Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Çok üzgünüm çoookarkadaşlar kızım 5 yaşında anasınıfına gidiyor yarım gün bakıcıda kalıyordu ama istemem bakıcı diye ağladı kaçgün şimdi babası fedakarlık yapıyor ve o bakıyor ama adamı deli ediyor eve geliyorum kızm altına yapmış hemde 4 5 kere eşim delirmiş pislik içinde kalmış ve aynı şeyi banada yapmaya başladı nasıl davranmak gerek bilmiyorum
OF ÇEKME ŞAMPİYONU
Kayıtlı Üye
canım benim oğlumda 5 yaşına kadar altına yaptı.hiç birşekilde başedemedim dahası sinirlenin ce yada istediği yapılmayınca kakasını dahi yapıyordu.biz enson çare olarak rehberlik araştırma merkezine götürdük.20 günde bayağı faydasını gördük.son 6 aydır hiç yapmıyor
.bide bunu dene bakalım.dahada önemlisi kk da çamaşırsuyu adıyla bir rehberlik uzmanı var ondanda yardım alabilirsin.burda bir blok açmış yardımcı olacaktır o sana .öpüyorum sevgiyle kal.a.s.
Çok üzgünüm çoookarkadaşlar kızım 5 yaşında anasınıfına gidiyor yarım gün bakıcıda kalıyordu ama istemem bakıcı diye ağladı kaçgün şimdi babası fedakarlık yapıyor ve o bakıyor ama adamı deli ediyor eve geliyorum kızm altına yapmış hemde 4 5 kere eşim delirmiş pislik içinde kalmış ve aynı şeyi banada yapmaya başladı nasıl davranmak gerek bilmiyorum
sevgili arkadaşım benim kızımda 11 yaşında ve 5 senediri aynı derdi bende çekiyorum san tek tavsiyem bu konuda çok sabrlı olman ne kadar zor birşey bilirim çocuk ıslak kalır sürekli kıyafet yıka kurut hele misafirlikte kalmak büyük sorun ... önce bir çock doktoruna götür çünkü benim kızımın ki enürezis nokturna diye bir rahatsızlık çıktı bu hastalık çocukların mesaneye gelen idrarı dymamaları ve altlarına kaçırmaları derin uyku halinde robot gibi oluyor benim kızım ilk başlarda nevresim yıkamaktan bıktım vallahi ben hele bir tane yatağımızı attık bile şimdi yeni yatak aldık onun da üstündeki ambalajını çıkarmadım iki tane havlu yatak koruyucu serdim anca vallahi......psikloglar yada pedagoglar böyle durumlarda çocuğun bunu bilerek yapmadığını bazen bunu anneye yada babaya tepki olarak yaptıklarını söylüyorlar ama ben biliyorumki çok erken tuvalrt alışkanlığı edinen çocuklar bunu yapıyor bir örnek veriyim ben kızımı 1.5 yaşında gece tuvalete kalkmaya alıştırdım ve bu sorunu yaşıyorum oysaki 5 yaşında birde oğlum var onu bu tecrübemden dolayı 3 yaşına kadar hiç sıkmadım etrafımdakiler ay hakla altınımı bezliyorsun demelerine rağmen şimdi oğlum muntazam geceleri kendi tuvaletini kebdi kalkıp yapıyor ....sana bu zor durumunda destek olabildiysem ne mutlu bana allah yardımcın olsumn canım
merhaba arkadaşlar.benimde oğlum 4 yaşında ve son 4-5 aydır geceleri altına kaçırıyo ne yapacağımı şaşırdım çözüm bulan varsa bana da söylesin artık çıldırmak üzereyim
4-5 yaş zaten sorun edilcek bir yaş değil canım.bir problem olduğunu sanmıyorum.malum bütün gün yoruluyorlar akşam yatıncada aralıksız uyuyorlar.eğer sen gece dikkat edersen tuvaleti geldiğinde dönmeye başladığını göreceksin.bu durumda kaldır kendin götür bak o zaman altına yapmıcak.sonuç alacğını düşünüyorum.inşallah da öyle olur.
Arkadaslar benim kizim 4yasinda daha once biyle bi sorun yoktu ama iki uc aydir kakasini yapiyo gunduz ben daha kucugum diyo cildiracam teyzemin bebegi oldu onu kiskaniyo farkindayiz onun yaninda annesi bile bebegi sevmiyo kizimi seviyo onla ilgileniyo ama yok kizim bebeklik gunlerine donuyo parmak emmeler altina yapmalar aglayarak biseyler istemeler falan napmam lazim yardim edin
Allah yardımcınız olsun benim kizimda 4,5 yaşında bir haftadır gece altına yapıyor inat dediği olmadığı zaman çok ağlıyor bide bu çıktı çalıştığım için özel okula gidiyor ordada çok iyi ilgeniyorlar ama her isteğini yapmadıkları için hırsını bizden çıkarıyor, inat insallah düzelir