• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Tüp bebek denemem ve başardım HAMİLEYİMMMMMM

SEDAYILDIZ TEBRİKLER.işte azmin başarısı sen buna örneksin.biliyormusun sen kendin şu an çok mutlusun ve senin bu sonucun kimbilir kaç kişinin umutlarını yeşertti.ben seni okuyunca şu an yaşadıgım umutsuzluk .karamsarlık için sen ışık oldun.hep mutluluk ve huzur seninle olsun.

Arkadaşlar bende ikinci denenme yapacam lütfen yardımedin adanada hangi merkez daha iyi bilen varmı? Yardım...

SEDAYILDIZ TEBRİKLER.işte azmin başarısı sen buna örneksin.biliyormusun sen kendin şu an çok mutlusun ve senin bu sonucun kimbilir kaç kişinin umutlarını yeşertti.ben seni okuyunca şu an yaşadıgım umutsuzluk .karamsarlık için sen ışık oldun.hep mutluluk ve huzur seninle olsun.

Evet canım İnsan isterse pes etmezse başarıya ulaşacaktır ben buna hep ınandım ınan bana 15 kere denemem lazım bıle olsa denerdım bırgun tutacağıı bılıyordum KIMSE PES ETMESIN ARKADAŞAR LÜTFEN BU DUNYA SINAV DUNYASI ALAH HEPIMIZI SINIYOR yeterkı sız pes etmeyın ısyan etmeyın yuce allahım BIRGÜN VERECEKTIR buna ınanıyrum ben

Kızlar bişii sorucam

Kasıklarınızdakı batmalar ağrılar nezaman geçti benım bugun 16. gunum devam edıyor

sedacım canım rabbim sonunda gönlünün muradını verdi hepimiz bu yolda az çaba harcamadık allahım şu mubarek günde herkesin dualarını kabul etsin herkese kucağına alacağı sağlıklı evlatlar nasip etsin seni çok çok tebrik ederim allahım devamınıda getirsin inşallah canım kasık batmasını sormuşsun her kişide farklı oluyo ama genelde hamilelik boyunca arasıra oluyor ilk başlarda daha çok oluyo tabi o bebişinin sana tutunmasının ve büyümesinin verdiği bi acı merak etme için rahat olsun benim 12. haftam hala daha kasık ve karın ağrılarım oluyor özelliklede adet dönemlerinde güzelim..........

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim hepinizin dualarını kabul eylesin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sedacım canım rabbim sonunda gönlünün muradını verdi hepimiz bu yolda az çaba harcamadık allahım şu mubarek günde herkesin dualarını kabul etsin herkese kucağına alacağı sağlıklı evlatlar nasip etsin seni çok çok tebrik ederim allahım devamınıda getirsin inşallah canım kasık batmasını sormuşsun her kişide farklı oluyo ama genelde hamilelik boyunca arasıra oluyor ilk başlarda daha çok oluyo tabi o bebişinin sana tutunmasının ve büyümesinin verdiği bi acı merak etme için rahat olsun benim 12. haftam hala daha kasık ve karın ağrılarım oluyor özelliklede adet dönemlerinde güzelim..........

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar rabbim hepinizin dualarını kabul eylesin inşallah..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım çok tşk ederım içimi rahatlattın

emennılerın içinde çok teşekkur ederim bütün arkadaşlar için bol bol dua edeyorum allahım herkese bu duyguyu yaşatsın hamıle arkadaşlarda hepimiz sağlık bır şekılde kucağımıza alalım ınsllah evet ben başardım 5. denememde kımse pes etmesın örnem olım herkese allah çok ısteyınce verıyor canım

canım çok tşk ederım içimi rahatlattın

emennılerın içinde çok teşekkur ederim bütün arkadaşlar için bol bol dua edeyorum allahım herkese bu duyguyu yaşatsın hamıle arkadaşlarda hepimiz sağlık bır şekılde kucağımıza alalım ınsllah evet ben başardım 5. denememde kımse pes etmesın örnem olım herkese allah çok ısteyınce verıyor canım

evet canım rabbim okadar büyükki gözyaşlarımızı dualarımızı görüyor biliyor bence okadar içten ediyoruzki rabbim karşılığını veriyor allahım verdi gönlümüzün muradını gerisi hayırlı sağlıklı evlatlar dilemek olmayan arkadaşlarda yılmasın bıkmasın okadar güzel bişeyki arbbim mutlaka sizede vericektir er geç herşeyin vakti zamanı vardır

sedaaaaaaaaaaa özel mesaj kutun dolu ulaşamıyorum nerelerdesin benim 12.gün negatif bana bir ulaş canım yaaaaaaaaaa

sera canım cok uzuldummmm sakın kendını uzme olurmu mutlaka sende bırgun anne olucaksın ben bunu bılıyorum sadece zamanı degılmıs canım ben her olumsuzlukta sonuca yaklastıgım ıcın bıle sevınıyordum dık dur uzulme aglama ben basarıcam de ve bence kendını ıyı hıssettıgınde tedavıne tekrar basla cok fazla ara verme canım

sera üzülme desekte pek anlamlı olmayacak biliyorum ama sen yinede kendini fazla yıpratma. kendine gelir gelmezde hemen yola devam et

teşekkür ederim kızlar ilgileriniz için yok busefer ilki kadar üzülmedim demekki insan acılara karşı katılaşabiliyor ve ben ilk günkü heyecanımla yola kaldığım yerden devam edeceğim inşallah o günler gelecek rabbim bizimde yüzümüze gülecek

teşekkür ederim kızlar ilgileriniz için yok busefer ilki kadar üzülmedim demekki insan acılara karşı katılaşabiliyor ve ben ilk günkü heyecanımla yola kaldığım yerden devam edeceğim inşallah o günler gelecek rabbim bizimde yüzümüze gülecek

çok üzüldüm geçmiş olsun canım.inşallah en kısa zamanda bebişlerine kavusursun.

teşekkür ederim canlarım yaaaa nasip değilmiş inşallah rabbim kendiliğinden verir ve burda seviniriz hep beraber ama destekleriniz için yeniden çok teşekkür ederim
sağolun inşallah hamile olan arkadaşlar sağlıklı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar
benim gibi olanlarada allah tez zamanda annelik duygularını yaşatır

bende senin adına cok sevindim cnm benimde transferimin 7.günü çok korkuyorum inş. dualarınızı bekliyorum

Back
X