️

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak C Cagrihilal1
Insallah ramazanda da boyle devam ederiz 👍👍 gelsin 73 ler bu hafta 😍😍

Merhabalar, ben İTÜ'de işletme mühendisliği öğrencisiyim ve dersimizde anne ve bebekleri için bir ürün geliştireceğiz. Linkteki yaklaşık 1 dakikanızı alacak anketimizi doldurursanız çok mutlu oluruz.

Kilo 81 bugün menü sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta domates salattalık 5 yeşil zeytin öğlen 150 grm et 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim ekmek karalahana salatası akşam. 4 köfte 1 kase yoğurt ara öğün : 2 kayısı
Menüyü buraya değilde başka bir sayfaya yazıyoruz canım

Back
X