Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Değişik ama güzel menü olmuş kıızz🤩

Yulaf lapası sevengillerden afiyet olsum canım ben de çok severim🤗🤗menü ve spor çok iyi aynen böyle devam

Gayet güzel bi menü olmuş canım adımların da çok güzel☺☺ben de bazen marketlerde satılan kapalı dönerlerden alıp yiyorum çok güzel oluyorlar ama tabi aslı gibi olmuyor😆

Ohh afiyet olsun şahane. Sporların hele göz yaşartıcı çok güzeller maşallah🤗🤗

Ohh afiyet olsun çok güzel menü adımların da çok iyi🤗suyunu yatana kadar iç en ax 2.5lt ye tamamla bence😉😉
Sagol fistik. Insallah bu hafta sonubda goreyim biraz eksi 😉

Aynen canım inşallah görebilirim🙏 Senin sporun şahane yalnız inşallah ilerleyen aylarda o kıvama gelebilirim☺️
Gelirsin xanim. Masallah simdiden gayet iyusin. Bebis var bende yoksa hergun boyle yaparim da, bebis olunca zor oluyor. Bir de dis cikartacak cok agliyir su siralar.

Yulafa bayılıyorum canım sabahları ders için erken kalktığımda çok kolaylık oluyor☺️ Sporumu yavaş yavaş arttıracağım inşallah sizleri gördükçe utanıyorum🤣 Sana da derslerinde kolaylıklar canım dizi demişsin ne izliyorsun dizi arayışındayım bu aralar🥰 yarimuhendis yarimuhendis
Bende Yulafı sevmeye başladım sabah kahvaltısında bende yedim bugün, ben bu ara kırmızı oda izliyorum

😍 bu yaz ya da sonbaharda inşallah cnm

Tamam ;) yakalamışken sorularını sorsaydın kuzum :)
Yakın tabiii 😍😍😍 pandemi bitsin görüşürüz bile 😘😘😘

Oyyyy bebekim beniim 😍😘😘😘 2 saat bekledim ama 30 dkda bitti çok mutluyum 😍 artık kolay işler kaldı ;)

Cnm menü ve spor listeleri sayfamıza atıyoruz

Bugün vegan yaptım cnm 😍😍😘😘sağol teşekkür ederim

😍 vegan yaptım bugün cnm sağol 😘
Devam edecek misin birkac gun vegan? Yoksa sadece bugunluk mu? Benim burda komsu bir iki ay vegan beslendi daha iyi hussediyirum demisti.

Kahvaltı (6.45): 1 haşlanmış yumurta, 20 gr lor peynir, 5 zeytin, 2 form etimek, domates, yeşil biber

Öğle (13.00): 120 gr fırında tavuk göğsü, 2 dilim fırında patates (Dilim derken yuvarlak değil, ince elma dilim gibi), 150 gr yoğurt

Ara (16.00): 10 gr ceviz

Akşam (18.00): 2 kepçe mercimek çorbası, 4 yk taze fasulye, 150 gr yoğurt

Su: 1200 ml (Okulda olduğum için çok içemedim, şu an içmeye devam edicem)

Spor: 10000 adım (10000'i geçti ama 11000 olmadı, düzledim. :D)

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam @whitetea
Menune bayildim canim. Ne kadar duzenli ve orantili 🧿
Adimlarin da cok iyi ee daha ne olsun 😉
Himm suyun az olmus ama.

Kahvalti
1 dilim ekmek
Zeytin
salatalik
domates
2 ceviz

ogle
4 tane mezgit
Salata
2 dilim ekmek

2.5 lt su

Spor (1 ve 4 numara yapildi)
10 bin adim
20 dk kardio
40 dk bolgesel
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam DeryaOnDiet DeryaOnDiet Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak
Menun de sporun da harikaa olmus ortim 👏🧿 73 kesinlesti sanki sende 👍

12 nisan
11.00
1 yumurtadan az yağlı peynirli omlet, salatalık, domates, 1 zeytin,çeyrek dilim ekmek
17.00
10tane fındık
18.15
5yk z.yağlı taze fasülye, 2 yk yoğurt, salata ve çeyrek dilim ekmek
Su : 3lt
Spor: 30dk pilates, 16dk zumba, 10bin adım(1 4 ve 7 nolu sporlar yapıldı)
Cherry Mom Cherry Mom @Mehfam Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Mathildablue Mathildablue
Heyy masallah sporlara bak, harikasin fistik 👍
Cok da dikkatli yemissin, su da harika 🧿

Aynen yulaf aşktır ya🤣🤣friends izliyorum canım netflixe gelmiş baya sezonu var ama bölümler 20dk😆😆
Aa evet geçen görmüştüm netflixte acaba sarar mı diye şüphe ettim eski dizi diye ama bir şans verilebilir 😅
Bende Yulafı sevmeye başladım sabah kahvaltısında bende yedim bugün, ben bu ara kırmızı oda izliyorum
Doyurucuda oluyor canım ben eskiden pişirmiyordum sadece süte yulaf koyarak yiyordum ama meyveyle pişirince çok daha güzel oluyormuş bir ara pudingliyi deneyeceğim😅

Aa evet geçen görmüştüm netflixte acaba sarar mı diye şüphe ettim eski dizi diye ama bir şans verilebilir 😅

Doyurucuda oluyor canım ben eskiden pişirmiyordum sadece süte yulaf koyarak yiyordum ama meyveyle pişirince çok daha güzel oluyormuş bir ara pudingliyi deneyeceğim😅
Ay ben de eski dizi güzel değildir falan dedim ama baya gidiyor ya çok güzel komik güldürüyor kafa dağıtıyor yani şimdi oturup izleyeceğim😆😆

Gelirsin xanim. Masallah simdiden gayet iyusin. Bebis var bende yoksa hergun boyle yaparim da, bebis olunca zor oluyor. Bir de dis cikartacak cok agliyir su siralar.
Bebek olmasına emzirmene rağmen çok güzel yapıyorsun canım bebek olmadan zor yapıyorum olsa hiç yapamazdım herhalde😅

Ay ben de eski dizi güzel değildir falan dedim ama baya gidiyor ya çok güzel komik güldürüyor kafa dağıtıyor yani şimdi oturup izleyeceğim😆😆
O zaman bir bakayım canım sıkıldıkça hımym eski bölümlerini izliyordum farklı bir şey izlemiş olurum☺️ Sana keyifli izlemeler canım😍

Ben de tee ne zmn etiketledim görmüysn :63:
Kız chesskekim gördüm döncem döncem dedim unutmuşum diğer bildirimler geldikçe 🙈 barıştık mi:KK19: 100 li degiismli günler felan gene azim tavanda maşallah 🤭
Canimmm 79larda mezun oldum ama aldim ben de tayin surecinde biraz 🙈
İki haftaya tekrar listeye girip 3. mezuniyeti alcam insallah 😂
Cok ozledim seni hersey yolunda mi? Beklioz en yakin zamanda 🥰
Aa hadi hayırlı olsun memleketine yakınsın demi artık 😍 mezuniyet mezuniyet üstüne. Muhtemelen bı daha gördüğümde aynı kilo oluruz almılaam😁 herşey yolunda mı pek sayılmaz kızımın biyopsi durumu var bu hafta bı kaç gündür bu işlerle uğraşıyorum arada 3 hafta küçük tatlı hapçiklar kullandim onlar az sisirdi galiba beni 🙈 daha düzlüğe çıktığımda burdayim 👍
Aysunnnnnnn :KK60:
Ay canım çok mutlu oldum yeniden gördüğüme nasılsın efkarlı sigaranı ve seni çok özledik 🤭🤭
Esraaam kaptaniimm :KK19: ben sık olmasa da giriyorum birakirmiyim bazen okuyup kaçıyorum yazmaya yüzüm olmuyor 🤭 69. Cuklardayim belki 70 e de çikmisimdir 🙈 bu smile kadar beni anlatan başka biisi yok:KK14:😄 sen iyi misin kaptanım grup aynı devam eklenenlerde hosgelmis maşallah kızlara

Kilo 81 bugün menü sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta domates salattalık 5 yeşil zeytin öğlen 150 grm et 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim ekmek karalahana salatası akşam. 4 köfte 1 kase yoğurt ara öğün : 2 kayısı
Orticim menün çok güzel❤️
Menülerinizi aşağıdaki linke yazıyoruz. Birinin menüsünü yorumlayacağımız zaman oradan alıntı yapıp buradan cevaplıyoruz😘

Back
X