5 yıldır hayatıma kimseyi alamadım 3 ay önce yeni bir ilişkim oldu ama....

Yani 5 yıldır kimseyle olmayıp olmayıp 5 yilin sonunda uyusturucu bağımlısı adamı mı aldınız hayatınıza? Bunun için mi beklemistiniz? Adam aşırı fantastik geldi bana. Macera başlıyor hazır olun. Sıradan hayatınıza aksiyon gelecek
İşte bunu bütün arkadaşlarım söylüyor 5 yıl bekledin bunun içinmiydi diye

Uyuşturucuyu bıraktığını söylüyor ama alkolik gibi bişe hergün içmese üçgüne bir içiyor üstelik amerikada kumar oynuyodu şimdi kıbrısta oynuyor benimle olduğu günden bugüne gitmedi

Annesi ara ara yazıyor iyimisiniz anlaşıyormusunuz filan diye annesine herzamn iyi olduğumuzu söyledim resmen oynadım

Temmuzda geleceğini ve ailemle tanışacaklarını söyledi.çok umutlu bu olanlardan haberi yok annesi ailesi çok iyi ama aile iyi diye hayatımla oynayamam

Bence siz Bunca yıldan sonra tutuncak bi dal o ise bi yara bandi aramis ve birbirinizi bulmussunuz.

Bu adamla evlilik dusunmemelisin bence. .

Evet bir dal aradım galiba yanlış yerde aradım
Dogru insan gibi gordun ama şükretki sana başta gostermis gercek tarafini ve lutfen diyorum bukadar bagimliliklarina ragmen ve ustelik eski nisanlisinin gölgesi ismi konusu halaa sizinleyken bu adamla lutfen olma uzak dur

Zaten evlenemem üçgündür uzaklaşma
Dogru insan gibi gordun ama şükretki sana başta gostermis gercek tarafini ve lutfen diyorum bukadar bagimliliklarina ragmen ve ustelik eski nisanlisinin gölgesi ismi konusu halaa sizinleyken bu adamla lutfen olma uzak dur
Olamayacağımı bir saat önce belirttim kendisine.arkadaşlarım sizin söylediğiniz herşeyi söyledi konuştu benimle ama baika insanaşrın düşüncelerinide almak istedim en kötüsüde özkanın kemiklerini sızlatıyorsun demeleriydi

Zaten evlenemem üçgündür uzaklaşma

Olamayacağımı bir saat önce belirttim kendisine.arkadaşlarım sizin söylediğiniz herşeyi söyledi konuştu benimle ama baika insanaşrın düşüncelerinide almak istedim en kötüsüde özkanın kemiklerini sızlatıyorsun demeleriydi
Hayir bak o yanlis bi dusunce rahmetli eski sevgilinizin mekani cennet olsun nur içinde yatsin gunahlari af olsun insallaahhhh fakat onun kemiklerini sızlatma gibi bir dusunceye kapilma girme bile o konuya.. o yara sende hep kalicak o bambaska ve çok farkli bisi sende fakat hayat devam ediyor elbet sende bir yerden sonra tutunucaksin birseye , dedigim gibi özkanin kemikleri sizliyor diye dusunursen hic bi yerden baslayamazsin yapma bunu kendine .. ama bu adamlada olma lutfen geri dönme barisma. .

Galiba hayatım boyunca bir mezara bağlı yaşicam hepsi bu

5 yıldır bu şekilde yaşıyorum.üç ay olmuş bu ilişkiye bana kattığı katacağı hiçbişe yoktu ki zaten.hayatımı çocuklara adamışım böyle yaşayıp gidicem işte

bu kadar karamsar olmayın elbet çıkar karşınıza gönlünüze göre birileri umudunuzu yitirmeyin

Umudum bu yıl bitti.bi sevgilim olsun diye arayış içinde olmadım takii 3 ay öncesine kadar yalnızlığım bitti galiba diye sevinmiştim.ama bu umuttan başka bişey ben böyle yaşayıp gidicem işte.

İyi bir insan olduğundan hiçbi şüphem yok fakat ayrı yerlerde yüzüyoruz o dibe batmış bense kulaç atıyorum yorucu.

Back
X