Iyi geceler arkadaşlar, gece gece ağlama isteğiyle kalktım yataktan. Durum şu eşimde bende öğretmeniz özelde, eşim yapı itibariyle cimridir beni bazen ben düşünmediğim zamanlarda bile düşünür ama genel olarak konu ben olunca ucuza kaçar, geçenlerde şöyle birşey oldu ben 2,senedir falan kredi kartı kullanıyordum ama eşime söylemedim kendim ödüyorum hallediyorum diye git zaman gel zaman 1 senedir oğlum oldu ve o doğmadan önceki bebek alışverişi de dahil kendime aldıklarım hep ben aldım karttan ama sorunsuz ödüyordum. Adam ben zorla bişe aldırmasam almayacak yani o derecede. Neyse bebeğimiz oldu ben işten çıktım ve tık anında pandemi patladı ve ben evdeyim maaşımdan kesinti oluyor ama var yine şükür. Ama ben doğum yaptım evden dışarı çıkamıyorum zaten pandemi var diye senin paraya ihtiyacın yok hooop bir anda parasızım. Kartımı bilmiyor ve ödeyemedim ve katlanarak 6 bin olmuş benim yaptığım 4 ama 2 de faiz gelmiş. Geçen ay eşime söyledim böyle böyle. Eşim ayıldı bayıldı boşanma sebebi bu bırak oğlumu git, ben mahcup oldum yani zaten doğumdan sonra bütün devreler alt üst. Birde gurbetteyim aileme de göndermiyor pandemi var diye bahanesi de var. Olay böyle. Bugün de dedim hayatım zaten bebek olur olmaz pandemi çıktı kimse bebeği sevemedi zaten market dışında biryere giden yok ailelerden gidelim senin annenlere yazık sevsinler çocuğu sonrada havalar ısınsın biraz ben memlekete gideyim 1 senedir göndermedi. Boşanırım ölürüm ama mesafeyi aradan kaldırıp çocuğumu sevdirmem dedi. Dedim yazık yaşlı insanlar ölüm var torun sevsinler. Yok o öpecek bu öpecek sonra çocuğumu ben öpecem yok öyle birşey. Ben sizi memlekete götürürüm ama otelde kalırız annenlerde değil diyor.
*Ayrıca öfke kontrol problemi var yani şiddet yok ama asla normal iki insan gibi tartışıp konuşamıyoruz. O kadar zoruma gidiyor okadar zoruma gidiyor ki. Ben ne yapacağımı bilmiyorum. Yani boşanma şartlarını araştırıyorum artık düşünün. Çocuğumuz olmasa gerçekten gitmiştim ama yavrumun şuçu ne

Psikolog bir arkadaşı var onun iş yerinde çok iyi bir psikolog,telefonundan numarasını aldım. Acaba konuşsam mı?