50 yaş neşeli cıvıl cıvıl arkadaşların 09-18 saatleri canlı sohbet buyrunnnnnn

dadasfatos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
91
7
28
Ankara
Ankadan ben
evli ve 2 çocuk annesi
acısıyla tatlısıyla
sevinci üzüntüsüyle
gönül dostu, dert ortağı
yüklerimizi hafifletme dertleşme topiği buyrun arkadaşlar
inanın ben arıyorum çevremde bulamıyorum buradaki gibi saygılı arkadaşlık
bizim bebişimiz yok, geyik sohbetide yapamıyoruz
kendimizce sohbete

hepinizi bekliyorum

Balık Burcu Özellikleri.

KİŞİSEL ÖZELLİKLER

Sabır, eli açıklık ve duyarlılık bu burçta doğan kişilerin en önemli nitelikleridir. Büyük bir inandırma yetenekleri vardır. Dürüst, vicdan sahibi, sadık ve uysaldırlar. Her çevreye kolayca uyabilirler. Genellikle hayal dünyasında yaşarlar. Yaşam görüşleri ciddi fakat gerçekçi değildirler. Balıklar, diğer burçlar arasında dış etkenlerden en çok etkilenen kişilerldir.

BENDENİZİ ANLATIYOR KIZLAR ; BALIĞIM TİPİK
HANİ NİRDESİNİZZZZ?

yaş 48 ama minyon olduğumdam
ve sportif giyindiğimden benim yaşımı39 sanıyorlar bide bakımlıyım ,öyle eşofmanla dolaşmam geçen bir arkadaşının arkadaşına çaya gittik kadın bizi eşofmanla karşıladı ,bence bu kaba hareketti , daha hOş giyinmeliydi arkadaşada dedim zaten ne zaman onu dışarıdada görsek eŞofman oysaki maddi durumu iyi ama kadın bakımsız
yani bırakmış kensl bir tek tırnakları manikürlü ve uzatmış oje sürmüş ki buda mikrop barındırıyor anlama geliyor

yaş 48 ama minyon olduğumdam
ve sportif giyindiğimden benim yaşımı39 sanıyorlar bide bakımlıyım ,öyle eşofmanla dolaşmam geçen bir arkadaşının arkadaşına çaya gittik kadın bizi eşofmanla karşıladı ,bence bu kaba hareketti , daha hOş giyinmeliydi arkadaşada dedim zaten ne zaman onu dışarıdada görsek eŞofman oysaki maddi durumu iyi ama kadın bakımsız
yani bırakmış kensl bir tek tırnakları manikürlü ve uzatmış oje sürmüş ki buda mikrop barındırıyor anlama geliyor

ema aynen benimde yaş 50 ama 40 sanıyorlar bazılarıda 38 falan
bakımlıyımdır, düzgün güzel giyinirim boşuna sekreter değilim yani iş yerinde
haklısın; bir felsefem vardır insan giyimiyle yansıtır karşıya imajıyla verir karşısındakilere her bi şeyini
hele hele misafirim gelecek, bir yere gidecem hee tak takıştır sür sürüştür
kendine saygıdır ya insan kendini güvenli hissediyor öleyken şahsen öleyim yani

30 lu yaşlarımda bu tarzda değildim daha bakımsızdım biliyormusunuz
bir gün silkinip kendime geldim sanırım özgüvenim oluştu şükürler olsun
iş yerine geldiğimde binanın kapısından girerken kapı önünde rastlaşırdık mesela dikkatimi çekti başka bayanlara kapıyı açıp geçsin diye bekliyorlar.bir gün benle rastlaştı ben açınca kapıyı içeri dalıverdi gıcık
aaaaaaaaaaa dedim adamına göreeeeeeeee .benim eksiğim mazbut giyimim, konuşmamdı biliyormusunuz
ve şimdi yıllardan beri o adamlar bana kapıyı açar biliyormusunuz )))))))))))))
çok zevkli bunu görmek be he he he

20 yaşında oğlum olduğuna şaşıyorlar öyle çok bakımlı falan deilim ama:1:

30 lu yaşlarımda bu tarzda değildim daha bakımsızdım biliyormusunuz
bir gün silkinip kendime geldim sanırım özgüvenim oluştu şükürler olsun
iş yerine geldiğimde binanın kapısından girerken kapı önünde rastlaşırdık mesela dikkatimi çekti başka bayanlara kapıyı açıp geçsin diye bekliyorlar.bir gün benle rastlaştı ben açınca kapıyı içeri dalıverdi gıcık
aaaaaaaaaaa dedim adamına göreeeeeeeee .benim eksiğim mazbut giyimim, konuşmamdı biliyormusunuz
ve şimdi yıllardan beri o adamlar bana kapıyı açar biliyormusunuz )))))))))))))
çok zevkli bunu görmek be he he he

süslüydüm eskiden ama şu sıralar biraz kafam dağiınık bi kendime gelirsem :34:

20 yaşında oğlum olduğuna şaşıyorlar öyle çok bakımlı falan deilim ama:1:[/QUO

aynen banada şaşırıyorlar oğlumun biri 28
diğeri 25 yaşında inanamıyorlar sanırım erken evlendiğimizden değilmi

eskiden kayınvalideler yaşlı imiş şimdi bizi kimse yakıştıramıyor netceksek genç genç?
kocam hep köreltmeye çalışır (kadın sen 50 yaşındasın) gibi sözlerle
güya aklı sıra beni köreltcek
ne kahkahamı söndürebildi, ne giyimimi öldürebildi nede yaşam sevincimi ona hiç benzemedim şükürler olsun

kendimi tanıtayım 44 yaşındayım 3 çocuğum var resmi kurumda çalışıyorum

süslüydüm eskiden ama şu sıralar biraz kafam dağiınık bi kendime gelirsem :34:

canım ya inşallah gelirsin kendine biz burdayız hep birlikte güzel günlere inşallah git saçlarını yaptır röfle perma ne istersen kız inan çok faydası oluyor
dün bir yazı okudum sanırım msn sayfasındaydı kadınlara en iyi gelen şeyler arasında ilk başta saçların değişimi imiş ilginç

20 yaşında oğlum olduğuna şaşıyorlar öyle çok bakımlı falan deilim ama:1:[/QUO

aynen banada şaşırıyorlar oğlumun biri 28
diğeri 25 yaşında inanamıyorlar sanırım erken evlendiğimizden değilmi

eskiden kayınvalideler yaşlı imiş şimdi bizi kimse yakıştıramıyor netceksek genç genç?
kocam hep köreltmeye çalışır (kadın sen 50 yaşındasın) gibi sözlerle
güya aklı sıra beni köreltcek
ne kahkahamı söndürebildi, ne giyimimi öldürebildi nede yaşam sevincimi ona hiç benzemedim şükürler olsun

oh sefan olsun:32:

doğa bende resmi kurumdayım allah bağışlasın hemde 3 çocuuuk hep idealimdi ama çalışınca 2 de kaldım hala pişmanım bir kız yapmak varmış geçti artık

kız oldu çok şükür 3.üncü kız bambaşka ya kreşe gidiyor küçük daha

Back
X