Bayanlar 5 yıldır erkek arkadaşım var. Şuan askerde. ilişkimizde ufak sıkıntılar haricinde sorunlarımız olmadı. Askerdeyken birşey öğrendim ona inanmalımıyım bilemiyorum. Sorun şu yıllar önce sevgilimden çok iyi anlaştığı erkek arkadaşı yardım istiyor. Kız arkadaşı varmış bunlar ayrılmış fakat kız oğlanın peşini bırakmamış. Bunlar birlikte falan olmuşlar,kız ayrılmasın diye ben hamileyim yalanını uyduruyor. Tabi oğlan inanmıyor hamile bile olsa benden değildir diyor başkasıyla da yatmış kız bunla çıkarken anlatılana göre kızda yolluymuş. Benim sevgilime arkadaşı geliyor ve plan yapıyorlar. Benimki kızla telefonda mesajlaşmış ve kızı eve davet etmiş planları buymuş kızın herkezle birlikte olduğunu ortaya çıkarmak için yapmışlar. Kızın haberi de var sevgilisinin benimkiyle arkadaş olduğundan. Kızda gelmiş kızın geldiği gün sevgilisi de eve geliyor tabi her şey dökülüyor ortaya çocuk kurtuluyor kızdan. Ben bunları yeni öğreniyorum. Benimkinin anlatışına göre olay benle çıkmadan önce 7.sınıfa falan gidiyordum ben diyor. Arkadaşı 6.sınıfa gidiyor oluyor o zamanlar,buna inanmadım. Daha ergenliğe girmeyen erkek nasıl birlikte olucak kızla? Ve ayrıldım fakat seviyorum,inanmak istiyorum ama yalan olduğunu düşünüyorum arkadaşlarıma anlattım büyütme senden önceymiş diyorlar. Bana hiçte benden önceymiş gibi gelmiyor. Çok kararsızım güvenemiyorum. Bide bizim cinsel hayatımız olmadı sevgilimle bu kızla cinsel muhabbeti yapmışlar. Birlikte olduklarını da düşünüyorum.Benimki saçmalama ben şerefsiz miyim o kadar arkadaşımın eski sevgilisiyle yatıcam bide diye kızdı. Kafanda kurma ayrıl ayrılıyorsan dedi ilk kez...
offff ilk kez böle bir sorunla karşılaştım neye inanıcama şaşırdım
offff ilk kez böle bir sorunla karşılaştım neye inanıcama şaşırdım