Sizdeki takinti bunu yenmek içinde kendinizi sorguya cekin bi dur deyin adam size sonradan geri donmedigi ucin bi caba icine girmissiniz sizin ici n zor olabilir ama adamın hayatında biri var onlari bu iliski suresinde rahatsiz etmek dogrumu kim bilir sizin icin belki kavgada etmislerdir birakin adamin yakasini kendi yoluna bakmis dizdr bakin ...yillarca evli olup bosananlarda var..5 yildir birlikteydik aslinda baslarda cok ilgisizdi cevremdeki herkes ondan bana hayir gelmiycegini soylerdi annesi ölmüs babasida terketmisti . tanidigimda bi okulun yurdunda yasiyodu cok sevdik birbirimizi zamanla baglandik oda cook sevdi beni nisanlandik sonra bi ise girmedi bi caba gostermedi ilgilenmedi hic en son ayrildik baskasini bulmus cok canim yaniyo ayrilali daha 2 ay oldu bi tuhafim aklima getirmemey calisiyorum bende baskalariyla konusmak istiyorum daha onceden gitmedigim yerlere gittim bol bol gezdim yeni insanlarla tanistim bi ise girdim ama sonuc yine yalnizim ne biliyim birlikteyken bana 'evlenip bosanmaktansa simdi ayrilalim icimizde bi yara olarak kalir ama ' demisti ama icinde bi yara bile degilim ulasmaya calistikca nefret etti benden oyle ozledim ki onu nasil atlatirim bunu ?
gecer gecer neler gecmedi ki...5 yildir birlikteydik aslinda baslarda cok ilgisizdi cevremdeki herkes ondan bana hayir gelmiycegini soylerdi annesi ölmüs babasida terketmisti . tanidigimda bi okulun yurdunda yasiyodu cok sevdik birbirimizi zamanla baglandik oda cook sevdi beni nisanlandik sonra bi ise girmedi bi caba gostermedi ilgilenmedi hic en son ayrildik baskasini bulmus cok canim yaniyo ayrilali daha 2 ay oldu bi tuhafim aklima getirmemey calisiyorum bende baskalariyla konusmak istiyorum daha onceden gitmedigim yerlere gittim bol bol gezdim yeni insanlarla tanistim bi ise girdim ama sonuc yine yalnizim ne biliyim birlikteyken bana 'evlenip bosanmaktansa simdi ayrilalim icimizde bi yara olarak kalir ama ' demisti ama icinde bi yara bile degilim ulasmaya calistikca nefret etti benden oyle ozledim ki onu nasil atlatirim bunu ?
2 ayda mi bulmus o baskasini yoksa zaten 5-6 aydir vardida yeni yeni mi adini heryere yazmaya basladi..erkekler cok garip gercekten..[/QUOTE valla bilemiyorum ayriliktan 1 gun sonra ben seni sevmiyorum artik dedi 2 hafta sonra da baskasini seviyorum evlencem dedi sozde benden sonra bulmus bilmiyorum hic supelenmedim ama son aylarda artik bana ait olmadigini eskisi gibi sevmedigini hissediyodum
aldatildim mi yani aslinda ben istemiyodum artik onu sevgim kalmamisti ama onun beni biranda silmesi beni deli eden hirs yaptim galibaO seninleyken aldatmış seni..Gaflet uykusundan uyanman için tek ve en geçerli sebep.. 2 ayda unutamayabilirsin belki ama unutacağından emin ol.. Karşına düzgün bir insan çıkıp sana değer verdiğinde bunu da iliklerine kadar hissettiğinde eskisine karşı ne nefret ne kıskançlık hiçbir şey kalmayacak buna eminim.. Tecrübeyle sabit.. 4 yıllık ilişkim aldatılma sonucu bitti.. Pişman da olsa yalvarsa da asla olmaz dedim iyi ki de demişim.. Eşimi alnıma yazmış zaten Rabbim bin şükür diyorum..Eskisine teşekkür edesim var şimdi.. Yani geçecek emin ol..
Aldatılmış olman çok yüksek bir ihtimal.. Çünkü senden ayrıldıktan 2 sonra ben evlencem başkasıyla demesi sence normal mi? Aldatmış ki öbürüyle evlenme kararı almış.. Unutursun bu nefretle sonra bir bakmışsın pufff olmuş gitmiş aklından.. Rahat ol geçecek kız valla bak:) ama kendine meşgale bul.. Kitap oku.. Tiyatro ennnn sevdiğim tiyatroya git.. Arkadaşlarınla bol bol takıl.. Canlı müziklere git.. Ailenle zaman geçiri.. Aha yaz geliyo deniz, kum, güneş bunlar olmuyorsa piknikler.. Arkadaşlarınla organizasyonlar yap piknik düzenleyin mesela.. Ya ben o dönemlerde hep bir etkinlikteydim..böyle böyle geçecek..aldatildim mi yani aslinda ben istemiyodum artik onu sevgim kalmamisti ama onun beni biranda silmesi beni deli eden hirs yaptim galiba
yeni bi ise basladim ama dedigim gibi kafami bol bol dagittim gezdim . ben canimi yakmak icin soyledigini dusunmustumAldatılmış olman çok yüksek bir ihtimal.. Çünkü senden ayrıldıktan 2 sonra ben evlencem başkasıyla demesi sence normal mi? Aldatmış ki öbürüyle evlenme kararı almış.. Unutursun bu nefretle sonra bir bakmışsın pufff olmuş gitmiş aklından.. Rahat ol geçecek kız valla bak:) ama kendine meşgale bul.. Kitap oku.. Tiyatro ennnn sevdiğim tiyatroya git.. Arkadaşlarınla bol bol takıl.. Canlı müziklere git.. Ailenle zaman geçiri.. Aha yaz geliyo deniz, kum, güneş bunlar olmuyorsa piknikler.. Arkadaşlarınla organizasyonlar yap piknik düzenleyin mesela.. Ya ben o dönemlerde hep bir etkinlikteydim..böyle böyle geçecek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?