- Konu Sahibi mucize1902
Ben 5.tüp bebegimi yapıcam mayıs 2014 gibi benim gibi 5.tüp bebegini yapan yada daha fazla yapan arkadaşlar bana umut olun lütfen buraya yazın:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende geçtiğimiz temmuz ayında 5. tüp bebek denememden de negatif sonuç aldımBen 5.tüp bebegimi yapıcam mayıs 2014 gibi benim gibi 5.tüp bebegini yapan yada daha fazla yapan arkadaşlar bana umut olun lütfen buraya yazın:18:
benim hiç hamilelik olmadı5. tüp bebeği denicem umut tüp bebek de denicem şansımız var mı acaba pes etmeden devam ediyorumda
benimde hiç hamilelik oluşmadı maalesef
sizin sorun ne:26:
benimde 16 yıl sonra 10.tüpbebek denememde bahçeci kinikten oldu.embriyoya genetik tanı yapıldı diğer denemelerimde yapılmamıştı ve hiçbirinde hamilelik olmamıştı. şu anda 32 haftalık hamileyim.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Maşallahh canım sana Allahım nazardan saklasın bebeğini..
kaçıncı gün embriyosuydu kalitesi nasıldı hangi protokol uygulandı biraz bahseder misinn
amin canım rabbim hepimize nasip etsin inşallah.kısa protolol 5.günü embriyosuydu toplamadan sonra 5. güne varan iyi kalitede 7 embriyom olmuştu ama embriyoya genetik tanı yapılınca yalnızca 1 tane sağlıklı embriyom olduğunu gördük tek embriyo transferi yapıldı rabbim onu bize nasip etti inşallah kucağımıza almayıda nasip eder.bazen bizde olduğu gibi 5 güne ulaşan 1. kalite embriyolarda bile genetik bozukluk olabiliyormuş bize yapılan kromozom testlerindede bir sorun çıkmamıştı bir çok kez denemesi olmasına rağmen gebelik olmayanların aklında olsun
bende 6 kere tüp bebek tedavisi oldum ama maalesef olmadı
transferi geçtim embriyo bile olmuyor
ilk tedavimde doktor beni streslisin diye diye strese soktu yumurtalarım büyümedi tedavi iptal
2.ye başlayalım diye gittiğimizde kocaman bir sürü kist ilaçtan dolayı yumurtalar kiste dönüşmüş
2. tedavide doğal siklus dendi 4 yumurtadan 1 miydi 2 miydi hatırlamıyorum sağlam çıktı döllenmedi
3. tedavide 3 yumurta vardı yumurtalarım erken çatladı yine iptal
bu arada fsh yüksekliğiyle uğraşıyoruz 30 lara kadar çıktı
4. tedavide herşey çok güzel 6 yumurta toplandı 5 döllendi kalitelerini sormadık 2 transfer edildi negatif
kalanları donduralım dedik sağlıklı çözülmezler dedi embriyolog
5. tedavide 3 yumurtadan 2si sağlam çıktı galiba 1 döllendi ama gelişimi durdu embriyonun
6. tedavide kistime rağmen devam edildi 1 yumurtam çıktı oda döllenmedi
bu arada 5. ile 6. tedavi arasında genetik tahlillerimiz yapıldı
eşimde birşey çıkmadı maşallah ama bende endometriozis vardı zaten pıhtılaşma çıktı
yumurta rezervim az test yapılmadı ama 3 ten 4ten fazla yumurtam olmuyor
tüplerim tıkalı laparoskopi oldum ama açılmadı dedi dr çok yapışık demişti zaten
hipotiroitim var 7 yıllık evliyim hiç gebelik yaşamadım yaşım 33
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim gibi bişey olmuş
birde bu tedavilerimin hepsini aynı yerde eynı doktorlarla denedim
şimdi başka yerde deneyelim diyoruz ama ne zaman nerde bilmiyorum
aslında ben yine olmayacağından korkup tedavi istemiyorum diyorum
ama eşim deneyelim diyor açıkçası
hakkımızda hayırlısı diyorum Allah büyük O herşeye gücü yetendir
İnşallah bütün isteyenlere arasında bize de hayırlı sağlıklı salih evlatlar verir