50 olana kadar devam

klaroline

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2013
8
0
6
Bursa
Merhabalar arkadaslar.öncelikle su an kilom 56 ve boyum 1.65, daha önceden bu kilo olayını fazla takmazdım kilolu oldugumu düsünmezdim fakat fazlalıklarım oldugunu bilirdim.ama 2-3 hafta önce birinin bana kilo almıssın demesi gercekten canımı sıktı tabi bu kisi de pekte zayıf degildi ayrıca.ben de diyete baslamaya karar verdim diyetisyenin gereksiz oldugunu düsünüp kendim bir diyet listesi olusturup spor yapmaya basladım.2-3 hafta önce 60 kilo oldugumu da söylemeliyim, su an 50 olana kadar ugrasacagım,aslında diyet listeme pek uyamıyorum sadece herseyden azar azar yiyorum ve sabah uyandıgımda ilk isim 1 bardak sıcak su icmek oluyor ve tabiki isin sırrı 18.00dan sonra hicbir sey yememekte

mrblar.4 kilo vermişşsin bile tebrik ederm seni.ben de 1 ay kadar önce başladıgım ''dikkat etme'' serüvenime devam ediyorum.3 kilo verdm.74le başlamstm şu an 71im.dogum yaptm tabi onun da etkisi büyük. hedefim 55.anlıyacagın epey yolum var.benim yaptıgım da 4ten sonra hiçbişi yememek.sadece su.meyve bile yok. sabah ve öglen abartmadan yiyorum tabi. kesinlkle faydalı.

mrb, bnde sporla 57 den 54 e indim,boyum 1.63,ama alt tarafımda beni rahatsız eden fazlalıklarım(basen) var, bnm sorunum boğazımı tutamamam,kalan 4 kiloyu nasıl verecem yaz gelmeden bilmiyorum

mrb, bnde sporla 57 den 54 e indim,boyum 1.63,ama alt tarafımda beni rahatsız eden fazlalıklarım(basen) var, bnm sorunum boğazımı tutamamam,kalan 4 kiloyu nasıl verecem yaz gelmeden bilmiyorum
Aynen canım ya ben de.umarım basarabiliriz ama biraz yedim mi hemen geri dönüyor bana kilo olarak bu durum da motivasyonumu düsürüyor yani

Aynen canım ya ben de.umarım basarabiliriz ama biraz yedim mi hemen geri dönüyor bana kilo olarak bu durum da motivasyonumu düsürüyor yani

canım spor yapmaya devam ettiğin müddetçe aldıkların kilo olarak dönmeyecektir inan. Benim durumum daha vahimdi boyum 155 kilom 60 a yakındı psikolojik olarak kötü bir durumdaydım ama sporla ve dengeli bir beslenmeyle şuan 47 kiloyum :) ve sporumu asla aksatmıyorum canım ne çekiyorsa da bana zararı dokunmayan her şeyi yiyorum. Kısacası spor=sağlık ya gerçekten.. Nazar değmesin inşallah kilocuklar gider en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…