5 yıllık ilişkim kararsızım

Zeruss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2014
1.273
2.704
133
Bayanlar 5 yıldır erkek arkadaşım var. Şuan askerde. ilişkimizde ufak sıkıntılar haricinde sorunlarımız olmadı. Askerdeyken birşey öğrendim ona inanmalımıyım bilemiyorum. Sorun şu yıllar önce sevgilimden çok iyi anlaştığı erkek arkadaşı yardım istiyor. Kız arkadaşı varmış bunlar ayrılmış fakat kız oğlanın peşini bırakmamış. Bunlar birlikte falan olmuşlar,kız ayrılmasın diye ben hamileyim yalanını uyduruyor. Tabi oğlan inanmıyor hamile bile olsa benden değildir diyor başkasıyla da yatmış kız bunla çıkarken anlatılana göre kızda yolluymuş. Benim sevgilime arkadaşı geliyor ve plan yapıyorlar. Benimki kızla telefonda mesajlaşmış ve kızı eve davet etmiş planları buymuş kızın herkezle birlikte olduğunu ortaya çıkarmak için yapmışlar. Kızın haberi de var sevgilisinin benimkiyle arkadaş olduğundan. Kızda gelmiş kızın geldiği gün sevgilisi de eve geliyor tabi her şey dökülüyor ortaya çocuk kurtuluyor kızdan. Ben bunları yeni öğreniyorum. Benimkinin anlatışına göre olay benle çıkmadan önce 7.sınıfa falan gidiyordum ben diyor. Arkadaşı 6.sınıfa gidiyor oluyor o zamanlar,buna inanmadım. Daha ergenliğe girmeyen erkek nasıl birlikte olucak kızla? Ve ayrıldım fakat seviyorum,inanmak istiyorum ama yalan olduğunu düşünüyorum arkadaşlarıma anlattım büyütme senden önceymiş diyorlar. Bana hiçte benden önceymiş gibi gelmiyor. Çok kararsızım güvenemiyorum. Bide bizim cinsel hayatımız olmadı sevgilimle bu kızla cinsel muhabbeti yapmışlar. Birlikte olduklarını da düşünüyorum.Benimki saçmalama ben şerefsiz miyim o kadar arkadaşımın eski sevgilisiyle yatıcam bide diye kızdı. Kafanda kurma ayrıl ayrılıyorsan dedi ilk kez...
offff ilk kez böle bir sorunla karşılaştım neye inanıcama şaşırdım

6. sınıfta, 7.sınıfta böyle olaylar olabileceğine pek ihtimal vermiyorum.

şuan kaç yaşındasınız?

bu muhabbetler kaç yaşında olursa olsun çok çirkin ayrıca. bir de kıza tuzak falan kurmuşlar bu ne?

hiç inandırıcı değil.

6 ve 7. sınıfta biz kümeler çalışırdık oks falan kasardık en fazla.
Sevgilin ve arkadaşının uydurduğu bir hikaye olarak görüyorum ben bu olayı. Olsa olsa lafta anlatılmış bir efsanedir. Eğer sen bizi yemiyorsan sevgilin seni yemiştir. Doğruluğu olduğuna inanmıyorum...

6 ve 7. sınıfta biz kümeler çalışırdık oks falan kasardık en fazla.
Sevgilin ve arkadaşının uydurduğu bir hikaye olarak görüyorum ben bu olayı. Olsa olsa lafta anlatılmış bir efsanedir. Eğer sen bizi yemiyorsan sevgilin seni yemiştir. Doğruluğu olduğuna inanmıyorum...
bende inanamıyorum konuştuk şimdi git konuş arkdaşımla istersen dedi ama beni unut dedi. Geçmişte olan bişey sen hayatımda yoktun dedi

Ne güzel yazmış sevgilin. Hepsi yalan. Allahın sevdiği kulsun. Hemen ayrıl.
inanmak istedim sevdiğim için anlattığı çok mantıksız geldi. Benden birşeyler sakladığı belli tek dediği şey sen hayatımda yoktun arkdaşım yardım istedi yardım ettim hepsi bu 8 yıl geçmş aradan neyi tartışıyosun hala dedi

Ben burada başka bir problem gördüm: Karakter problemi.
Diyelim ki kız dedikleri gibi "yollu". Kıza, "yollu" olsa bile, böyle bir oyun düzenlemek ne kadar şeref gerektirir?
Tabi oğlan inanmıyor hamile bile olsa benden değildir diyor
Bu cümle bildiğiniz karaktersizlik belirtisi. Ve sevgiliniz bu karaktersizle arkadaş. İnsanların arkadaşlarına bakarak, nasıl biri olduğunu söyleyebiliriz bence.

Sizin sevgilinizin de kafası bu şekilde çalışıyor, yardım ettiğine göre. Kız nasılsa herkesle sevişiyor diye, kızı kullanmış. Kız hamile olduğunu söyleyince kızın adını çıkarıyor, "yollu" olduğunu kanıtlıyor. Kız diyelim ki öyle, kız kendi kendine mi yapmış acaba? Bir an bile düşünüp acaba doğru mu demeden, kızı küçük düşürerek işten kurtulmuşlar.
Sen kızla keyfine bak, sorun çıkınca kenara at. Nasılsa "yollu"ydu de. Karaktersizlik, başka bir şey diyemiyorum.

Cinselliği bu kadar basit ve sorumsuzca yaşayan bir arkadaş... Buna yardım eden de ondan farklı düşünmez.

Diyelim ki kız dedikleri gibi "yollu". Kıza, "yollu" olsa bile, böyle bir oyun düzenlemek ne kadar şeref gerektirir?

Bu cümle bildiğiniz karaktersizlik belirtisi. Ve sevgiliniz bu karaktersizle arkadaş. İnsanların arkadaşlarına bakarak, nasıl biri olduğunu söyleyebiliriz bence.

Sizin sevgilinizin de kafası bu şekilde çalışıyor, yardım ettiğine göre. Kız nasılsa herkesle sevişiyor diye, kızı kullanmış. Kız hamile olduğunu söyleyince kızın adını çıkarıyor, "yollu" olduğunu kanıtlıyor. Kız diyelim ki öyle, kız kendi kendine mi yapmış acaba? Bir an bile düşünüp acaba doğru mu demeden, kızı küçük düşürerek işten kurtulmuşlar.
Sen kızla keyfine bak, sorun çıkınca kenara at. Nasılsa "yollu"ydu de. Karaktersizlik, başka bir şey diyemiyorum.

Cinselliği bu kadar basit ve sorumsuzca yaşayan bir arkadaş... Buna yardım eden de ondan farklı düşünmez.
benim derdim arkdaşı değil ben sadece sölediklerine inanıp inanmama konusundayım evet yardım etmiş aklınca iyi yapmış demiyorum saf biridir erkek arkadaşım kim yardım istese geri çeviremez.

12-13 yaşında oğlan kızı hamile bırakıyor, arkadaşıyla entrika çeviriyor üstelik eve çağırıyor sonra da basılıyorlar. Yabancı dizi tadında :KK14:

hiç inandırıcı değil
o var ya bence arkadaş aklına uymuş bi halt etmişse
sen de dedin saf diye yalanı da bu kadar becerebilmiştir
bilmiyorum yani çok mantıksız arkadaşım :(

yollu ölemi,bence bır erkek sağlam bır adam,arkadşaı gelip yollu dese,derki ağbi sen bu kızla çıktın,benımde bacın anam var,nasıl böel bır tuzak kurarım asla der...ve böle bır arkadaşıda sıler,benım ıkı arkdaşım çıktıklarına büy...gibi şeyler yaptı dıye sildim ben...töbe kızım gençsin boşver,

helal olsun anca bu kadar güzel anlatılabilirdi.

ayrıca canım benim sende bi genç kızsın birine yollu vs derken senin hakkındada söylenebiliceği ihtimalini sakın unutma. kim olursa olsun insanları böyle sıfatlandırmak çok ayıp. ayrıca sevgilin iyi tezgah kurmuş ama yıl farkı var. biz 6-7 sınıflarda bakışmayı aşk sanırdık yatmak kalkmak nedir ? bugün ona diyen yarın sana neler der salla

• Beğen
Reactions: K_G
Back
X