5 yıllık ilişkim az önce bitti !!!

neden size para yolluyor ki? ben buna karşıyım değil 5 10 yıllık sevgilinde olsa buna müsade etmeyeceksin ,ne münasebet yani,,bu tür şeyler olunca bi salıveriyolar kendilerini insanları kendininmiş gibi görmeye ve her türlü lafı söylemeye hakları olduğunu sanıyorlar ne yazık ki.

evet haklısın kavga ettiğimzde sana cok para harcadım ver paramı derdi sözde bunları sinirle söylerdi ama sonra özr bile dilemezdi

Sana saygı duymayan bi insanla gelecek düşünülemez zaten kaldı ki şimdi tartaklıyor vs diyorsun evlenseydiniz daha neler yapardı. Allah her şeyin hayırlısını verir tatlım üzülme hatta geç olmadan farkına vardım diye şanslı olduğunu düşün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sanırım biraz gec oldu anlamam blirsiniz işte yapılan gafletler genc yasın verdiği cahillik resmen adadım kendimi ona bilememişim cok yazık cookk......

sanırım biraz gec oldu anlamam blirsiniz işte yapılan gafletler genc yasın verdiği cahillik resmen adadım kendimi ona bilememişim cok yazık cookk......

Zararın neresinden dönersen kardır tatlım hiçbir şey için de geç olduğunu düşünme :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

naparsan yap kimseye güvenmemek lazımmış ben bunu anladım ben erkeğim döverimde söverimde sen suscaksın diyen bir insan resmen söylüyodu yapamaz sandım ileri gitmez sandım meğer gidiyomuş :14:

güzelim sıkma canını zaten huy edinmiş kendine bunu hep küfrediyomuş şimdi bunu yapan daha sonra neler yapmaz daha çok üzülürsün milletin yanında saygın kalmaz şimdi üzül sonra şükrediceksin

Başkasının yanında değil yapayalnızken bile küfretmesi yeterli saygı yoksa sevgi de köreliyor kendimden biliyorum. Evlenmeden kurtulduğuna sevinmelisin.

ağzı bozuk insan...insan olarak görmüyorum...bittiğine sevinin..ne eş olur..nede sevgili...şiddet desen şimdiden başlamış...

Back
X