5 yıllık flört döneminden sonra evlenmiştik ama malesef hayal kırıklığı...

Aslında az çok onu tanıman gerekirdi evde iş yapmayacağını ,sorumsuz olduğunu

ama sanırım senin gözünden kaçmış boşuna dememişler aşkın gözü kör diye

Sevgililik döneminde toz pembe bakılıyor hayata
sakın üstünüze alınmayın genel olarak söylüyorum
hayata dair gerçeklerden kaçılıyor konuşmak anlamak anlaşılmak sıfır
önem verilmeyen konular
5 sene bir kız arkadaşınız olsa huyunu suyunu herşeyini öğrenirsiniz
olaya tepkisi ne olur ne düşünür ne yapar neye kızar neyi sever
pintimidir cimrimidir bencilmidir
nedir necidir anlarsınız hatta içinin vicdanının huyunun hepsinin ayrı ayrı krokisini çıkartırsınız
ama iş sevgili modülüne döndümü
hayata bakışı nedir fikri nedir zikri nedir ailesi kimdir aile ilişkisi nasıldır siyasi görüşü nedir
aktifmidir sosyalmıdır pasifmidir bencilmi ukalamı kendini beğenmişmi
içi dolu mu boş bir saksı mı temiz mi pismi bunlarla kim uğraşacak bunlar boş beleş işler gibi geliyor
varsa yoksa lay lay lom
sonra yandım allah
evlendik adam değişti
yok öyle bişey kimse değişmez saklamış olabilir ama görmek isteseydiniz görürdünüz
ben katılmıyprum hayat lay lay lom değil gördünüz değilmi
2 tatlı söz bir cilveyle ömürde geçmiyor yuvada kurulmuyor

şükürler olsun eşim çok olgun öle olmasa yukarıda bahsettiğim hatalara belki bende düşerdim
ama
biz 4 sene çıktık ki araya ayrılıkta girdi 2.senemiz evliyiz de
hiç süpriz yok bütün huyunu suyunu ailesini 7 ceddini tanıdım ve oda tanıdı
sevgiliyken neydiyse halen aynı kişi
değişmedi çünkü biz hayatı lay lay lom boş yaşamadık ileriye dönüktü herşeyimiz kartlarımız açıktı
sonuç harika hüsran yok-süpriz huy yok tanıyorum aynı evdede tanıdığım sevdiğim adam karşımda

huyunu suyunu vicdanını sinirini krokisini çizerim eminim oda benim krokimi çizer milim şaşmaz

allah yardımcınız olsun

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
İmzamı atsam izninizle:51:

Çok iyi anladım seni de:( aslında çok farklı şeyler değil yaşadıklarımız. Sevgi konusunda benimde şüphem yok ama sadece içten sevilen sevgi daha dogrusu sadece sevgi işe yaramıyormuş.Seviyorumda hala yani ayrılmak da istemiyorum aslında. Beni üzen insanlar birbirini yeteri kadar tanımayıp evleniyorlar ve ne kadar mutlu oluyorlar, yani kimsenin mutluluğunda gözüm yok hatta hep maşallah derim ki mutsuzluk çok kötü bir duyguymuş gerçekten,ama ister istemez içerliyosun. Bakalım bende aynen artık son ümidi aile terapisine bağladım bende, yalnız gittim 2 seans bu hafta eşli gidicez,inşallah iyi haberler veririm,mutlaka geri dönüş yaparım,umarım her şey istediğimiz gibi olur.

umarım terapi ile sorunlarınızın kaynağına iner çözüm bulursunuz...bekliyorum geri dönüşünüzü msj olarak yazarsanız sevinirim ...

Sevgililik döneminde toz pembe bakılıyor hayata
sakın üstünüze alınmayın genel olarak söylüyorum
hayata dair gerçeklerden kaçılıyor konuşmak anlamak anlaşılmak sıfır
önem verilmeyen konular
5 sene bir kız arkadaşınız olsa huyunu suyunu herşeyini öğrenirsiniz
olaya tepkisi ne olur ne düşünür ne yapar neye kızar neyi sever
pintimidir cimrimidir bencilmidir
nedir necidir anlarsınız hatta içinin vicdanının huyunun hepsinin ayrı ayrı krokisini çıkartırsınız
ama iş sevgili modülüne döndümü
hayata bakışı nedir fikri nedir zikri nedir ailesi kimdir aile ilişkisi nasıldır siyasi görüşü nedir
aktifmidir sosyalmıdır pasifmidir bencilmi ukalamı kendini beğenmişmi
içi dolu mu boş bir saksı mı temiz mi pismi bunlarla kim uğraşacak bunlar boş beleş işler gibi geliyor
varsa yoksa lay lay lom
sonra yandım allah
evlendik adam değişti
yok öyle bişey kimse değişmez saklamış olabilir ama görmek isteseydiniz görürdünüz
ben katılmıyprum hayat lay lay lom değil gördünüz değilmi
2 tatlı söz bir cilveyle ömürde geçmiyor yuvada kurulmuyor

şükürler olsun eşim çok olgun öle olmasa yukarıda bahsettiğim hatalara belki bende düşerdim
ama
biz 4 sene çıktık ki araya ayrılıkta girdi 2.senemiz evliyiz de
hiç süpriz yok bütün huyunu suyunu ailesini 7 ceddini tanıdım ve oda tanıdı
sevgiliyken neydiyse halen aynı kişi
değişmedi çünkü biz hayatı lay lay lom boş yaşamadık ileriye dönüktü herşeyimiz kartlarımız açıktı
sonuç harika hüsran yok-süpriz huy yok tanıyorum aynı evdede tanıdığım sevdiğim adam karşımda

huyunu suyunu vicdanını sinirini krokisini çizerim eminim oda benim krokimi çizer milim şaşmaz

allah yardımcınız olsun

Teşekkürler öncelikle. Aslında dediklerin çok doğru,ama benim bakış açım değişti galiba, ya da benim için önemsiz dediğim şeyler belki de önemliymiş bilmiyorum. Belki de yaşla alakalı onu tanıdığımda 20 yaşındaydım şimdi 28 o zamann ki gözümle şimdi ki farklı tabi,ama yine de oturuyor taşlar tabi, ilk aile terapisi bile iyi geldi,tekrar teşekkürler.

umarım terapi ile sorunlarınızın kaynağına iner çözüm bulursunuz...bekliyorum geri dönüşünüzü msj olarak yazarsanız sevinirim ...

Tekrar merhaba adabilge rumuzlu arkadaşım. özelden mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazıyorum. Dün eşli ilk seansımıza gittik, ilki bile çok güzel geçti. Aslında bir kapı açılıyor ve peşi sıra insan kendini de değerlendiriyor. Tabi daha başındayız ama büyük bir umut doldu içim şimdiden,umarım istediğimiz gibi olur her şey..

Tekrar merhaba adabilge rumuzlu arkadaşım. özelden mesaj atamıyorum o yüzden burdan yazıyorum. Dün eşli ilk seansımıza gittik, ilki bile çok güzel geçti. Aslında bir kapı açılıyor ve peşi sıra insan kendini de değerlendiriyor. Tabi daha başındayız ama büyük bir umut doldu içim şimdiden,umarım istediğimiz gibi olur her şey..

inş canım inan çok sevindim umarım sonuç beklediğinden çok daha iyisi olur .... bekliyorum güzel haberlerine belki bize de vesile olursun

Ayyy ya ben napim 10sene sonra evlenicemm:-( korkuyorum okuyunca bole... gerci üniversite doneminde beraber yasadik sayilabiliriz hani beklentilerim beyaz atli prens modu deil ama... ahh bu hayat çabası:-( rabbim herkesin yardimcisi olsunn...

Nasıl yani, birbiriniz seviyorsanız, üniversiteyi de bitirdiğinize göre niye bir 10 sene daha bekliyorsunuz?

Altdaki banner ne öyle 1 ay?
.

Duygu ne gibi farklılıklarınız var, konuyu okudum ama sorunu tam anlamadım ben?

Diğer arkadaşın anlattıkları mesela gerçekten kabul edilir değil. Biri ben konuştuğumda dinlemiyorsa onun konuştuğunu ben de dinlemem. Yap dediğimi yapmıyorsa, ben de onun isteklerini kaale almam. İnsanın ruhuna aslında yokmuş gibi davranılmaktan daha çok zarar veren bişey olmaz.

Klasik Türk erkeği bu, kendini nimetten sayıyor, kadındır boş dırdır eder diyor. Bazen onun yaşattığının aynısını yaşatmanız lazım ki anlasın bence. Laf bir kulaktan girip diğerinden çıkıyorsa özellikle...

Geçen bir arkadaş örnek veriyordu. Eşine kaç kere çamurlu ayakkabılarınla içeri kadar girme, kapı girişinde bırak demiş, defalarca aynı şeyi yapmaya devam etmiş adam. Sonra kız da silmeyi bırakmış parkeleri...1-2 derken etrafı pislik götürüyor tabi. Adam anlamış kendi silmek zorunda kalınca.
.

Back
X