• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 YILLIK EVLİYİM VE VAJİNUSMUSU YENEMİYORUM BOŞANMAK ÜZEREYİM

Merhaba arkadaşlar, ben 5 yıllık evliyim ve penis vajen birlikteliğini bir türlü gerçekleştiremiyouz, eşim baskı kurmadı hiç bir zaman ama ben bir türlü yapamadım ve bu zamana kadar erteledim. Artık eşimde olmayacağını kabul edip boşanmak istiyor, ben bunu nasıl çözücem bi çıkış yolu bulamıyorum delirmek üzereyim yardıma ihtiyacım var ne yapabilirim nasıl çözdünüz bu sorunu yardım edin lütfen
5 yıl kadar uzun olanı hiç duymamıştım

Merhaba arkadaşlar, ben 5 yıllık evliyim ve penis vajen birlikteliğini bir türlü gerçekleştiremiyouz, eşim baskı kurmadı hiç bir zaman ama ben bir türlü yapamadım ve bu zamana kadar erteledim. Artık eşimde olmayacağını kabul edip boşanmak istiyor, ben bunu nasıl çözücem bi çıkış yolu bulamıyorum delirmek üzereyim yardıma ihtiyacım var ne yapabilirim nasıl çözdünüz bu sorunu yardım edin lütfen
Evde kendim yenemem yapamam diyorsanız bi doktorla görüşün ama bence o bir sürü para alan şu kadar günde yenersiniz diyenlere ben pek güvenemiyorum açıkçası bende çok korkuyordum yıllarca bu durumdan kaçtım evlenmek bile istemedim yapmak istemedim içimde istek vardı ama hep korkuyordum ben açıkçası şöyle yaptım sağolsun eşiminde desteğiyle başardım siz belki çok şey denemişsinizdir ama ilk önce ön sevişmeyi uzun tutun sonra hiç girmeyecekmiş gibi düşün çok yavaş yavaş girmeye çalışsın girdikçe bekle nefes al girsin bekle nefes al hemen olmasa bile öyle dene altta ol bence daha rahat hissedersin uyuşturucu krem falan hiç işine yaramaz kandırma sadece

Beş yıl çok uzun bir süre. Eşiniz yeterince sabır göstermiş. Hiç Dr a gitmediniz mi?

Evde kendim yenemem yapamam diyorsanız bi doktorla görüşün ama bence o bir sürü para alan şu kadar günde yenersiniz diyenlere ben pek güvenemiyorum açıkçası bende çok korkuyordum yıllarca bu durumdan kaçtım evlenmek bile istemedim yapmak istemedim içimde istek vardı ama hep korkuyordum ben açıkçası şöyle yaptım sağolsun eşiminde desteğiyle başardım siz belki çok şey denemişsinizdir ama ilk önce ön sevişmeyi uzun tutun sonra hiç girmeyecekmiş gibi düşün çok yavaş yavaş girmeye çalışsın girdikçe bekle nefes al girsin bekle nefes al hemen olmasa bile öyle dene altta ol bence daha rahat hissedersin uyuşturucu krem falan hiç işine yaramaz kandırma sadece
ben doğru düzgün hiç denemesine bile giremedim korkusundan her seferinde hüsran olunca artık denemeyi bile bırakmıştık son 1 yıldır, çok kötü hissediyorum artık tiksindim kendimden bu durumdan, eşimde beni üzmemek için sustu hep ama oda yeter diyip boşanalım diyor

Bir kaç sefer terapi aldım işe yaramadı diye bir şey yok ama, bir kaç seans yaramadıysa bin seans alsaydınız, farklı yöntemler tedaviler araştırıp deneseydiniz keşke,
az değil tam 5 seneden bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla pek umurunuzda olmamış gibi, o yüzden eşiniz çok haklı boşanmalısınız.

online olarak psikologdan seans aldım bir kaç kere ama olumlu gelmedi bana
online olarak normal psikolog size ne verebilir ki? bu konuda uzman birine gitmeniz, aparatlarla alıştırma yapmaniz gerekiyor.
vajinismus degil herhangi bir sorun bile olsa sorun ortada kabak gibi duruyorken çözüme yanasmayan, gormezden gelen biriyle evli kalmak mantıksız.
esiniz dogru olani yapar boşanmakla.
nedense esi kaybetme tehlikesi gelince bir anda sorununuzu cozmek akliniza gelmis. keske daha onceden boyle bir blöf yapsaydi da sorununuzu cozmeye calissaydiniz.
avukatlar da pahali bosanmak da ona para verene kadar gidin konuda bilindik bir insana tedavi olun, birkac seansta çözün sorununuzu
bakin burada 13bin tane sayfa var, insanlar gelmis cozmeye calismis ve cozmusler bence okuyun oradan uygun bir isim bulun reklam olmayan ve gidin. ne oneriyorlarsa dilatör vs siparis verin

ben doğru düzgün hiç denemesine bile giremedim korkusundan her seferinde hüsran olunca artık denemeyi bile bırakmıştık son 1 yıldır, çok kötü hissediyorum artık tiksindim kendimden bu durumdan, eşimde beni üzmemek için sustu hep ama oda yeter diyip boşanalım diyor
Selamlar, öncelikle bunun doğal bir durum olduğunu anlamakla başlamak gerekiyor. Kadın doğum uzmanından randevu alıp gitmelisiniz. Özellikle bu konuda çalışan doktorlar da var. Ayrıca 5 yıl uzun bir süre değil, çözüme yönelik doğru adımlar atılmazsa 10 yıl da sürer.
Ama çözümü basit olan bir durum doğru uzmana gitmeniz lazım

Gerçekten yukarıda yazan arkadaşlar haklı 5 yıl çok uzun bi süre demek ki pek umursamamışsınız üzerinde durmamışsınız durumun , online olarak vajinusmusu nasıl yenebilirizdiniz ki

Eğer eşinizi sevmiyorsanız boşanın. Seviyorsanız da kadın doğum ve psikiyatriye gidin. Online paikologla olmaz.

Back
X