Kist patlaması

ceross

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2025
5
0
1
26
Ayy kızlar bi kaç gün önce ilişki sonrası çok şiddetli bir karın ağrısı başladı bende hiç bir yerim tutmadı midem bulandı kusmaya başladım bi anda soğuk yerde terlemeye başladım bayılacaktım resmen herşey bi anda oldu acile gittik eşimle koşa koşa tabi ilk başta testler yapıldı kan idrar falan onlar temiz çıktı ilaçlı tomografiye aldılar apandisitten şüphelendiler ilk başta ama değilmiş sağ yumurtalıkta kist oluşmuş zaten sol yumurtalıkta da pcosum var. Karın boşluğunda kanama varmış tabi bana yatış verdiler ama ben kabuk etmedim çıkıp özele kendi doktoruma gittim o da şuanlık yatışlık bi durum yok kan değerlerin düştüyse eve gönül rahatlığıyla gidebilirsin kanamanı da kontrol edicez dedi. Ağrım tamamen geçmedi ama tabiki de ilk baştaki kadar bi ağrı yok 15-20 güne kadar anca geçer dedi yarın da kontrolüm var bakalım ne alemde. Başına böyle bişey gelen var mı birazcıkta korkuyorum açıkçası ve bundan 3 ay önce kadar da aşılama olmuştum büyük ihtimalle ondan sonra oldu çünkü hiç kistim falan yoktu pcos dışında

Back