• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KANDIRILAN KADINA MESAJ ATIP GERÇEKLERİ SÖYLEMELİ MİYİM?

Normalde bu fıtrata sahip bir adamın kimseyi bulamaması lazım ama maşallah elini sallasa ellisi hemde doktoru mühendisi hemşiresi

Bakın bir kadın istemiyorsa kimse onu kolay kolay kandıramaz ama doğru düzgün insanları görmüyor kızlarımız nerede arızalı bir tip var o kızlarımıza cazip geliyor

Sonra evliliğin içine girdimi hey ho bu böylemiydi diyip boşanıyorlar
ya ben ablaya gerçekten çok üzüldüm.bir de hastanede nelere şahit oluyorum bir bilseniz.kandırılması aşırı aşırı üzücü.yoksa öyle işsiz,başkasının hayatına burun sokma amacım asla olmaz.gördüklerimden ötürü çok içselleştirdim de.bu ortamda saf kalmak,saf insanı görmek çok zor

Tanımadığınız insanlarla ilgili bu kadar detayı aklınızda nasıl tuttunuz ben ona şaşırdım. Arkadaşının arkadaşının bilmemnesi. Hiçbirini tanımıyorsunuz yani. Bakalım çocuk arkadaşınıza doğru mu anlatıyor o bile belli değil. Karışmayın sizlik bir şey yok
hastane ortamında olunca bu tip bir şeyi de duyunca artı olarak üzüldüm.hiçbir kadının duyduğum gördüğüm şeylerini yaşamasını istemiyorum o yüzden

Ne kadar çok erkek mantık ve para evliliği yapıyor bilseniz bu meseleye bu kadar şaşırmazdınız. Dr kız bu evliliğe ve kandırılmaya ? razı bundan emin olun.
Araya girerseniz türlü şeylerle suçlanırsınız ve o kız daha da adama yapışır iyice bir halt sanar. Bırakın insanlar istediğini yapsın.
belki de dediğiniz gibidir.nereden bileceğim dr ablanın da buna razı olmadığını,çok doğru

Kimse ahkâm kesmiyor ama sanırım siz olayı fazlasızyla içselleştirmiş olabilir misiniz?
Biraz empatiden fazlası gibi bu.
Üstelik söz konusu kişilerin hiçbirisi sizin muhatabınız değilken.

Onu da geçtim, bu kişilerden birisi çıkıp, arkadaşınızın veya sizin kendilerini kıskandığınızı,
konudaki erkek şahısta tabiri caizse gözünüz olduğunu söyleyebilirler.
bakın aylardır hastane ortamındayım.nasıl olaylara şahit oldum,nasıl ablalara neler yapıyorlar cidden durum kötü.şimdi de bunu bilip durmak aşırı üzdü beni.aktif olarak da kadınların kandırıldığı aldatıldığı şeylere şahit olduğum için biraz etkiledi beni.yoksa bana ne insanların özel hayatından.burada bana fütursuzca sanki işsizmişim gibi sallayanlar beni anlayamaz.Allah hiçbir kadını şahit olduklarımla sınamasın cidden.her şeyi anlatamam iş hayatu gizliliği açısından.ama bunu bilmeniz yeterli.

İyi de bu kişileri tanımıyorsunuz bile. Gerçek duygularını da bilmiyorsunuz. Dr kızla maddi sebeplerden evleneceği yönünde bir çıkarıma varıyorsunuz kendi kendinize. Dr kız ile ne zamandır görüşüyorlar hatta dr kız diye biri gerçekten var mı, varsa ilişkileri ne onu da bilmiyorsunuz. X kişisi arkadaşınıza da yalan söylüyor olabilir. Hep miş miş miş. Bu kişiler hakkında ne gerçek ne değil bilmiyorsunuz, kaldı ki bunları tanımıyorsunuz bile... Yani bana pek normal gelmediniz.
yok bilgiler kesin.kişiler ve olaylar kesin olmasa zaten gelip de buraya neden yazayım,kendim gereksiz şüphe ettiğim şeyi kimseye anlatmam

Arkadaşlar merhaba. Kafama takılan ve yapıp yapmayacağımı bilemediğim bir durum var. Yakın arkadaşım,iş yerinde tanıştığı arkadaşının özel hayatı hakkında baya bilgi sahibi ve bana da anlattı. Ama benim içime dert oldu,ortada kandırılan bir kadın olduğunu düşünüyorum. Tanımadığım bir kadın yardım etmek istiyorum resmen ama ne tepki alırım,başıma dert olur mu diye de düşünmüyor değilim. O yüzden size anlatmak istiyorum. Yakın arkadaşımın iş arkadaşına X diyelim. Bu X,2 yıldır bir kızla sevgili ve kız evlenmek istiyormuş.X de evlenicez şu aralar para biriktiriyorum,ailesel durumlar var demiş sürekli.Kız da bir arkadaşı evlendiğinde vs daha da evlilik hakkında konuşuyormuş.Xin anlatımına göre de çok üsteliyormuş ve hep kavga çıkartıyormuş.Ailesiyle tanıştırmaya götürmüş,kız suspusmuş hiç konuşmamış.Ayrılalım diye mesaj atmış,kız da beddualar okumuş.1 ay önce de ayrılmışlar(kesin bilgi).Neyse bu X,eskilerden kendisine yürüyen ama yüz vermediği bir dr kız varmış,onunla konuşmaya başlamış ve yazın evleneceğini,ocakta da söz yapacaklarını yüzükleri seçtiklerini söylemiş. Ki arkadaşıma da eski kız arkadaşıyla nasıl gidiyor diye sorulduğunda ''aşka inanmıyorum,geçmişte bir kız sevdim o da evlendi başkasıyla,eve girecek toplam maaş iyiyse hayat beraber sakin ilerliyorsa onu seçerim''demiş.Bu X in eski kız arkadaşı da hemşire,kendisi de mimar.''Eh işte işimizdeyiz,eve iyi para girer para önemli o yüzden mantık evliliği yapıcam''demiş.Dr kızla da arkadaşıma ilk anlattığında 1 aydır konuşuyoruz demiş.Fakat ikinci kere anlattığında ise 3 aydır konuştuklarını söylemiş..Dr kız da farklı bir şehirde yaşıyor,ilk gittiği görüşmede hemen yüzük seçmiş. Fakat tamamen yalan olduğu da belli.Arkadaşımla her konuştuğunda dr kızla tanışma süresi artıyor. Arkadaşımla en son konuştuğunda da dr kızı da tamamen maddiyat temelli seçtiğini,hatta eski sevgilisiyle beraberken konuşmaya başladığını da itiraf etmiş. Ben de stajyer dr um. Ve kendi meslek grubumdan birisinin kandırılmasına içim elvermiyor.Sizce ne yapayım? insta hesabına her şeyi yazmalı mıyım? resmen kandırılıyor,başkasını da aldatmış,bu ablayı da aldatır ileride. ne yapsam bilmiyorum. sizce ne yapmalıyım,buna sessiz mi kalmalıyım?
Dedikodu yerine kendi hayatınıza odaklanın. Arkadaşlarınızla toplanıp başkalarının özel hayatlarına bu kadar kafanızı yormayın. Kandırılması üzücü umarım farkeder.

ağır işsizlik belirtisi şu konuşulanlar. o onu demiş bu bunu demiş. üstteki bi arkadaş da söylemiş. bu hikayede tek tanıdığınız arkadaşınız. onun söylediklerinden bir şeyler çıkarmışsınız. sağlığımız kimlere emanet hahdnfnnf

hastane ortamında olunca bu tip bir şeyi de duyunca artı olarak üzüldüm.hiçbir kadının duyduğum gördüğüm şeylerini yaşamasını istemiyorum o yüzden
Biz de istemeyiz de olayı birebir görmemişsiniz ve tanımadığınız insanlar bunlar söylemek size düşmez. Doğruluğundan bile emin olamazsınız bu şekilde

ağır işsizlik belirtisi şu konuşulanlar. o onu demiş bu bunu demiş. üstteki bi arkadaş da söylemiş. bu hikayede tek tanıdığınız arkadaşınız. onun söylediklerinden bir şeyler çıkarmışsınız. sağlığımız kimlere emanet hahdnfnnf
sağlığımızı sana emanet ederiz

Arkadaşlar merhaba. Kafama takılan ve yapıp yapmayacağımı bilemediğim bir durum var. Yakın arkadaşım,iş yerinde tanıştığı arkadaşının özel hayatı hakkında baya bilgi sahibi ve bana da anlattı. Ama benim içime dert oldu,ortada kandırılan bir kadın olduğunu düşünüyorum. Tanımadığım bir kadın yardım etmek istiyorum resmen ama ne tepki alırım,başıma dert olur mu diye de düşünmüyor değilim. O yüzden size anlatmak istiyorum. Yakın arkadaşımın iş arkadaşına X diyelim. Bu X,2 yıldır bir kızla sevgili ve kız evlenmek istiyormuş.X de evlenicez şu aralar para biriktiriyorum,ailesel durumlar var demiş sürekli.Kız da bir arkadaşı evlendiğinde vs daha da evlilik hakkında konuşuyormuş.Xin anlatımına göre de çok üsteliyormuş ve hep kavga çıkartıyormuş.Ailesiyle tanıştırmaya götürmüş,kız suspusmuş hiç konuşmamış.Ayrılalım diye mesaj atmış,kız da beddualar okumuş.1 ay önce de ayrılmışlar(kesin bilgi).Neyse bu X,eskilerden kendisine yürüyen ama yüz vermediği bir dr kız varmış,onunla konuşmaya başlamış ve yazın evleneceğini,ocakta da söz yapacaklarını yüzükleri seçtiklerini söylemiş. Ki arkadaşıma da eski kız arkadaşıyla nasıl gidiyor diye sorulduğunda ''aşka inanmıyorum,geçmişte bir kız sevdim o da evlendi başkasıyla,eve girecek toplam maaş iyiyse hayat beraber sakin ilerliyorsa onu seçerim''demiş.Bu X in eski kız arkadaşı da hemşire,kendisi de mimar.''Eh işte işimizdeyiz,eve iyi para girer para önemli o yüzden mantık evliliği yapıcam''demiş.Dr kızla da arkadaşıma ilk anlattığında 1 aydır konuşuyoruz demiş.Fakat ikinci kere anlattığında ise 3 aydır konuştuklarını söylemiş..Dr kız da farklı bir şehirde yaşıyor,ilk gittiği görüşmede hemen yüzük seçmiş. Fakat tamamen yalan olduğu da belli.Arkadaşımla her konuştuğunda dr kızla tanışma süresi artıyor. Arkadaşımla en son konuştuğunda da dr kızı da tamamen maddiyat temelli seçtiğini,hatta eski sevgilisiyle beraberken konuşmaya başladığını da itiraf etmiş. Ben de stajyer dr um. Ve kendi meslek grubumdan birisinin kandırılmasına içim elvermiyor.Sizce ne yapayım? insta hesabına her şeyi yazmalı mıyım? resmen kandırılıyor,başkasını da aldatmış,bu ablayı da aldatır ileride. ne yapsam bilmiyorum. sizce ne yapmalıyım,buna sessiz mi kalmalıyım?
Kimin eli kimin cebinde belli değil bu nasil anlatim doktor hanim?

Biz de istemeyiz de olayı birebir görmemişsiniz ve tanımadığınız insanlar bunlar söylemek size düşmez. Doğruluğundan bile emin olamazsınız bu şekilde
teşekkür ederim iyi cevaplarınız için.burada çoğu insanda yok bu şekilde adap kuralları.onu fark ettim

Ben yetişkin insanların işlerine karışmıyorum. Ne düşündüğünü nasıl bir insan olduğunu bilemem. Belki de o da tencere kapak. Belki herşeyi biliyor. Ya da yetişkin bir insan öğrenmesi gerekiyor diyorum bişeyler yaşaya yaşaya. Cocuk veya hayvanları korumaya çalışıyorum. Ya kavga ediyorum, ya da gerekli yerlere şikayet ediyorum

Size de karışmamanızı tavsiye ederim

yok bilgiler kesin.kişiler ve olaylar kesin olmasa zaten gelip de buraya neden yazayım,kendim gereksiz şüphe ettiğim şeyi kimseye anlatmam
Peki ne yapmayı düşünüyorsunuz? Dr kıza "Merhaba ben candyşeker, sizin çıktığınız erkek arkadaşınız var ya , mimar olan, ben onun çalıştığı işyerindeki iş arkadaşının arkadaşıyım, X iş arkadaşına herşeyi anlatmış, o iş arkadaşı da benim arkadaşım oluyor ya, o da bana anlattı. X seni kandırıyor, seninle paran için evlenecek. Bir de sizin ne kadar süredir çıktığınız konusunda benim arkadaşıma hep yalan söylüyor. Bir meslektaşınız olarak ve bir hemcinsiniz olarak sizi uyarmak istedim, iyi günler"

Hiç bulaşma uzak dur.
İlişkilerde ve evliliklerde konu aldatma dahi olsa (kadın erkek fark etmeksizin) kendi abin ablan kardeşin söz konusu değilse hiçbir şeye karışma. Sonunda kötü sen olursun. Hatta bazen adamda ya da kadında gözü vardı diye iftira durumları bile yaşanabiliyor. Bu durumların birçok örneği var.

Belki karşı taraf da aynı düşüncededir. Herkes aşk evliliği yapmıyor ki belki kız da eve 2 maaş girsin, evlenmiş olayım tek yaşamadım vs gibi sebeplerle evleniyordur. Bir de kandırılan kadın vardır elbet ama inan ki bazı kadınlar da görmezden geliyor. Bu kadar empati yapma bence.
Bir de bazı erkekler iş yerinde sevgilisini çok da sallamıyormus pek de aşık değilmiş ama karşı taraf kendiyle evlenmek için yanıp tutuşuyormuş gibi gösteriyor. Muhtemelen kızın yanında heyecandan elini ayağını nereye koyacağını bilmiyordu iş yerinde benle evlenmek istiyo da ben yüz vermiyorum triplerine giriyor.

Back
X