Gebeliğe Hazırlık 50 mg klomen kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nin64737

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2020
1.799
789
73
Kızlar 50 mg kullanıp etkisini görenler varmı ?
Klomenden 3 gün sonra yani bugün kontrol vardı doktor çok küçük yumurtalıklar ama daha erken dedi haftaya perşembeye gün verdi gelişme olurmu yaaa 😞

Bende 1 taneyle başladım 2 yumurtam gelişti çatladı ama gebelik oluşmadı yine. 2 ye cikaricak bu ay yumurtlamamda hiç sknti yok çatlamada da ama gebelik oluşmuyor bir türlü

Herkes 2 taneyle sonuç alıyor ben bitane kullandım. Keşke 2 kullansaydım güzel bi sonuç alırdım belki.. 😔
Dr.de bana 75 veriyodu 3aydir , hicbir ise yaramadi.Asilamayi bile 75 ile yaptirmisti.Salak kadin.buay onu dinlemedim. Yine 75dedigi halde , ben 150 kullandim.Yarin kontrol um var.😐

1 tane doz bende bi işe yaramadı hiç büyüme olmadı inşallah bidaki ay 2 tane günde inşallah gelişme olur 😔

Ha tamam canım. Yani gelişme yoksa neden aynı dozda kaldı kı artırması gerekiyordu doktorda
Meraba 😘az geldim dr.den.Cokda iyi yapmisim, onu dinlememekle.150 kullanmakla.2yumurta gelismis fistik gibi 😁zannediyorki kendi bilgisinin eseri 🤪🤭aksama da kan sonucuna gore dewam et 75e diyecek , yada birak catlayacak , catlatma igneni vur diyecek.Birde hormon degerimi anlayabilsem evde , dr.ye gerek kalmicak.😅😅ovitrelle yazdi receteye , ama buay catlatma ignesi de Turkiye den getirdigim baska catlatma ignesi ni kullancam.Inanmiyorum Alman dr.lerin samimiyetine.🤨

Meraba 😘az geldim dr.den.Cokda iyi yapmisim, onu dinlememekle.150 kullanmakla.2yumurta gelismis fistik gibi 😁zannediyorki kendi bilgisinin eseri 🤪🤭aksama da kan sonucuna gore dewam et 75e diyecek , yada birak catlayacak , catlatma igneni vur diyecek.Birde hormon degerimi anlayabilsem evde , dr.ye gerek kalmicak.😅😅ovitrelle yazdi receteye , ama buay catlatma ignesi de Turkiye den getirdigim baska catlatma ignesi ni kullancam.Inanmiyorum Alman dr.lerin samimiyetine.🤨
Hahah süper canim iyiki dinlememişsin 😂 banada 2 dedi ama 3mü yapsam diye şeytan dürtüyor emin olamiyorum 😂 çünkü hiç büyümemişler ve sanki 2’de fayda etmicekmiş gibiii geliyorr

Hahah süper canim iyiki dinlememişsin 😂 banada 2 dedi ama 3mü yapsam diye şeytan dürtüyor emin olamiyorum 😂 çünkü hiç büyümemişler ve sanki 2’de fayda
Hahah süper canim iyiki dinlememişsin 😂 banada 2 dedi ama 3mü yapsam diye şeytan dürtüyor emin olamiyorum 😂 çünkü hiç büyümemişler ve sanki 2’de fayda etmicekmiş gibiii geliyorr
Gùlùm sen hangi ilaci kullaniyon? Kac doz dedi dr.? Ve ayni dozda kac ay ay kullandin ? Ona gore hareket et.kac aydir 75 veriyo bana yaa, ise yaramiyo yetmiyo artir iste dimi?😤😅

Back
X