Bebek Beslenmesi 50 günlük bebeğime mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

contecnte

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
46
16
88
29
Kardeşlerim ablalarım 50 günlük bebeğim var ve beni emmeyi reddediyor ve emmediği için sütüm de gitti şimdilik mama aldık ama durumumuz yok neler yapabilir bana yardım eder misinizz...

emzirmek için biraz daha uğraşsanız. Süt yapan şeyler yiyip, en azından pompalasanız. biberondan içer belki.

Kardeşlerim ablalarım 50 günlük bebeğim var ve beni emmeyi reddediyor ve emmediği için sütüm de gitti şimdilik mama aldık ama durumumuz yok neler yapabilir bana yardım eder misinizz...

En azndan 4 ayi bitene kdr uygun bir formul mama kullansan sonra kaşık mamasina baslarsin kasik mamalari sulandirip biberonla da verilebiliyor istersen muhallebi gbi kasiklada veriyosun mama emen bebekler ek gidaya daha erken geçiş yapiyor. Kasik mamasina döndüğün zaman ufak öğünler de hazirlarsin meyve puresi filan gbi kasik mamasinida pirinc unlu alirsan hapur hupur yer ister biberonla ver ister kasikla

Tamam çok teşekkür ederim sağolun idare edicem 4aylık olana kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…