yanlız konu su iken turist hanımın resmini koymuşlarromada da küçük su 3 euroydu neydekherkes yurtdışında aynı kazıkları yiyo kate üzülme
hamburgere o parayı vermemGeçen hafta 4 yıldızlı bir otelde hamburgerin tanesine 30 tl verdik. Üstelik otel gebzede :) Bodrumda bu fiyatlar şaşırtmıyor beni.
Geçen hafta 4 yıldızlı bir otelde hamburgerin tanesine 30 tl verdik. Üstelik otel gebzede :) Bodrumda bu fiyatlar şaşırtmıyor beni.
enamm..Daha haberin içeriğine bakmadan Bodrum dedim ve tuttu
Tamam katılıyorum, her ülkede olabilir ama Bodrum'un eline kimse su dökemez
Fiyatlarda abartı değil, benim burdan örnek vereyim, yerli biri burada ev aldığında perdecisinden mobilyacısına birazcık kazıklanıyorsanız yabancıysanız 100 liralık şeyi 1.500 liraya satıveriyorlar hemen.
Basit hiçbir özelliği olmayan, markası bile salla parti bir koltuk takımına 30.000 lira veren İngiliz tanıyorum yahu, perde perde yani bir perde ne kadar pahalı olabilir ki, oluyor işte 5000 ila 7000 lira arasında satıyorlar, aynı perdeyi 3 sene önce 500 liraya yaptırdım
Türkiye'nin özellikle yabancı turistin tercih ettiği yerlerinde hedef sizler değilsiniz, zengin kitle ve turistler, kazıklama rekoru kırıyorlar
Aynı şeyi yurtdışında çalışan gurbetçilere de yapıyorlar, hemen etrafını sararlar, şurda tam size göre ev var onu alın, aldırırlar, sonra bu eve eşya lazım ben sizi bir yere götüreceğim tanıdık olduğu için size indirim yapar derler, onların götürdüğü yere gidersiniz, markasız, 3 ay sonra elinizde kalacak piyasa da sorsan 150 lira etmeyen bir şifonyeri dahi 500-600 liraya satarlar.
Benim yan komşuma yaptılar, şahidim yani, hatta samimi olunca keşke itibar etmeseydiniz, ben size ucuz yerleri gösterirdim dedim, kadın bin pişman, yılda 3 hafta kaldıkları evde 2 senelik eşyalar pert oldu bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?