ben sizi haklı buldum, sizin mesajınıza dislike atanlar siz evlendikten sonra konu acıp buraya eşim şöyle böyle boşansam mı diye yazdıgınız zaman evlenmeden önce anlamadın mı salak mısın herkes seni uyarmıs sen devam etmissin evlenmissin simdi sikayet ediyorsun diye seni suclayacaklardı. ama bunu simdi yapınca anlayıssız ve maddiyatcı ve arkadaslarının gazına gelmis oluyorsunuz :) bircok insanın evlendikten sonra görup mutsuz oldugu keske evlenmeseydim demesine sebep özellikleri evlenmeden once görup fark edip ayrılık kararı almıssınız. bence haklısınız yazdıklarınız cekilmez seyler, bazı seyleri yurutmeye gonlu olmayan hazıra alısmıs her seyi size kitleyen insanlarla arkadas bile olmam. kaldı ki evlenmeyi dusundugunuz erkek arkadasınız bir gezi planlamak icin bile isi sizin ustunuze yıkıyor siz milleti arayıp is halletmeye calısıyorsunuz, ustelik sizden buyuk ve bir erkek. bence cok iyi yapmıssınız valla, bazen annem de bana soruyor mesela su ne kadar su nerede var burada satılıyor mu yeri neresi vs diye, diyorum anne sende de telefon var bende de google a girip yazıyorum bakıyorum sen de yapabilirsin. sevmiyorum bu tarz seyleri. ayrılık sebebi olarak saydıgınız her seyde de haklısınız yani, evlendikten sonra bunlar daha da batardı size.