Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Böyle bir hak varsa hemen kullanmak isterim :KK70:
tabiii gülüm:KK36:
Akşam akşam su içmekten içim dışıma çıktı. 😂 Ancak 2 lt yapabildim ama bu da bi şeydir ❤🥰

Soru sordurtmadı toplantısı var diye. Bi dahakine soracağım. Tabiii buluşuruz. ortaya söylediğimiz çiz keklerin fotoğrafını da buraya atarız hahahhahahaha

Ayy kolay geçmesine sevindim. Benim dişçide hiç çok ağrılı işim olmadı ama yine de korkarım birazcık. 🤡🤪

Teşekkür ederiiim. ❣️ Suyu 2 litreye tamamladım. 🥰

21.30da pilav ve lavaş yemeeeğ 😭😭 Beni ye onları yeme sdfadfadfawd Kalan her şeyin çok iyi 💕
😍 vallaha mı ,tiki el işaretleri de yapıp dil çıkartır mıyıız 🤗 tamam yakaladın mı sor peşinden koşsan da ;) hocadan peşinden koşturtmayı çok sever 🤣
Ay sağol cnm bnm 😘
oo su da süper 👍
bana ne bana ne bana ne beni al beni al onu almaaağğğ :D :D :D
Evet canım yazarken kısa olsun diye çznblr filan gibi bişi yazıyorum. 😂
Evet canım o çözünebilir kahve starbucks'ın kullanıyorum ve biraz süt de ilave ediyorum canım tadı latte gibi çok güzel oluyor . Tchibo'nun ki de güzel oluyor canım . Ben hep ikisinden birini kullanıyorum .
Kahve kolik olarak ek olarak hemen hemen hergün türk kahvesi de içiyorum ama içtiğim zaman listeme eklemiyorum onu çünkü onda süt ilavesi vs. Yok ondan sıfır kalori olduğu için onu zaten yazmama gerek kalmıyor. 😂
ayyyy starbukun da mı varrrr :rolleyes:yoh artuukkk
Dostlarım ben yatıyorum artık. Çok geçe kaldım, gece de uyanacam iyice az uyumuş olucam. Helppp 🤪🤪 Hepinize iyi geceler, hayırlı ve az kalorili sahurlar diliyorum efenim. 🥰🥰
sağol bebişim 😘 500 kalori oldu, senin? 😛
Sahur için bekliyorum uykum geldi
Herkese iyi sahurlar💕💕
Hello sahur people 😘 2ye kadar uzandım Allah kabul etsin şimdiden

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam @olvidos
Annemin kontrolü vardı bugün koşuşturmayla geçti menüyü yazamıyorum 😞 ama 10000 adım atıldı 2,5 tl su içildi. Kilomda herhangi bir değişiklik yok. Herkese hayırlı Ramazanlar. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Bebiş sahurda uyandı bende geç kalkmıştım doğru düzgün su içemedim şimdiden yanıyorum susuzluktan 😥Allah yardımcım olsun. Cümlemizin.

Menülerden seçmelerr :kk77:
🇹🇷
Sabah
Kahve öğle 12.30
1 yumurta
1 parmak peynir
5 zeytin
3-4 çilek
Ve salatalık
Ara
10-15 fındık badem
Akşam
Ayran yarım porsiyon döner (sadece döner)
3 -4 küp kesilmiş pide
Ayran
10.000 den fazla adım su bilinmiyor 😅
Cherry Mom Cherry Mom Deniz ve Kum Deniz ve Kum Mehfam Mehfam
*Sadece Döner* reklam filmi gibi olmuş 🤭 afiyet olsun cnm ekmek açığını da pideyle kapatmışsın :KK66:
Bugunku menum
09:00- 1 kase ciger, 3 tane sugara boregi yagsiz firinda yapmistim dun. 1 dilim peynir. 1 fincan sutlu kahve.
13:00- 1 kase siyah mercimek corbasi. 3 yk pilav. 1 tabak sebze yemegi ustune yogurt.
17:00- 3yk pilav, 1 kase sebze yemegi. 1 kase cilek. 1 bardak anne sutu yapan icecek.

Su:4lt
Spor: S Suskunhanim
10000 adim
1000 zip
8dk tabata
30dk cardio 🏃‍♀️🏃‍♀️

Cherry Mom Cherry Mom Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak @Cagrihilal1
cnm afiyet olsun :KK66: siyah mercimek çorbasını nasıl yapıyorsun?
Kahvaltı (6.45): 1 haşlanmış yumurta, 20 gr lor peynir, 5 zeytin, 2 form etimek, domates, yeşil biber

Öğle (13.00): 120 gr fırında tavuk göğsü, 2 dilim fırında patates (Dilim derken yuvarlak değil, ince elma dilim gibi), 150 gr yoğurt

Ara (16.00): 10 gr ceviz

Akşam (18.00): 2 kepçe mercimek çorbası, 4 yk taze fasulye, 150 gr yoğurt

Su: 1200 ml (Okulda olduğum için çok içemedim, şu an içmeye devam edicem)

Spor: 10000 adım (10000'i geçti ama 11000 olmadı, düzledim. :KK70:)

Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam @whitetea
aman büyük dilim patates olmasın kuzum kilo yapar :KK66: afiyet olsun ❤️
12.04.2021 - 960 kalori

1 bardak sirkeli limonlu su

Sabah 11:00
1,5 sucuklu yumurta
1 kk peynir
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Domates, salatalık
Maydanoz,nane

Ara
1 porsiyon ananas

Akşam 18:00
1 küçük porsiyon hamsi tava
Salata
1 dilim tam buğday ekmeği

Su
2,1 lt su

Spor yok

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam @monarosaa
küçük porsiyon yani ne kadar cnm hımm hımm? ;) afiyet olsuun :rolleyes:

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam @olvidos
Annemin kontrolü vardı bugün koşuşturmayla geçti menüyü yazamıyorum 😞 ama 10000 adım atıldı 2,5 tl su içildi. Kilomda herhangi bir değişiklik yok. Herkese hayırlı Ramazanlar. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Bebiş sahurda uyandı bende geç kalkmıştım doğru düzgün su içemedim şimdiden yanıyorum susuzluktan 😥Allah yardımcım olsun. Cümlemizin.
cnım olsun ;) çok geçmiş olsun kuzum iyi mi?
sporu suyu menü syfasına da yazarsan kuzum 🤗 toplu yazıcam ordan ;)

Ben dün bebek biraz huzursuzdu diye bişey yazamadım evet uyanınca bişey yiyemiyom sahurda canım cekmiyo gün boyu zorluk cekmiyorim acikmiyorum dünkü menim bulgur çorbası ve azcik sucuk yedim bu kadar

Hic sevmeyiz asla 🙈🙈 diyet yaparken sevmediklerimizi hep sever oluyoruz. Bazen diyorum insanin sevmedigi hic mi bisey olmaz onu pisirde ben sevmiyorum deyip yeme ama yok 🙈🙈
Sevdiklerim ve çok sevdiklerim diye ayrılır benim de😅🤭 çok sevdiklerimin başında da tatlı gelir, hani öğün yerine tatlı ye kilo almazsın deseler hepsinden vazgeçer tatlıyla yaşamıma devam edebilirim o derece😅
Cnm bişey diyim mi vejetaryen beslendiğim gün tatlı yiyince bişeycik olmuyor(çok az kıyma sadece)
Sporun da etkisi var yakmakta tabii 😎
Bi de yağlı döner yesem artı gelirdim bence
Baklava yenir mi yaa yanında yatılır 😂😂😂
AA bunu fark etmen ne kadar güzel🤗 oo yanında yatarken yerim ben de😂😂
Dun sadece ziplari bitirebildim canim. Ama bugun adimlar ve ziplar bitti. Biraz dinlenip tabata yapacagim.
Dun misafirlerim vardi, bebis gormeye geldiler. Gece gec gittiler. O yuzden adimlarimi bitiremedim ☹️ Sen de tam sinirda kalmissjn canim. Bugun hadi hem adim hem zip hem tabata yapalim, dunun yerine de hareket lazim 🏃‍♀️🏃‍♀️
Yine sınırda kaldım canım, dermanım kalsa evin içinde biraz turlardim ama kalmamıştı😔zıp yarısından cekiliyorum ama hava iyi olursa yürüyüş yapayım cumaya kadar bari

melita09 melita09 bugün 10.000 adım bekliyorm senden canım listeye gireceksek sporları biraz arttırman lazım
Eskiden sen güzel adım yapıyordun zıplıyordunda değil mi ? Sadece menüleri kısmakla kasları eritiyoruz sonrasında da diyet bitince hızla geri geliyor kilolar bunu en iyi sen biliyorsun.. ama biz ne kadar yağ dokusu yerine kas yaparsak geri kilo alımı o kadar zorlaşacak onlar bizi ileride koruyacak 🤗
Kaptanım görmemişim 10000 adımı bugün atayım ozaman kaptanım

DeryaOnDiet DeryaOnDiet blonde ambition blonde ambition S Suskunhanim ve bütün hanımlar 🤗
Spor salonundaki hareketleri evde yapmaca 😍 belki ilginizi çeker 😘
Screenshot_2021-04-13-07-31-13.webp

Cnm iftar çok az olmuş umarım sahurda güçlü yedin 🤗
Salata ile doyudum zaten😅🤭 Rika basa toktum.iki saat sonra içmeye başlayınca büyük iki bardak su icebildim sadece,sonra uyku🙈sahurda da dünün aynısı nerdeyse😅
DeryaOnDiet DeryaOnDiet blonde ambition blonde ambition S Suskunhanim ve bütün hanımlar 🤗
Spor salonundaki hareketleri evde yapmaca 😍 belki ilginizi çeker 😘
Eki Görüntüle 2824017
Hemen baktım canım sayfaya bunu değil de aşağıdaki bı kaydettim ben de ,onu yapabilirim belki

Eklentiler

• Screenshot_2021-04-13-08-02-46-775_com.instagram.android.webp
    Screenshot_2021-04-13-08-02-46-775_com.instagram.android.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 22
😍 vallaha mı ,tiki el işaretleri de yapıp dil çıkartır mıyıız 🤗 tamam yakaladın mı sor peşinden koşsan da :KK66: hocadan peşinden koşturtmayı çok sever 🤣
Ay sağol cnm bnm 😘
oo su da süper 👍
bana ne bana ne bana ne beni al beni al onu almaaağğğ :KK70: :KK70: :KK70:

Ayıp ettin ördek dudak yapıp bile poz verebiliriz. 😂😂

Valla kaloriyi saymadım. Ama haşlanmış yumurta, 2 form etimek 2 parmak kadar süzme peynir, 3 tane büyük yeşil zeytin yedim. Her şeyi yazdım ya akşama menü listesinde heyecanı olmayacak. 🤪🤪

tabiii gülüm:KK36:

😍 vallaha mı ,tiki el işaretleri de yapıp dil çıkartır mıyıız 🤗 tamam yakaladın mı sor peşinden koşsan da :KK66: hocadan peşinden koşturtmayı çok sever 🤣
Ay sağol cnm bnm 😘
oo su da süper 👍
bana ne bana ne bana ne beni al beni al onu almaaağğğ :KK70: :KK70: :KK70:

ayyyy starbukun da mı varrrr :rolleyes:yoh artuukkk

Hello sahur people 😘 2ye kadar uzandım Allah kabul etsin şimdiden
Amin inşallah canın

Sevdiklerim ve çok sevdiklerim diye ayrılır benim de😅🤭 çok sevdiklerimin başında da tatlı gelir, hani öğün yerine tatlı ye kilo almazsın deseler hepsinden vazgeçer tatlıyla yaşamıma devam edebilirim o derece😅

AA bunu fark etmen ne kadar güzel🤗 oo yanında yatarken yerim ben de😂😂

Yine sınırda kaldım canım, dermanım kalsa evin içinde biraz turlardim ama kalmamıştı😔zıp yarısından cekiliyorum ama hava iyi olursa yürüyüş yapayım cumaya kadar bari
Tatlıyı bende çok seviyorum şerbetli sütlü çikolatalı farketmez

Back
X