- 4 Mayıs 2025
- 4
- 2
- 1
- 27
- Konu Sahibi kkkkkkubra
Merhabalar kızlar, gece gündüz buradaki yazıları okuyup vajinismusu ben de nasıl yenebilirim diye diye uğraştım çabaladım, herkes tek tek yenme hikayelerini yazıyordu, toplantı aralarımda bile buraya gelip okuyordum, ne denemişlerse yapmaya çalışıyordum, egzersiziydi, nefes çalışmasıydı sıcak duşuydu denemediğim kalmadı. Evet yendim çok şükür Allaha bin şükür olsun, ve buraya bunu yazmaya belki biri görür de o da kurtulur amacıyla yazıyorum. Ben üç aylık evliydim, üç aydır yapamıyordum, dediğim gibi buradan okuduklarımla kendi kendime yenmek için çok ama çok çabaladım, ilk kulak çubuğunu başarınca mutluluğumu unutamıyorum… Kulak çubuğunu da buradan öğrenmiştim, bir raddeye kadar burada okuduklarım çok işime yaradı ama dilatörde ikinciyi bile alamıyordum ancak birinci boyutu başarmıştım yok olmuyordu, en son buradan biri DR. nazife ergen’i önermişti, doktorun instagramına, google yorumlarına baktım araştırdım, ona gelip yenen hastaların mektuplarını okuyup ümitlendim ve gitmeye karar verdim, asla ama asla inanmıyordum o seanslarla başaracağımı ama çok şükür Allaha bin şükür 3-4 seans sonra başardım, 3. Seans sonrası aslında bir seansım daha varken denemek istedim kendime güven gelmişti ve denedik başardık, 4. Seanstan sonra zaten artık bitmişti, omzumdan kalkan yükü anlatamam, araba kullanışım bile değilti inanın hayatıma renk geldi, o çektiğim stresten kaç uçuk kaç sivilce çıkarmıştım çok şükür bin şükür, umarım herkes ama herkes bunu yener, bunu okuyan derman arayan biri varsa kardeşim korkma sen de yeneceksin, erteleme adım at, kendi başına başaramadıysan benim gibi kesinlikle Nazife hocayı öneririm Allah ondan razı olsun, hayatıma renk geldi. Umarım birilerine fayda olur bu yazım