- Konu Sahibi kalemlisan
Selamun Aleyküm,
şuan canım çok sıkkın.
Annem ile anlaşamıyorum. Buraya yazdıklarımı anneme söyliyorum ama kabul etmiyor. Bu konu üzerine konuşamıyoruz bile. Konu açıldığı anda ya odayı terk ediyor, yada morali bozuluyor ve senin cocukların olsun da bakalım sen ... vs gibi karşılık veriyor.
bende artık dayanamıyorum.
Kendi ayaklarımın üzerinde durup evden ayrılmayı düşünüyorum artık.
Benden başka iki abim var. En büyük abimin bir dediği iki edilmez annem tarafından. Ortancı abim benim gibi sıkıntıları çekmiş olsa gerek ki artık canına tak etmiş ve evi terk etti.
Şuan bu aileden hiç kimseyle irtibatı yok.
Şimdi düşünüyorum. Öyle duruma geldim ki bogazımda düğümler oluşuyor. herşeyi içime atıyorum. Ama sanırım bende evden gidince bana bunu yaşatan insanlar la görüşmek istemiyeceğim. Velevki bunlar benim Ailem olsunlar.
Anne Baba Abi dediklerimiz bir güvence veremiyorsa insana nedir bu aile yapısının fonksiyonu?
Artık canıma tak etti...
Bogazımda düğümler oluşuyor...
En kısa zamanda burdan gitmek istiyorum.
İnanın hiç birisinin yüzünü görmek istemiyorum.
İşin içinde adaletsizlık var! Belki bilerek belki bilmeyerek yapılıyor ama
Olmayan şeyi olmuş gibi gerçek dışı lanse edilişler var!
Bu sebepten ben mutsuzum. Güvensızlık var aileme karşı.
huzursuzluk
Ben burada mutlu değilim. Başka yerde de mutluluk arama niyetinde değilim.
Çünkü biliyorum ki aile içi huzursuzluk insanın tüm hayatına yan etki eder.
Biliyorum Anneler Babalar hep iyiliğimizi isterler,
Ama belki istemeyerek oluyor ama onların davranıs ve tutumları yüzünden de işte tam bu haldeyim.
Dayanamıyorum, bende bir insanım. içine at at nereye kadar, ruh sağlığımın bozulmasına izin vermek istemiyorum.
Konuşamıyorum da her konuşmaya çalıştığımda inkar ediliyor.
Empati kurmaya çalışıyorum, onları da anlamaya çalışıyorum. Ama ben olsam onların yaptığını yapmazdım.
Benim bildiğim büyükler örnek olurlar.
Anne Babalar, kendilerinin değimi le biz 'cahiller' gibi davrandıkları zaman onlar ile bizim aramızda ne fark kalıyor?
Hadi diyelim ben hatalıyım, ozaman bana doğruyu göster!
İyiyi öğret!
Ama öyle boş laflarla değil! Önce kendileri Tatbik ederek...
Ne yapmalıyım?
Karşılarında bazen yaptıklarına dayanamıyorum cok öfkeleniyorum. Böyle olsun da istemiyorum. Sonra çok üzülüyorum. Burdan uzak durmam hepimiz için belki iyi olacak.
şuan canım çok sıkkın.
Annem ile anlaşamıyorum. Buraya yazdıklarımı anneme söyliyorum ama kabul etmiyor. Bu konu üzerine konuşamıyoruz bile. Konu açıldığı anda ya odayı terk ediyor, yada morali bozuluyor ve senin cocukların olsun da bakalım sen ... vs gibi karşılık veriyor.
bende artık dayanamıyorum.
Kendi ayaklarımın üzerinde durup evden ayrılmayı düşünüyorum artık.
Benden başka iki abim var. En büyük abimin bir dediği iki edilmez annem tarafından. Ortancı abim benim gibi sıkıntıları çekmiş olsa gerek ki artık canına tak etmiş ve evi terk etti.
Şuan bu aileden hiç kimseyle irtibatı yok.
Şimdi düşünüyorum. Öyle duruma geldim ki bogazımda düğümler oluşuyor. herşeyi içime atıyorum. Ama sanırım bende evden gidince bana bunu yaşatan insanlar la görüşmek istemiyeceğim. Velevki bunlar benim Ailem olsunlar.
Anne Baba Abi dediklerimiz bir güvence veremiyorsa insana nedir bu aile yapısının fonksiyonu?
Artık canıma tak etti...
Bogazımda düğümler oluşuyor...
En kısa zamanda burdan gitmek istiyorum.
İnanın hiç birisinin yüzünü görmek istemiyorum.
İşin içinde adaletsizlık var! Belki bilerek belki bilmeyerek yapılıyor ama
Olmayan şeyi olmuş gibi gerçek dışı lanse edilişler var!
Bu sebepten ben mutsuzum. Güvensızlık var aileme karşı.
huzursuzluk
Ben burada mutlu değilim. Başka yerde de mutluluk arama niyetinde değilim.
Çünkü biliyorum ki aile içi huzursuzluk insanın tüm hayatına yan etki eder.
Biliyorum Anneler Babalar hep iyiliğimizi isterler,
Ama belki istemeyerek oluyor ama onların davranıs ve tutumları yüzünden de işte tam bu haldeyim.
Dayanamıyorum, bende bir insanım. içine at at nereye kadar, ruh sağlığımın bozulmasına izin vermek istemiyorum.
Konuşamıyorum da her konuşmaya çalıştığımda inkar ediliyor.
Empati kurmaya çalışıyorum, onları da anlamaya çalışıyorum. Ama ben olsam onların yaptığını yapmazdım.
Benim bildiğim büyükler örnek olurlar.
Anne Babalar, kendilerinin değimi le biz 'cahiller' gibi davrandıkları zaman onlar ile bizim aramızda ne fark kalıyor?
Hadi diyelim ben hatalıyım, ozaman bana doğruyu göster!
İyiyi öğret!
Ama öyle boş laflarla değil! Önce kendileri Tatbik ederek...
Ne yapmalıyım?
Karşılarında bazen yaptıklarına dayanamıyorum cok öfkeleniyorum. Böyle olsun da istemiyorum. Sonra çok üzülüyorum. Burdan uzak durmam hepimiz için belki iyi olacak.
Son düzenleme: