- 6 Kasım 2025
- 9
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi Busra tepe
Başardımmmmm
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 yıl kadar uzun olanı hiç duymamıştımMerhaba arkadaşlar, ben 5 yıllık evliyim ve penis vajen birlikteliğini bir türlü gerçekleştiremiyouz, eşim baskı kurmadı hiç bir zaman ama ben bir türlü yapamadım ve bu zamana kadar erteledim. Artık eşimde olmayacağını kabul edip boşanmak istiyor, ben bunu nasıl çözücem bi çıkış yolu bulamıyorum delirmek üzereyim yardıma ihtiyacım var ne yapabilirim nasıl çözdünüz bu sorunu yardım edin lütfen
Evde kendim yenemem yapamam diyorsanız bi doktorla görüşün ama bence o bir sürü para alan şu kadar günde yenersiniz diyenlere ben pek güvenemiyorum açıkçası bende çok korkuyordum yıllarca bu durumdan kaçtım evlenmek bile istemedim yapmak istemedim içimde istek vardı ama hep korkuyordum ben açıkçası şöyle yaptım sağolsun eşiminde desteğiyle başardım siz belki çok şey denemişsinizdir ama ilk önce ön sevişmeyi uzun tutun sonra hiç girmeyecekmiş gibi düşün çok yavaş yavaş girmeye çalışsın girdikçe bekle nefes al girsin bekle nefes al hemen olmasa bile öyle dene altta ol bence daha rahat hissedersin uyuşturucu krem falan hiç işine yaramaz kandırma sadeceMerhaba arkadaşlar, ben 5 yıllık evliyim ve penis vajen birlikteliğini bir türlü gerçekleştiremiyouz, eşim baskı kurmadı hiç bir zaman ama ben bir türlü yapamadım ve bu zamana kadar erteledim. Artık eşimde olmayacağını kabul edip boşanmak istiyor, ben bunu nasıl çözücem bi çıkış yolu bulamıyorum delirmek üzereyim yardıma ihtiyacım var ne yapabilirim nasıl çözdünüz bu sorunu yardım edin lütfen
psikologdan terapi aldım bir kaç seans ama olumlu olmadı,Doktora gittiniz mi?
online olarak psikologdan seans aldım bir kaç kere ama olumlu gelmedi banaDoktora gitmediniz mi hiç?
Ne kadar yardımcı olacak bir cümle teşekkürler5 yıl kadar uzun olanı hiç duymamıştım
terapi aldım bir kaç senan ama işe yaramadıBeş yıl çok uzun bir süre. Eşiniz yeterince sabır göstermiş. Hiç Dr a gitmediniz mi?
ben doğru düzgün hiç denemesine bile giremedim korkusundan her seferinde hüsran olunca artık denemeyi bile bırakmıştık son 1 yıldır, çok kötü hissediyorum artık tiksindim kendimden bu durumdan, eşimde beni üzmemek için sustu hep ama oda yeter diyip boşanalım diyorEvde kendim yenemem yapamam diyorsanız bi doktorla görüşün ama bence o bir sürü para alan şu kadar günde yenersiniz diyenlere ben pek güvenemiyorum açıkçası bende çok korkuyordum yıllarca bu durumdan kaçtım evlenmek bile istemedim yapmak istemedim içimde istek vardı ama hep korkuyordum ben açıkçası şöyle yaptım sağolsun eşiminde desteğiyle başardım siz belki çok şey denemişsinizdir ama ilk önce ön sevişmeyi uzun tutun sonra hiç girmeyecekmiş gibi düşün çok yavaş yavaş girmeye çalışsın girdikçe bekle nefes al girsin bekle nefes al hemen olmasa bile öyle dene altta ol bence daha rahat hissedersin uyuşturucu krem falan hiç işine yaramaz kandırma sadece
online olarak normal psikolog size ne verebilir ki? bu konuda uzman birine gitmeniz, aparatlarla alıştırma yapmaniz gerekiyor.online olarak psikologdan seans aldım bir kaç kere ama olumlu gelmedi bana
Selamlar, öncelikle bunun doğal bir durum olduğunu anlamakla başlamak gerekiyor. Kadın doğum uzmanından randevu alıp gitmelisiniz. Özellikle bu konuda çalışan doktorlar da var. Ayrıca 5 yıl uzun bir süre değil, çözüme yönelik doğru adımlar atılmazsa 10 yıl da sürer.ben doğru düzgün hiç denemesine bile giremedim korkusundan her seferinde hüsran olunca artık denemeyi bile bırakmıştık son 1 yıldır, çok kötü hissediyorum artık tiksindim kendimden bu durumdan, eşimde beni üzmemek için sustu hep ama oda yeter diyip boşanalım diyor
Bu konuda kadın doğuma gittiniz mi hiç? Online terapi ile olacak bir şey değil ki bupsikologdan terapi aldım bir kaç seans ama olumlu olmadı,
İyi de belki fizyolojik bir sebebi var. 5 senedir nasıl doktora gitmezsiniz. Çok uzun bir süre.psikologdan terapi aldım bir kaç seans ama olumlu olmadı,
Özür dilerim ben kötü niyetli yazmamıştım grupta tedavi olanları gördüğüm için şaşırdım yeni 1 sene 3 sene diyeni görmüştüm çünküNe kadar yardımcı olacak bir cümle teşekkürler
Online tam anlamıyla katkı sağlamaz. Bu durum için özel aparatlar vs var. Kendiniz alıştırma yapmanız için.online olarak psikologdan seans aldım bir kaç kere ama olumlu gelmedi bana