kızlar eşimin spermleri 30 mılyon fazla değil azda değil ben pko hastasıyım ama 4 olumsuz tüp bebek yasadık her gittiğimiz doktor bır sorunyok kesın tutucak dıyor bızı umutlandırıyrdu ama sonuc kötu oluyordu hatta 4: denemem de dr um erkektı ve bu yumurtaları bana koyun ben bıle gebe kalırım dıyordu ama bulunamayan bişii vardı ve hamıle kalamıyordum bu arada yenı doktorum ilaçlara baslarken son kontrolumde bana herşey ıyı 3 gun sonra transferın var dedı ve tam masadan kalkarken bı sanıye dedi bişiii gördu rahım kasılıyor dedı ve bu sadece doğum esnasında kadınlarda olur dedı şoka girdi daha once hıc görmemış ve gormeside süprizdi son anda gordu bana fitil verdı ve transferden 30dk once fitili ol rahım gevşesın dedı bana hıç genetık test bıle ypmadı kendınden emındı ve mutlu sona ulaştık doktoruma güvenim sonsuz Kıbrıs Tüp Bebek hastanesının sahıbı Halil İbrahım Tekın hatırlarsınız 2006 yılında gazeteler televızyonlar hep 70 yaşında bır kadının hamıle olduğunu yazmıştı işte o doktor benım dokorum keşke daha onc tanısaymısım kendısını